Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Були вчора з чоловіком на "Гравітації". Спецефекти вражають. Чоловік навіть скаржився після перегляду, що його злегка піднуджувало :) Я також мала відчуття наче побувала в невагомості.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Забула додати, що у "Гравітації" мені звуки сподобалися. І тиша - ніколи ще тиша не казала більше, ніж тут. А кілька разів було бажання втекти із залу, бо занадто страшно ставало )))

3. lawyer

lawyer Member

Однокласники 2 - не сподобався. Вже 100 раз казала, що не буду ходити на американські комедії, але перші Однокласники мені сподобались, тому таки пішли. Звичайно, що кілька смішних моментів було, але назагал фільм типово тупенько-пошленький

4. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

А на мене "Гравітація" не справила особливого враження. Щодо смислового наповнення - то ще є над чим задуматись, а от саме 3д так собі. До слова, "Тихоокеанський рубіж" в тому плані виграє (на мою думку).

5. zetta

zetta Well-Known Member

Були на прем'єрі -Сталінграду , фільм дуже гарний. Гарні герої, всі ролі на відмінно, нема фальшу. Жінка у фашистів, жінка у руських , війна, романтика, історія. За душу бере.

6. kristina

kristina Well-Known Member

і ми сьогодні ходили, я взагалі не дуже люблю фільми про війну, але мені дуже сподобався, такий романтичний фільм мені видався, гарні герої, знала, але до кінця надіялась, що вони не загинуть. Рекомендую подивитись, враження такі теплі після перегляду, незважаючи навіть на негативні моменти в ньому

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дивилась "Гравітацію"-мені фільм сподобався. Звукові спецефекти, тиша, космос))))

8. kati

kati Well-Known Member

Сходили на "Сталінград". Чекала більшого..не вразило. Таку маштабну битву в історіі ВВ вмістили в один будинок і площу перед ним...вузько, не вистарчило мені емоцій( а боднарчуку грошей:))
    І ще..не розумію для чого такого плану фільми знімати в 3Д? абсолютно зайве, крім попілу, що постійно пролітав, ніяких спецефектів не відчула

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а як думаєте, з 10-річною дитиною його можна дивитися? чи буде нудно?

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я була якраз з 10 річним сином, питалася в них чи нема обмежень по віку, сказали ні, але там було пару моментів, які б я ще таким дітям не показувала. Десь бачила, що в російських кінотеатрах є обмеження 14+. Але моєму малому загалом дуже сподобалось, він любить таку тематику.

11. сніжна

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчата, коли вже в Україні прем'єра "мінлива хмарність, часом фрикадельки 2"? Читала в цій темі, що скоро має бути, а коли саме?

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Слово в слово )) Давно я така задоволена з кінотеатру не виходила. І спецефекти вражаючі, і пару емоційних моментів - все мені сподобалось. Ловила себе на тому, що аж вигиналась і шию витягувала - кувиркалася разом з тими космонавтами )) А як виходили з залу, то мною хитало в різні боки ))

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

У КК з 24 жовтня.

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Почитала рецензію на фільм. Навіть не рецензію, а відгук, враження від перегляду... Словом, чувак накатав стільки буков, щоб вкінці підсумувати, яка ж то всьо фігня, що навіть немає про що писати :)))
    Хотіли піти з чоловіком, але щось вже передумали.

16. сніжна

у мене вчора муж з малим ходили. То майже 10-річному сину сподобалося ( ну він узагалі фанатик усього, що пов язано з космосом), а на майже 46- річного чоловіка :)особливого враження стрічка не справила .

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ми вчора ходили компанією на Гравітацію. Фільм всім нам сподобався. Коли були вибухи чи поломки, я вся аж стискалася від напруження. Фільм тримав до кінця.

18. Latane

Latane Well-Known Member

Сталінград! Вчора подивилася, але навіть сьогодні ще згадую з тими же емоціями - дуже сподобався і розчулив!

19. Mary

Mary Active Member

І ми вчора подивилися. Проплакала від початку і до кінця. Фільм вразив, тим більше моя бабуся пам"ятає ще ті події: і як землю варили, і як вивозили їх.
    Теж спочатку начитались відгуків, але пішли і не шкодуємо. Але другий раз не дивилася б, бо важко на душі ще досі.

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

24 жовтня:radist::dance::clapping: