Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Мені сподобався, але дивилась вдома

2. Dana K

Dana K Well-Known Member

Бачите, а мені Однокласники2 дуже не сподобалися.... Весь фільм чекала, що ось зараз буде щось смішне.. кілька таких слабосмішних моментів і було, але додому йшла з відчуттям, що даремно потратили час і гроші на тупеньку американську комедію...

Можливо, правда, це через те, що "Ми- Міллери" день до того справило дуууже класне враження. Насміялись до схочу

3. kati

kati Well-Known Member

Хтось ходив на мульт "Врятувати Землю"? Варто чи ні?

4. kati

kati Well-Known Member

Трішки не в тему, але незнаю де спитатись...

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Не знаю чи можна сюди…Але дуже хочеться))))
    Дівчата давайте підтримаємо вітчизняний кінематограф….
    З 3 жовтня у прокат виходить перша українська стрічка для сімейного перегляду – «Іван Сила»(від режисера Віктора Андрієнко).
    Ось трейлер:
    http://www.youtube.com/watch?v=HQmXfb90KvA
    Тут приблизний графік прокату
    http://chas-z.com.ua/culture/prem-yera-filmu-ivan-sila-grafik-prokatu
    Так що беремо чоловіків, подруг, дітей і дивимось історію про всесвітньо відомого українського силача.

7. Беата

Беата New Member

8. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дуже раджу "Коханий з майбутнього" - на мене справив чудове враження, приблизно таке, як від "Реального кохання" (мабуть, тому, що сценарист - Річард Кертіс, той самий, хто написав сценарій "Реального кохання" і "Бойового коня"). Зворушливо, десь смішно, десь хочеться плакати. Час пролітає на одному подиху. І сюжет дуже "нєізбітий".
    Поспішайте побачити, поки ще йде в прокаті (бачу, в "Планеті кіно" залишилося тільки 2 сеанси на день, вранці і в обід), фільм вартий перегляду на великому екрані.:girl_yes:

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Прочитала на форумі їх сайту ось що
    А ще про те, що є 50% знижка для дітей-учнів-студентів
    Я завжди дитині купую окремий квиток, і жодного! разу касири не попередили про те, що є знижки на дитячі квитки, платила повну вартість квитка.:girl_cray:

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

12. Aster

Aster Well-Known Member

Це правда, я перевіряла на свій день народження. :) Але не потягом 3 днів, а протягом цілого тижня можа піти безкоштовно. Хіба би щось з зими змінилося...

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І ми його переглядали :girl_wink:
    В цьому фільмі немає "сногшибательних" пригод героїв, не буде супер-пупер трюків чи інших спецефектів. Зате для себе я відкрила ще один прекрасний фільм, де можна зрозуміти, як насправді виглядає просте людське щастя.
    Звісно, після сеансу я вийшла задоволена, чого і всім бажаю :girl_yes2:

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

"Джобс: Імперія спокуси" - закривши очі на троршки сіруватий сценарій та Ненаповненість картини, на критику, що то все водичка і бла-бла-бла - мені фільм сподобався. Хоча більше запитань ніж відповідей після перегляду. Гра Ештона і його схожість вражає (особливо хода), та й увесь акторський склад досить гарно підібраний.
    Фільм мотивуючий однозначно. Заставляє трошки по іншому почати мислити, дивитись на речі і тд. Зачепило, сподобалось, надихнуло. :)
    «Лише безумець вірить, що йому під силу змінити світ. І тому - змінює його » Стів Джобс

15. Музик

Музик Мартуська

і мені сподобався. насторожено ставилась до Катчера - але він гарно впорався :)

16. Veranda

Veranda Member

"Сліпа удача"- гарно знятий фільм, не зовсім мій жанр , але дивилася з задоволенням (Тімберлейк і Аффлек в головних ролях просто неперевершені, особливо від Джастіна неможливо було погляд відірвати:girl_tender:, ну і Аффлек в ролі брутального махінатора теж нічогенький. Одним словом добротний фільм для поціновувачів хорошого кіно.

17. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я його сьогодні подивилась.... "Гравітація", мені сподобався. Любителям такого жанру - раджу переглянути.

18. La esposa

La esposa Moderator

Ми вчора ходили на "Івана Силу". Дуже добрий фільм, я би його ще раз подивилась. Дуже шкода, що в прокат його пустили всього на 5 днів... Нас в залі вчора сиділо дев'ятеро.
    А фільм - дуже класний. Якісно знятий, цікавий, ми потім довго обговорювали, бо купа емоцій і вражень було))) Дуже цікаво буде дорослим та старшим дітям, бо там є все - і дами в діамантах та ретро-авто для дівчат, і благородні силачі - для хлопців, і детективні історії для батьків, і кохання, і надзвичайна робота акторів просто в задоволення.
    Йдіть, не пошкодуєте!

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми нині були. Хотіли в Кінопалац, а там вже не було місць, то поїхали в Планету Кіно. Фільм подивилася з задоволенням, але другий раз би вже не йшла.

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ми сьогодні переглянули цей фільм, теж сподобався :). Взагалі не любителька подібних фільмів, чоловік заманив тільки Сандрою у головній ролі ))). Стрічка чудова! Коли дивилася трейлер, мало розуміла, про що йдеться, аж потім все гарно стало на свої місця. Рекомендую :)