Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Ага! І ми вчора возили дітей на цей мультик. Діти шалено задоволені:girl_claping:

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, ащо то за фішка в Планеті кіно в Аймаксі 2Д пишуть, що зображення на 21% краще. Є якийсь ефект від того? Вартує платити за то 70 грн за один квиток. Колись так 3Д коштував.

3. Shpunka

Shpunka New Member

Ходили з чоловіком на фільм "Джек - вбивця велетнів" (знятий по мотивам казки "Джек і бобове дерево"). Нам дуууже сподобалось. Надзвичайно цікавий, якісний, я там аж підстрибувала на кріслі, так вболівала за героїв :) Ну і пішли ми в Довженка на 2D, ціна 35 грн за квиток (вечір суботи), абсолютно задоволені. Не бачу змісту переплачувати вдвічі більше в ІМАХі.

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Ходили на фільм "Гостя" за романом Стефані Майер - звісно, обрізано багато моментів книги, але досить реалістично передані події і основна тема.
    Досить вдало підібрали актрису на головну роль - така витончена і тендітна.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

"Атака Кобри 2" - раджу.
    Сподобався фільм, якість, сюжет.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

теж ходили на "Гостю"- сподобалось!
    книжку не читала, тому боялась не в'їхати в суть, але все було зрозуміло. моментами трохи затягнули, але загалом залишились лише гарні враження.
    особливо вразили саундтреки, якраз слухаю :)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

"Місце під соснами"
    от хотілося піти на серйозний фільм, але не трилер
    дійсно вартісний, повчальний, дуже хороша гра акторів.. дещо непередбачуваний, хоча моментами навпаки.. проблеми батьків і дітей, виживання, вини і сумління
    екшену як такого нема, противостояння якого я чекала теж не було..
    чомусь згадала собі "Злочин і кара" Достоєвського
    4+ не пятірка через дрібні недоліки

8. Princess

Princess Well-Known Member

Новий "Великий Гетсбі". Якщо лаконічно, то це fashion and passion.
    Картинка красива неймовірно (хоча, як на мене 3Д там зайве, мені окуляри заважали плакати :) ), музика захоплююча і така динамічна, що в деякі моменти хотілось приєднатись до танців з екрану; щодо сюжету складно щось коментувати, бо читала книгу, а фільм гарно передав цей твір. порівняно з попередньою екранізацією (їх було кілька, я бачила від 1974 року) - нова мені більше "клацнула" з твором. із задоволенням подивилась би на мові оригіналу (з "gonnections" і "“I certainly am awfully glad to see you again" ...)

9. Heureuse

Heureuse вірю...

ох, розкішне кіно! давно я так не кайфувала від фільму, чесно :)
    сподобалось все- актори (Дікапріо то взагалі- моя давня і вічна любов), пейзажі, ракурси, кольори, заповільнення в потрібних місцях, ну просто казкова картинка..направду забуваєш про реальність і пливеш-пливеш з посмішкою на обличчі...я таке неймовірно ціную, бо то рідкість для мене, щоб отак просто пірнати в кіно.
    ну і особливе дякую від мене особисто за саундтреки- всі чудові, але головний Лани Дель Рей звучав протягом всього фільму у найрізноманітніших інтерпретаціях і так ідеально підходив до сюжету, так ідеально вписувався в ті моменти, що...просто нема слів, то треба бачити :)

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

"Форсаж". Ну дуже і дуже сподобався. Динамічний, непербачуваний, захопливий. З сюжетом самі себе перевершили. Весь сеанс в напруженні. Вартує подивитись однозначно, я б ще раз сходила.

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

І мені фільм сподобався, динамічний, веселий, жарти дотепні, та ще й кінцівка обіцяє продовження :) Чекатиму "Форсаж-7"

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

5+ люблю такі фільми, щоб була і гарна картинка, і сюжет цікавий! І ще - це напевно один з небагатьох фільмів (не рахуючи Тарантіновських) при перегляді якого звертаєш увагу на вдало підібрану музику. Трішечки задовго і ДіКапріо вже постарів, плак-плак:girl_sad:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

14. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Хтось ходив на новий мультик "Епік"? І варто йти на 3Д, чи ні?

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми вже були - дуже сподобався, досить гарна анімація, феї і казкові герої.
    Щодо 3Д - здається, зараз він йде тільки в цьому форматі.
    Сподобався трейлер, цілий день наспівую.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

чекала цього мультика два роки, як побачила трейлер.:girl_tender: Щось середнє між "Артур і мініпути" і "Тропічний ліс: історія долини папороті". Багато смішних моментів (Озі, Ням і Плям), яскравий казковий світ лісу, де змагаються дві армії добра і зла, і дівчина, яка зменшилася і потрапила у цей світ. Дуже раджу піти на цей мультфільм!
    Щодо дітей, то сестра казала, що її малій не дуже було цікаво, боялася тих страшних героїв на летючих мишах, можливо, дорослішим діткам (з шести років) цікавіше буде.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

18. Solomi

Solomi New Member

вчора ввечері ходили на нього, фільм бомбезний, як і всі форсажі

цей ще з нахилом до бойовика, а кінцівка суперова - непердбачувана і весела

весь зал аплодував)))

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

прочитала вчора відгуки про іспанський фільм жахів "Мама" http://uaonlinefilms.com/publ/mama_mama_2013_ukrajinskoju_onlajn/1-1-0-3607 очікувала більщого, скажу чесно. Дивилася зранку, ну бо вдень дома малий, а при ньому не випадає. Я налаштувалась, що буде ну дуууууже страшно, і.....розчарувалась))))) більш-менш власне жахи почалися ближче до кінця фільму, а до того були так, легкі натяки. Класичні , стандартні прийомчики, і це враховуючи те, що я всього боюся і досить перешугана. Коротше, я ще й нігті встигла намалювати))))). заради цікавості глянути, звичайно, можна, комусь стрічка видасться страшною.

20. Allo

Allo Active Member

Вчора пішли. Великого захоплення нема: все дуже передбачувано (якось вгадувалося, що буде далі) по стандартному американському сценарію і є багато з області фантастики. Наприклад, страшна пожежа, а Він Дизель виходить так собі спокійно з вогню і навіть анітрохи не обгорів; злітної смуги такої довгої, щоб літак злітав хвилин 20, теж не існує.
    Отак раз подивився і забув.