Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

"Тиха гавань" - іспанська мелодрама. сподабався, цікавий фільм, присутня інтрига. але трохи задовгий (надто розтягнутий), як на мене.

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

"Кохання по дорослому" - комедія просто відпадна. Думала чоловік не витримає 134хв зі мною, а він ще більше ржав ніж я.
    Направду варто подивитися, переклад дуже влучний.

3. lawyer

lawyer Member

"Оз: Великий та Могутній" - дуже чекала на цей фільм-мультфільм, тому й пішла на прем'єру, але не зовсім виправдав моїх сподівань, чекала більшого. В дитинстві книга "Чарівник Смарагдового міста" була однією з улюблених, але насправді кіно зняте не по книзі, а лиш розповідається про чарівника (в книзі: він - фокусник) Оза. Але загалом мульт вартує перегляду, було багато смішних, добрих і цікавих моментів. П.С. дивилась в аймаксі, ефекти супер, але то треба любити, бо я не великий поціновувач 3Д та імах 3Д.

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Насправді, це передісторія "Чарівника країни Оз", пріквел.
    Дякую за відгук, якраз завтра збираємось на цей фільм - сподіваюсь, що будемо не розчаровані.

5. zetta

zetta Well-Known Member

були на Оз...вартий перегляду. сюжет нагадуэ Алiсу то трохи i Депа бракувало...але i цей актор гарно справся. дивились в аймаксi -ефекти гарнi.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Ага, ми теж вчора були - раджу однозначно. :girl_yes:
    Художники і аніматори гарно впорались з своєю роботою, краєвиди були просто неймовірні.
    Міла Куніс і Рейчел Вайс органічно перевтілились у чаклунок. Настільки реальна казкова атмосфера, що забуваєш, де ти є.

7. Bonita

Bonita Member

І мені дуже сподобався цей фільм, 2 години пролетіла як одна мить. Настільки цікаво і реалістично знято - висвітлено певні проблеми, показали якою технікою оснащені МНСники ("против лома нет приема"), поведінку людей в НС. Гра акторів чудова, спецефекти заворожуючі, реально це перший російський фільм, який знято не гірше (а може і краще) голівудського. Рекомендую до перегляду.

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моєму чоловіку теж сподобалась, а я ледве досиділа до кінця. Певно вдома під вишивання мені той фільм краще пішов би.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

і мені не сподобався. правда, я дивилась російською на компі.

10. lawyer

lawyer Member

"Кохання по-дорослому" - і мені не сподобався. Чергова примітивна американська комедія з жартами "нижче пояса".

11. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Ми сьогодні ходили на "Сімейку Крудсів" - дуже і дуже раджу! Від творців "Як приборкати дракона" - цей факт говорить сам за себе. :girl_in_love:
    Фільм оригінальний, і смішний, і зворушливий - я під кінець аж плакала. :girl_blush2: І сину, і чоловіку теж дуже сподобався.

12. zetta

zetta Well-Known Member

як шо вам хочеться чогось легкого, дiвчачого, лiтнього i безтурботливого ... "про що мовчать жiнки"- гарнi дiвки, краэвиди, багато моря, гарнi машини, та будинки, гарнi в тих дiвок плаття та пригоди.. про що фiльм? та майже нi про що, вiн просто приэмний. можна i дома подивитись але ми проходили мимо кiнотеатру то переглянули)

13. Heureuse

Heureuse вірю...

аналогічно!
    я півфільму просиділа без окулярів, бо голова крутилась так, що я вже сама думала полечу в той оз :girl_crazy:
    але загалом, враження позитивні- добра казочка з щасливим кінцем, все дуже барвисто і видовищно... варто переглянути!

14. MissKava

MissKava миється в бані

Муві 43 клааааснчюий фільм!!!!!!!!!!
    Хью Джекман там такий пусєєєєчка))

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

"Піймай шахрайку, якщо зможеш" - такий собі позитивненький фільмець із хорошою мораллю в кінці. Правда часами було нудно від надто примітивних чи то тупих сцен.
    Зважаючи на те, що ми мали халявні білети і вільний час, то вечір можна сказати не змарнували.

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ходили з сім'єю на "Крудсів". Дуже сподобалось. Багато хорошого екшену, дуже класно для 3 д перегляду, я рукою жаринки ловила. Нема вульгарностей, багато смішного. В кінці я всплакнула. Гарний добрий мультик, рекомендую.

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

І ми на сімейку Крудсів ходили. Бомбезний мультик! Сподобався і дорослим, і діткам. Весь зал реготав, дітки повторювали мелодію пояса-навігатора, а мій швагро з чоловіком реготали з жартів про тещу "ще жива!":girl_crazy: Дуже раджу цей мультфільм.

18. zetta

zetta Well-Known Member

Крудси реально файнi. ми правда ходили на звичайний формат бо з нами була найменша доня.
    Джек покоритель великанов (Джек приборкувач велетнiв) сьогоднiдивились, в аймаксi. для дiтей пiсля 10 десь так. казка.. але файна.

19. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Ми з чоловіком були на днях на "Падінні Олімпу" - нам тааак сподобалося! Надзвичайно захоплюючий екшн, живі, а не "картонні" герої, видовищні кадри (чого вартий один наполовину зруйнований Білий дім)... Дуже і дуже. Раджу. :girl_cool:

20. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Ми також ходили, і також сподобався! Цікавий! Правда, не важко було здогадатись, яке буде закінчення, та тим не менше, я переживала :) була в Вашингтоні і дивитись, як воно все руйнується... аж плакати хотілось :lol:
    словом також раджу!