Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Вчора ходили з чоловіком. Мультик дуже гарний, одне, що мене насторожило, це багато російських слів. Чи хтось ще це помітив? Одне-два я б сприйняла, але з такою періодичністю, вибачте мене. З чим це пов'язано, бо не думаю, що це так навмисно, не розумію логіки.
    А так мультик супер, як і всі попередні.

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я в суботу ходила з дітьми на Вартових легенд. Загалом, мені сподобалось, але той одідоморозений Санта також викликав подив:-D

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"вартові легенд" з якого віку? плануємо завтра йти бандою де є 4-5 річні дітки,мульт не страшний?

4. odree

odree Well-Known Member

не зняю що до віку, але моя Юстя боялася (ій 6), а потім кілька разів перепитувала чи до неї бабай не прийде.
    Загалом не дуже страшно, але є кілька таких моментів, що можна б було якось делікатніше. Хоч думаю мульт для більш старших діток

5. Aster

Aster Well-Known Member

Навмисно. :) Такий "прикіл".

6. odree

odree Well-Known Member

Фльм "Джунглі" на 3. Багато від нього не очікувала, тому і не розчарував. Один раз подивитися посміятися можна

7. lawyer

lawyer Member

"Вартові легенд" - дуже сподобався мульт!
    також не розуміла, чому Санта так бугато вживає російських слів, але потім мені пояснили, що в книжці пише, що він рос. походження.
    також мультик мені трішки "засірий", але часто тепер помічаю це за мультфільмами, які йдуть у 3Д.
    а загалом дуже позитивний та добрий мульт, один з кращих!

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Повністю згідна. Було всього пару кумедних моментів. Такий фільм можна подивитись і вдома.

9. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

В оригіналі його озвучили з сильним російським акцентом, перекладачі хотіли це донести. :)

10. fillette

fillette Well-Known Member

Рекомендую фільм "Бункер" (La Cara Oculta) - іспанський психологічний трилер. Фільм дивилась на одному диханні. Цікавий сюжет і після перегляду є над чим замислитись. Дуже подобаються такі фільми.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

12. ola-lyola

Рейс - психологічна драма, фільм тримає в напруженні, але трохи задовгий,як на історію про героя-алкоголіка. Підійде для сімейного перегляду а не для походу в кіно.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

І ми вчора неочiкувано попали на "Джунглi" - в принципi, може бути. Гра Вiри, звiсно, бажаЄ кращого, але досить войовничо виглядала з луком в джунглях (може їй в спорт податись?!).

14. gladiolys

gladiolys Member

А я взагалі єлі додивилась, якось геть нецікаво, ну і як для комедії то за весь фільм посміхнулась два рази.

15. spasivczanka

spasivczanka New Member

справді трохи задовгий, але піти можна. особливо сподобався момент діалогу в лікарні з чоловіком хворим на рак.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я його передивилася через інтернет. Тому як для домашнього перегляду- на "4-". Думаю, що на великий екран заради нього йти не варто. І чому йому надали статус "комедії" теж неясно. Але у цій стрічці проглядається "стиль вже і режисера Свєтлакова". Тобто його "Джунглі" і "Камінь"- стрічки різної категорії , але видно "руку одного автора".Зрештою, якщо порівнювати ці дві стрічки Свєтлакова і останні "кіноновинки" Зеленського з його студією "95 Квартал", то Свєтлаков ще виграє.

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Чи хтось був на фільмі "10 років потому", поділіться враженнями. Вибараю між ним і "Рейс"?!

18. Музик

Музик Мартуська

Була на "Гобіті". Вау, одне слово. Фільм, саундтреки, все - просто супер, а принц гномів - така няма... одним словом фільм подивилась на одному диханні, все просто незрівнянно чудово знято.
    тільки як на мене кіно не дитяче, а з нами на сеансі було кілька діток, віком десь 8-10 років, то мені здається трошки рано. в деяких епізодах мені було страшнувато, якщо чесно

19. ola-lyola

І я хочу... але всюди він у 3Д а я не прихильник цього формату, у 2Д буде з 19 грудня і лише у Коперніку,а це не кінопалац,а конюшня.

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Нарешті і я з чоловіком добралася до "Хмарного атласу". Дивились всі три години на одному диханні. Мені сподобалось усе - гра акторів, грим, пейзажі, і особливо - музика. Ставлю тверду 5. Не думаю, що варто шукати аж такого філософського змісту у фільмі. Просто гарна картина про актуальні проблеми людства. Хоча, звісно, на фоні інших американських фільмів - цей виглядає вельми філософським)

Задалась метою знайти і прочитати інші твори письменника - автора роману "Хмарний атлас".