Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

отже, Титанік :)
    чекала того вечора як дітьо, бо дуже вже хотілось зануритись в ту неймовірну атмосферу, згадати молодість, так сказать, коли я буквально жила тим фільмом :)
    ну що можу сказати- очікування виправдані, отримала колосальне задоволення, сміялась, плакала, повністю пережила історію, хоч до того бачила її 150 разів і знала кожен кадр, кожну репліку.
    дуже рада, що таки пішла, бо в свої 13 я ридала і шкодувала, що вже більше ніколи не зможу подивитись улюблений фільм в кінотеатрі. подивилась :girl_tender:

2. in todash

in todash Active Member

Подивились сьогодні "Голодні ігри".
    Такий ідіотизм... Ну ще би дорослі там вбивали одне одного, то нехай, і так в кожнім другім фільмі купа трупів.
    Ну але шоби діти в залі сиділи і дивились, як на екрані дітиска 12-18 років щиро ріжуть і вбивають одне одного...То я того якось не розумію.

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Дивились вчора Ботан і мачо фільм дуже смішний! але багато не пристойних жартів, ситуацій! чимось схожий до Похмілля в Вегасі.

4. lawyer

lawyer Member

згідна з кожним словом. теж вчора ходили на цей фільм. але в розкладі він називається "Джамп стріт, 21". перша половина справді була дуже смішною, друга - як на мене, гірша, надто довгим видалось мені кіно.

5. Epine

Epine Well-Known Member

На вихідні дивилась "Мачо та ботан" і "Жінка в чорному".
    Отже, "Мачо та ботан" - добре, що почитала перед тим відгуки, бо була морально готова побачити те, що побачила. Відстійна молодіжна комедія з жартами нижче пояса. З друзями і під пиво можна подивитись.:)
    "Жінка в чорному". Лячно... В кінотеатрі варто дивитись заради звуку (ще досі ці звуки в мене в голові). Мені сподобався. Досить круто знятий і сюжет цікавий.

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

о, якраз сьогодні збираюся йти на Жінка в чорному - друзі порекомендували. Тож, ще залишу свій власний відгук тут

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я в неділю хотіла піти на цей фільм, але чоловік заборонив )) казав що він страху народжу )))
    То ми пішли в 3D на "Гнів титанів".
    Загалом враження позитивні, казочка як і більшість фільмів такого плану, але казочка захоплююча.
    З задоволенням би передивилась ще раз колись.

8. GONE BABY GONE

Морський бій фільм сподобався, хоча я не є прихильницею, таких фільмів, пішла з коханим і задоволена від перегляду.
    Американський пиріг фільм не сподобався, знала на що йду, але то вже було трохи занадто, чи то в мене настрою на його перегяд не було, без сумніву декілька смішних моментів є, але в загальному тупий, збочений американський фільм

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а мені сподобався, хоч ішла теж без ентузіазму :girl_haha: набагато смішніший ніж перший. ну один раз головний герой показав свої геніталії, але то таке, я ж не в 7-му класі:girl_haha: класно що вдалось за стільки років знову зібрати разом всіх тодішніх акторів.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І мені. Чоловіку дуууже сподобався. А я просто отримала задоволення від гарної графіки і не затасканого сюжету.

11. lawyer

lawyer Member

і знову згідна з вами. навіть не хочеться щось аналізувати, хіба те, нащо на нього йшла:). одним словом, не рекомендую!

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вчора ходила з чоловіком на "Морський бій". БОМБА! Фільм не лише виправдав мої сподівання, але навіть їх перевершив. Додому йшли у чудовому настрої. Не даремно я його стільки чекала. :)

13. Ydochka

Ydochka Member

А я вчора дивилася "Любовь любит случайности", турецький фільм, рекомендую тим хто любит мелодрами.Дуже класне кіно, стається багато подій і кінцівка геть неочікувана. Мені супер.

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Щойно з нього. Ух, аж досі мрачноватенько. Ходила з коліжанкою і ще пару пар було в кінотеатрі, то спочатку всі дружно хрумали поп-корн, а потім ніхто навіть ворухнутись не міг. Попри страшні моменти сюжет теж доволі цікавий. Ефект підсилювався переглядом саме в кінотеатрі, де все велике і страшне і звукан. Тепер з нею на телефоні, бо кожна сама вдома і так уууу, страшнооо :scare::girl_haha:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

16. Denebola

Denebola New Member

Ми з чоловіком минулої неділі ходили в IMAX 3D на фільм "Гнів титанів".) Перший раз дивилась фільм з такому форматі!..Дуже сподобалось! Об"ємний звук та зображення додавало вражаючого ефекту! Фільм теж цікавий, історичний...
    Мені здається, що якісь комедії чи мелодрами в 3D не буде дуже цікаво дивитись. Напевно найбільшого ефекту і вражень можна отримати від перегляду якоїсь містики чи ужасів але я б на таке не пішла!...
    Загалом я отримала масу емоцій і мені все дуже сподобалось! Раджу піти хто ще не був!)

17. Epine

Epine Well-Known Member

О! і я хочу. певно на вихідні піду.:)

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

та-та, кльовенький...були моменти що аж підскакувал.. От хіба кінець якийсь не дуже довершений вийшов, але сама от кращого придумати не можу)

19. GONE BABY GONE

Месники в IMAX 3D знову ж таки я не любитель таких фільмів, але за компанію пішла, сподобалось!!

20. sirudenka

sirudenka Member

Також ходили з чоловіком на Морський бій, чоловік розраховував на фантастику, а вийшовши з залу сказав, що це була класна комедія. Мені фільм сподобався хоча і не 3д, але ефекти класні, крім того що дійсно фільм з гумором, були такі моменти коли завмираєш і чекаєш що відбудеться в наступний момент. Фільм вартий перегляду.
    Ми своїх малих не брали важаю що ще замалі, але в залі були батьки з дітьми молодшого шкільного віку, діти виходили в завхваті.