Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Ходила вчора на "Джон Картер". Для любителів фантастики і тих, хто читав Берроуза. Надзвичайно красиві та правдоподібні ефекти. Якісне 3Д. Загалом, отримала задоволення від перегляду.

2. носик

носик New Member

І ми вчора ходили на "Джона Картера". Мені фільм сподобався дуже, а от чоловік заледве "дожив" до завершення. Спецефекти справді хороші. Насміялася з того "стрибунця" і супер бульдога

3. KoshAnja

KoshAnja New Member

теж переглянула *Джона Картера*, чекала чогось більшого....
    Щось із розряду *Аватару*, проте сюжет взагалі слабенький, а ті репліки романтичні...я хоч і дівчина, але й мені вже занадто,як то кажуть ....слюняво...було. Ну але відпочити і посміятись - фільм якраз. напевне всім найбільше сподобався чудосмішнючий собака =))):girl_crazy:

4. lawyer

lawyer Member

"Мами" - добрий фільм, присвячений мамам у загальній темі 8 березня. присутні і смішні моменти, і повчальні. загалом фільм сподобався, хоча і не є якимось надзвичайним.

5. Fechka

Fechka Member

"Вісім перших побачень" Веселий,легенький. Дуже сподобався.
    Читала, що його знято в рекордний час 29 днів. Проте, вартий уваги, та мого витраченого часу. Були з коліжанкою. Вийшли з позитивним настроєм та посмішками на устах. Раджу!:girl_wink:

6. lawyer

lawyer Member

"Кличко" - документальний автобіографічний фільм.
    дуже цікаве кіно про життя братів, взнала для себе багато нового. хотілось би більше дізнатися із фільму про сім'ю Віталіка, але там робиться наголос на сім'ю Кличків - маму, тата і братів (дружину показували тільки 2 рази, а про дітей взагалі не було мови).
    усім любителям братів - рекомендую!

7. Verica

Verica миється в бані

Повністю згідна. Дуже веселий і позитивний фільм.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Не дуже "новинка", але вчора з племінницею ходили на мультик "Красуня і чудовисько" в 3д. Сказати, що дуже щось змінилося в плані ефекту 3д - мені здалося, що абсолютно нічого...Порівняно з різними Шреками та іншими 3д мультиками, "Красуня і Чудовисько" залишився майже без змін, кожен персонаж обведений чорним олівчиком, і можна було і без окулярів дивитися. Навіть трейлери інших мультиків перед показом були набагато ефектнішими, наприклад, "В пошуках Немо", який має вийти незабаром. Але то для дорослих так мабуть було, а діткам дуже сподобався мультик.:girl_yes2:

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мультик "Лоракс" - очікувала набагато більшого а мульт так собі, посередній. чимось на "Хортона" схожий. Гарний український переклад, але сам мульт нуднуватий, після такої реклами - роздавали в планеті розмальовки, банери, дитина дуже захопилась, але трохи розчарував.

10. lawyer

lawyer Member

- сподобався!
    фільм справді смішний, позитивний, з елементами видумок.
    ходили з коханим, то нам обом сподобався. хоча на фільм особливих очікувань не покладали, але настрій підняв однозначно!

11. Heureuse

Heureuse вірю...

"Голодні ігри"-
    відразу ж скажу, що книг не читала, а це, на мою думку, є суттєвим недоліком при перегляді фільму, який знятий за книгою. тим не менше, наслухалась багато від подруги + трейлери, тому загальне уявлення про історію мала.
    щодо фільму- вартий перегляду, але аж так дуже нічим не вразив. були моменти і хвилюючі, і зворушливі, але загалом розвиток подій досить рівний і передбачуваний. актори зіграли добре, проте підібрані, як на мене, не дуже вдало...
    ну і сюжет сам по собі досить жорстокий і несе нездорову пропаганду, тому дітям не радила би таке дивитись.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене цей фільм не залишив ніяких вражень. Він аж занадто простий ( м яко кажучи) . Як на мене, Зеленській і Ко вже просто штампують фільми в короткі строки , на коліні написаним сценарієм,з надією на те , що публіка "з їсть" все.

13. Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Більшої нісенітниці я вже давно не дивилась.
    Здивувалась, коли після перегляду прочитала багато схвальних відгуків в неті. Ну то, видно, я одна така - не люблю і не сприймаю фантастики..

14. La asiano

La asiano New Member

Аналогічно. Жорстокий, але цілком прогнозований сценарій. Як на мене, то це фільм, який не вартує походу в кіно на нього.

15. lawyer

lawyer Member

мультфільм "Джок" - і хоч я не великий любитель мультиків, але цей ну взагалі не сподобався мені. а особливо діткам не радила б. хоча дивилась з племінником (6 рочків), то йому сподобалось... мульт видався мені надто жорстоким, сумним, хоча закінчення, звичайно, щасливе. весь мультик намальований в темних, сірих кольорах((. і ще 3Д(, взагалі не розумію, до чого воно там і нащо майже усі мультфільми знімають зараз у ньому??? але це було зайвим, і всередині фільму я зняла окуляри (бо очам було некомфортно), і дивилась мультик без них.

16. Furore

Furore New Member

Подивилися "Лоракс". Нічо такий веселенький мультик з невеселою мораллю. Саме через мораль мені сподобалось.

17. Arika

Arika Well-Known Member

Хто ходив на "Титанік" ЗД, розкажіть що і як там :girl_wink:

18. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Ходили на "Війна богів-Гнів титанів" в імакс... 50/50, на один раз таке, набагато більше вразив "Інший світ" остання частина.

19. Heureuse

Heureuse вірю...

о, я якраз прийшла питатись які враження в посиденьок :)
    ми таки йдем в неділю, то я вже не можу дочекатись. вирішила, що не пробачу собі потім, якщо прогавлю таку можливість.
    вже готую носовички :)

20. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

дуже чекала і втішилась коли взяли файні квитки. Але шось мені те 3Д зовсім там непомітилось. Так, Титанік - класний фільм - я його люблю. Але в 3Д..... - я би не йшла якби хтось попередив :) Наразі вершина 3Д для мене - це Аватар - оце варта річ.