"Нова хвиля" в Юрмалі ваші враження

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Грильяжка, 30 Липень 2009.

1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Відповідь: "Нова хвиля" в Юрмалі ваші враження

ой, а вчора так і не було конкурсантів...
    =)))) Джамалу...
    Вона прикольна і оригінальна, у нас від України ще ніхто не був з такими вокальними даними...

• Подобається Подобається x 3
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+ 100%.
    А взагалі цьогорічна Юрмала якась трохи тупенька чесно вам скажу. ведучі якісь тупі жарти видають, як в селі глухому. Якби не конкурсанти навіть не дивалася б. перетворили Захід де мають проявити таланти молоді учасники на збіговисько жертв пластичної хірургії.І така Інгрід сидить в шоці і на то всьо дивиться як на цирк. по-перше бо мало що розуміє, по друге ШЕ ТАКОГО НЕ ВИДІЛА

• Подобається Подобається x 4
  3. UnLikE

UnLikE Фотограф

То збіговисько жертв пластичної хірургії получає за то багато бабла, тому і будуть співати в Юрмалі ще багато-багато років, поки не повмирають...

• Подобається Подобається x 2
  4. UnLikE

UnLikE Фотограф

Ісландія і Україна розділили 1 місце....цікаво їм дадуть 2 грошові премії чи по полам? Бо якшо то пополам, то не чесно.. А якшо 2 то їм не вигідно...:)
    Ісландія мені сподобалася, файний дядько співає. А наша це взагалі жах, всі пісні одинакові... але я не здивуюся якшо її відправлять на Євробачення :)))
    Ще файний хлопчина з Італії, гарну пісеньку співав, мене взяла за душу...тому він і є на 2ому місці...а на третьому якийсь росіянин, впринципі теж нормально співав)))
    Мене дуже здивували оцінки жюрі Фінляндії...чувак реально класно співав, а вони йому 8,9...обідно...

• Подобається Подобається x 5
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В Джамали голос дійсно унікальний. Талант від Бога то видно зразу. Шкода Левицького бо йому бали явно занижували а Парі Нормальних завишували. Індонезієць теж талановитий хлопчина але Джамала є Джамала.

6. UnLikE

UnLikE Фотограф

ой, очепяточка, мала бути Індонезія =)))

7. UnLikE

UnLikE Фотограф

таки дали двом по 50 тис. євро, а ще Мілі Нітіч дали 50 тис. доларів від Пугачихи. Круто! Україна рулить ;)

• Подобається Подобається x 3
  8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Мені цього року цей конкурс взагалі не подобається...От сьогодні всі співають свої нові пісні-нічо не радує вухо,незапам"яталась ні одна мелодія.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я вперше побачила Джамалу на програмі "Підйом" таке малятко стало, очі закрило і як заспівалооо! В неї дуже широкий вокальний діапазон на 4 октави (якщо я не наплутала, бо в музиці я не дуже:girl_sad:) Добре що оцінили голос, а не країну чи продюсера!!! Шкода Василя (Владислава) Левицького...

10. Tinela

Tinela Active Member

Чесно кажучи наші конкурсанти просто супер! Україна порвала всіх,всьо журі,всіх слухачів,і саму Пугачову!
    Джамала,Мила Нитич-супер дівчата,голоса просто клас...і хто дивився то бачив реакції всіх коли вони виступали...зал стояв!!!
    Ми маєм пишатись такими дівчатами! Україна порвала)))

11. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Дівчата дійсно супер, а от хлопчина наш виглядав трохи непереконливо. Як на мене, то до "соколят" він ще просто "не доріс". А взагалі-то вже четвертий рік співати ті самі три пісні - трохи дивно. Як для хлопця з майдану в "шансі" - гарненько, а для "юрмали" - трохи слабувато. Це мені так здається. Тим більше, що чула я в його виконанні і більш цікаві речі. Як для хлопця з майдану в "шансі" - гарненько, а для "юрмали" - трохи слабувато. Це мені так здається

• Подобається Подобається x 1