Відповідь: Нова Хвиля 2010 Комедійний номер чи як розуміти ? Я думала,що у дівчинки в зеленій сукні ,ноги порозлітаються в різні сторони Юрмали .
Відповідь: Нова Хвиля 2010 я думала , що Родрігес , як оголошував Муракамі , то заїде випадково (чи ні ?) рукою в голову Ковальчук
Відповідь: Нова Хвиля 2010 А я вже не дивлюсь, бо знудилась.Як казав Козловський "Я зрозумів політику цього конкурсу." Просвітіть, де поділась Пугачова?
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Файна та наша Таня. Єдине, що дуже не подобається - отой "нервовий тік" на обличчі, вона такі рожі постійно корчить. Я розумію, що то типу джазова обробка і їй лише 17, але не дуже приємно виходить. І ще не люблю коли співають "шідельце")
Відповідь: Нова Хвиля 2010 найде Таня гарного спонсора -він її швиденько навчить без тіку співати А голос дійсно гарний
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Я так зрозуміла , що Таня Ширко знов на першому місці ? Бо щось не додумалась порахувати бали.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Саме так, а мені більше сподобався Іван Березовський . Бали за 2-ва конкурсних дня: 1. Ширко Татьяна 191 2. Uku Suviste 190 3. Шахгельдян Сона 189 4. HilaBenDavid189 5. Litesound 188 6. ТунтековКайрат 185 7. Lady'sSweet183 8. Березовский Иван 183 9. PeR182 10. Ники Манолов 179 11. Gabriella 179 12. Сесарев Егор 177 13. Мураками 174 14. Milk and Kisses 172 15. Music Hayk 169 16. Stacy168 17. Пающие трусы 160
Відповідь: Нова Хвиля 2010 ті ТРУСИ позор повний.....я вшоці Ширко співала гарно,але той її акцент чи шо то таке було,мені зовсім несподобався!! той з Росії шо співав пісню Земфіри,краще взагалі б неспіва.... Uku Suviste голос ніби нічо,но зовнішність і повадки мені тоже неочінь кароче зла я сьогодні і кидаюсь на всіх)))
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Ні, просто від конкурсу хотілось би мати більше вражень. Тим більше , від пісні , котра популярна у своїй країні. Цікаво , що вони будуть співати сьогодні ?
Відповідь: Нова Хвиля 2010 В мене весь час виникало питання -навіщо йому намалювали губи і наклали румяна. І так видно що хлопець-красень. Ось тільки очі б йому карі до тих чорних брів.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Не знаю,конкрс дуже нудним для мене був,поки не вийшли "трусєля")).вєсєлуха!))) й знову я в "мєньшенствє"))
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Дівчата, питання на засипку Вчора не дивилась концерту, сьогодні теж всього не маю як (судячи з відгуків. багато не втрачу). Під яким номером виступала наша конкурсантка? Сьогодні повтор в 12 год, якщо не помиляюсь, може втрафлю на її виступ, цікаво