Відповідь: Нова Хвиля 2010 А Ви чули,як вони співають наживо? я-ні,може це дійсно вразить...хоча маю сумніви) Сподіваюсь дівчата не додумаються вийти дійсно в трусах) Хіба вони співають на суржику? в них на конкурсі будуть пісні українські та російські.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Власне , що не чула , але маю надію, що оскільки ту компашку збирав Бебешко з Скрябіном , то може хоч хтось там має голос... Декілька пісень чула - але то з такого формату - залетіло в одне вухо, з другого вилетіло. Дай Боже , щоб вони дійсно російською співали , бо то що я чула - то був суцільний жах! Одне українське, друге російське, а третє слово - взагалі перекручене . Як каже мій тато - "русско-польсько-украйонске"
Відповідь: Нова Хвиля 2010 ніколи не повірю,що співають вони добре.... Добрі вокалісти не позволять собі "співати" в групі з такою назвою.Надто вони принципові. А отакі дурнушки безголосі запросто, показати себе, засвітитися по тєліку
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Чоловік вчора питав , чи то спідниця , чи може спеціальні шорти Добре , що хоч ноги внього не волохаті
Відповідь: Нова Хвиля 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cn1OmCDBVXE Гордість України:cesored: Загалом, для такої пісні голос не обов"язковий...
Відповідь: Нова Хвиля 2010 З коментів на Ютубі: Маємо надію, що "петь умеют". Взагалі в Україні може хтось і здогадується, що то "стьобна" група, пародія... Але лізти з тим ще кудись... Как страшна жиць!
Відповідь: Нова Хвиля 2010 послухала я того хірурга.. чесно - емоції зашкалюють :eek: :cesored: :shutup: моя надія уже тютю... почувши таке - втекла
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Он якраз труси трусяться... "Bad". Не так бед, як думалось, але таки бедувато. Хоча співають, як не дивно. Оцінки - від 10 до 6))) Не всі, видать, розуміють високе мистецтво). Паулс, Крутой, Ніколаєв - по 10) Валерія - 6)
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Починали непогано,а от далі якось слабувато... А от фінка мені сподобалась (а зовнішністю нагадує Камерон Діаз)
Відповідь: Нова Хвиля 2010 А мені дуже сподобалось "трУси"-дійсно класно співають. я не сподівалась. Образливо,що такі низкі оцінки.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Як же ведучим хочеться сказати "трусИ" !!! Щось мене зовсім не "впечатлило" . А коментарі про суб"єктивну думку чоловіка одної з членів жюрі (Валерії)- як на мене , вони ще не досягли такого рівня , щоб дозволяти собі такі висловлювання на публіку . Спіднє - і в Африці спіднє.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 А наша Таня Ширко голос має нічогенький, дуже гарно співає! Трохи скована, але ж їй лише 17 і вона не Аліна Гросу, щоб з пеленок випендрюватись. Молодець, дівчисько! Цікаво, як оцінять?
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Молодчинка Таня Ширко - навіть не сподівалась я на такі високі оцінки . І голос в неї хороший.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Ну чо, співає чистенько, добре інтонує, але нічого "видающегося". Ну за наших трусняків не гірше ж? А отак! А оцінки високі!. Побачила підпис cherepashka, про море через 4 дні - видно хочете додивитись "Нову Хвилю", а тоді вже й на море?