Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Вітаю мешканців Винник зі зміною руху маршруту 5А. Тепер він буде їздити по вул. Шевченка та Ломоносова. Кінцеву також перенесуть, але маршрут ще не затверджено

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

:shok::shok::shok: Не зрозуміла. То він має повторювати маршрут 36 чи як? А як бути людям, які чекають яснесонечко-5а на теперішній його кінцевій?
    Щось мені то не подобається :nea:

3. Маруся Іванова

по паралельних вулицях. А ті, хто везуть дітей від Очної до 47ї школи, або інтернату, хто їде на бази-склади, тепер від табачки мають пересідати на транзитні маршрутки

4. Kviten

Kviten Member

хоч би так і було... а то в мене дідусь не раз від табачки пішки йшов додому (на Берегову), не дочекавшись чудо-36-тої маршрутки.... особливо ввечір - іноді вже в восьмій годині переставали вони ходити (хоч по графіку мали б до 9-10)

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

да:girl_in_dreams: а подумати і добавити ще 1-2 маршрути на Винники нашій владі не вистачає розуму:girl_haha:.Мало маршрутів :girl_cray: і нехай назад повернуть великі автобуси бо з візочком з тих Винник не виберешся

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я б посперечалась :) Тому що в "низ" Винник хоча б їде 36 маршрутка, а якщо таким же ж маршрутом поїде 5а, тоді тим, що живуть ближче до Кільцевої взагалі буде важко вибратись.
    Особисто мені це завдасть певного дискомфорту, але не аж так, щоб плакатись. Я вже пристосувалась, якщо їду в центр, то сідаю на 40-ий, а потім пішки по Личаківській чи на крайній випадок трамваєм. Лиш би 40-ий ліпше курсував, раніше було більше автобусів.
    А те, що і 36 і 5а їздять як хочуть, то вже факт. Як не сперечаєшся з ними, куди лиш не дзвониш, нічого не дає. :girl_cray:

7. Kviten

Kviten Member

так, мій дідусь також вже не раз обдзвонив всі можливі телефони, кажуть "добре-добре, розберемся" - а "віз і нині там...".

8. Маруся Іванова

боюся, що багато буде проти, бо там хоч 36 в полє зрєнія, а в районі кільцевої дороги крім 5а ніц не ходе. транзитні в годину пік не зупиняються, бо повнісінькі їдуть

9. JuliaKandi

JuliaKandi New Member

та скільки можна міняти маршрути? не встигнеш розібратись. а вже все інакше:girl_mad:

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Стосовно маршрутів потребую поради знавців. Як мені з найменшими втратами нервів і часу добиратися вранці з Арсену Патона на Галицьке перехрестя?
    Схоже, саме там в мене буде новий офіс.((

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

а мені треба добрати з Володимира Великого до с. Підгірне.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

12. kristas

kristas Well-Known Member

Мені на думку тільки спадає 111. Тобто пішки до Виговського,а там на 111, бо реально по виговського більши на Галицьке нічого не іде:-\ ну або з пересадками, то варіантів багато.

Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk

13. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка ! Підкажіть якою маршруткою доїхати від Стрійського ринку до церкви Анни.

14. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Маршруткою №30.

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

підкажіть будь ласка, чим від перехрестя Коперніка Сахарова можна добратись в аеропорт?

16. Margarett

Margarett Well-Known Member

Пошукайте інфу про 48 маршрутку, вона має підійти.

17. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

по Сахарова повинна повертатися маршрутка 48

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Так і є, 48 маршрутка, їде до нового терміналу, лишень ходить не дуже часто.

19. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Підкажіть дівчата про 42-ий маршрут - наразі спуск Стрийська -Сахарова перекрили кудою він тепер їде?

20. galjynja

galjynja Well-Known Member

42-й маршрут наразі їде по вул.Гвардійській