Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Coshitce

Coshitce Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

17, в основному, їдучи в сторону Галицького перехрестя, робить поворот не біля Магнусу, а так як раніше біля "Оперний-Заньковецької" і виїзд навпроти готелю Львів, тоді , до кільця, їде по Чорновола, тоді поворот наліво і проїзд вверх по Липинського, тоді через Варшавську, а далі знову виїзд на Чорновола наверху аж і поїхали на Мазепи. У зворотньому напрямку, після Варшавська-Липинського-кільце-Чорновола, виїзд на Куліша, до Магнусу, а тоді вверх по Городоцькій і далі...

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

дууже шкода(((( мені такий варіант геть не піходить....

3. Coshitce

Coshitce Member

4. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

це не завжди так. часто виїжають з Куліша. я цим маршрутом найчастіше користуюсь.
    як шофер забажає. якщо пробки то теж може біля магнусу звернути. так ще 31 любить робити.

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Хто знає, чим можна доїхати в Дубляни від Стрийського ринку?

6. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Хто знає, чим можна доїхати в Дубляни від Стрийського ринку?

Нічим не доїдете!
    Я живу в Дублянах і до нас їде тільки дві маршрутки 111(кінцева на Південному) та 180А (кінцева біля гот. Львів) !
    По-любому потрібно чимось в центр добратись і на якусб з цих двох пересісти !

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

у зв'язку з ремонтом біля Привокзальної як об'їжджають ті маршрутки, що по Городоцькій з центру? Той же 2А, наприклад?

8. zaderyshka

zaderyshka Member

2а їде тепер по маршруту 31-го. Через Патона-Любінську-Антоновича. Принаймні я так їхала минулого разу. 184а, який би мав чітко по Городоцькій їхати, зараз їздить як ся схоче, потрапляла на водіїв, які їхали через Городоцьку і далі біля Електрону звертали і виїжджали на Городоцьку знову по Ярослава Мудрого. Інші їхали до скрині і там повертали на Смаль-Стоцького, як потім на Городоцьку виїжджали поняття не маю, бо їхала тільки до політеху.
    А з центру так і їдуть, по Короткій біля костелу Ольги і Єлизавети об'їжджають, наразі перекрита тільки одна смуга, то по іншій біля Привокзальнго і їдуть.

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

Сьогодні бачила у нас на Левандівці новий маршрут 13 написано Суботівська- Червоної калини.

10. Ука

він не новий - був з самого початку. Якщо я правильно розумію, то це колишній 41й з деякими змінами

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

він новий для Левандівки
    ще зовсім недавно він мав уінцеву в кінці Городоцької біля Метро

12. Ука

Я правильно зрозуміла, що 39й тепер ходить замість до туб.лікарні - на Антонича?

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ага! Краще б щось на Стрийську, до гуртового шувару пустили...

14. Balu

Balu Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, чим доїхати з Сихова на початок Личаківської? Раніше 30-ка їхала, а тепер?

15. Ука

47, 28 і ще пару є

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

а з Сихова в КК лише 40 їде?

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Будь-ласка, підкажіть, чим можна добратися з р-ну Любінська-Виговського-Патона до р-ну Чорновола-Хімічної-Замарстинівської? Дякую.

18. Kofein

Kofein New Member

Хто знає який остаточний маршрут №19? А то я тричі ним їздила і тричі різними шляхами...

19. Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Незнаю з чим це пов'язати, чи з новою схемою, чи з святами, але це просто жах!Маршрут 114-ринок "Південний"- Сороки Львівськи, в суботу прочекала на кінцевій 1 годину і 45 хвилин,і це в 19.00!Викликала таксі і за 90 гривень добралась до місця призначення,за весь час проїзду ні одного 114(((

20. kineret

kineret Вірю в диво...

51 маршрутка їде по Любінській як колись 34 (біля Будинку Меблів) і їде по Чорновола-Хімічній-Замарстинівській (як 13 тролейбус)