Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

ні. вона по Луганській їде до Сихівського мосту і там виїжджає на Червоної Калини

2. solomka

solomka Active Member

Підкажіть чи щось їде від Укртелекому ( вул. Чупринки) до Мотозаводу? Судячи з карти нічого, треба буде йти пішки до церкви Ольги-Єлизавети?

3. Raven

Raven Мама малятка

Нема ніякої маршрутки звідти, правда зараза ремонт привокзальної і всі маршрутки їдуть Бандери-Героїв УПА.

4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка. Наскільки я зрозуміла, з вокзалу на проспект Чорновола їде тільки 31 маршрутка. Чи є ще якісь. І чи хтось знає, до котрої вона їздить.

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, тикніть носом мене, де є зупинка Остряниця ( трамваю №6) і чи туди дуже далеко їхати від ринку Добробут? Дякую!

6. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Якщо підходить відповідь від "недівчат", зупинка називається "Остряниці", вона навпроти перетину однойменної вулиці і Б.Хмельницького - на карті справа зверху: http://prntscr.com/755ix
    Про відстань від Добробуту судіть самі:)

7. atena

atena Active Member

вже майже тиждень їздить новий маршрут 1004: Сокільники-Стрийська-Ш.Руставелі-пл.Петрушевича (інтрервал має бути 20 хв)

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

від приміського їдуть 184а і 111.

9. reindeer

reindeer Member

Дівчаточка , хелп,!!!!!їде село до міста( раз на пару років я попадаю у львів):girl_blush2:.Схема така .Я прибуваю на Стрийський автовокзал, а треба попасти на вулицю Огієнка( лікарня)...Підскажіть як..Будь ласка..буду вдячна на перед...

10. Raven

Raven Мама малятка

Найкраще їхати 25, вийдете біля церкви Анни, майже біля вул. Огієнка, правда трошка довго він їде, можна ще 3А до центру, а там пішки до Університету.

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а скажіть, хто орієнтується, тепер при пересадці в центрі на інший автобус тре вимагати у водія квиток? чи як? де-кілька разів їздила, платила і там і там, потім до мене дійшло, що колись говорили про квиток. є таке? чи то нововведення успішно всі забули?

12. Raven

Raven Мама малятка

Забули, але квиток на вимогу дають, тільки дату уважно дивіться на ньому, бо з іншою датою і другому автобусі його у вас не заберуть. мій муж так попався і платив двічі.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

і ще з іржавими боками...накупили секонду...

а мені цікаво чи початкова схема нових маршрутів зараз хоч на 50% відповідає дійсності?
    в нас на початку нововведень було 4 маршрути, потім забрали 31, потім трошки змінили маршрут 7 (колишній 12), а тепер його взагалі забрали. тепер лишились 17 і 28. який толк з тих нововведень, якщо всі маршрути знов їздять по Чорновола.
    Якщо вони поміняють "богдани" на великі автобуси, то уявляєте що буде творитися біля голелю Львів?

15. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Позавчора їхала 23 . "Даст іст фантастіш!" Я ще таких криків з того часу , відколи зняли малесенькі Пежо не чула . Люди кричать, в проході неможливо протиснутись двом людям худенької комплекції, що говорити вже про повних людей . Нащо нам то німецьке "комфортне" , хай ліпше їздить наш "Богдан", в якому можна стояти нормально.

16. atena

atena Active Member

А ще дивиться треба на номер маршруту, що вказаний на квитці, бо в 3а дуже люблять давати 47

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Кожного дня їду на роботу 21 або 45 маршрутками на кн. Ольги з центру (Коперника, біля 9 школи). Там кінцева зупинка і завжди можна сісти без проблем. Але от щоб вчасно добратися на роботу, то мушу заходити спочатку в одну маршрутку, питатися водія, коли у нього відправлення, і потім в іншу. Один каже, що відправлення через 2 хв, другий - через 15 хв, то відповідно сідаю в ту, що скоріше їде. Спочатку так не додумалася робити, то сиділа в маршрутці і нервувалася через те, що можу запізнитися, а водій все не їде і не їде...

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Побачила сьогодні нову маршрутку (принаймні для мене нову) - "52: Залізничний вокзал - Центр". Так виглядає що може це заміна трамваям які поки не їздять через ремонти. Їхала з Франка по Підвальній.

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

не можу знайти нову інформацію, тому прошу допомоги..
    17-ий повертає біля магнусу на куліша в сторону топольної як їхати.
    чи їде до оперного і повертає на чорновола?
    дякую!

20. kineret

kineret Вірю в диво...

Мені здається, що це вже від водія залежить, а не від схеми маршруту. Дуже часто маршрутки одного маршруту їдуть одні по Куліша, другі оперний-Чорновола.