Ноги йому мити і ту воду пити...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 20 Грудень 2009.

1. Taska

Taska Well-Known Member

Відповідь: Ноги йому мити і ту воду пити...

поговорити взагалі ніяк, абсолютне не розуміння. було не одразу так..

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Taska

3. Galicija

Galicija Well-Known Member

В нас з Вами стільки спільного... Читаю і ніби в дзеркалі своє життя бачу. Погоджуюсь абсолютно зі всім сказаним. Дивлячись на своїх батьків і на чоловікових - в обох випадкахб і моя мама, і свекруха, пють ту воду аж ікається ціле життя. І це правда- вони самі навчили! Не знаю, як воно було в чоловікових батьків, а за свого батька на маминому місці я б давно "взялася"... Як це не прикро визнавати. Щоб показати, що жінка варта більшого. Може покоління наше більш емансиповане... Може можливостей в нас більше... Але я б і сотої частини не витримала того, що терплять мама та свекруха... Сухарі би гризла, але "пити" насильно брудну воду не погодилась...

4. Sertce

Sertce Member

Нддаа... В моєї бабці в житті було суцільне пекло
    (вона ні з ким не мала права постояти на вулиці поговорити, навіть з жінками, робила адсько, рано окалічіла... Дід бив її страшно, не раз ночувала з моєю мамою в полі, чи до своєї мами серед ночі 20км з дитиною на рукаx в зимою пішки йшла) І терпіла, і "воду пила"... Виxоду в неї не було інакшого. А моя мама успадкувала xарактер вище згаданого діда, їі батька. Не терпить. Наш Тато xодить , як шовковий. І я не терпіла своєму чоловікові. Дослyxалась, але не терпіла. Мені здається, що якщо раз пропустиш якийсь момент, то потім "щастячко" на голову вилізе, нозі звісить...

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Потрапила тема на очі, перечитала, і жахнулась.

Тема була зовсім не про насилля, приниження, намагання бути "над" чоловіком чи про страх бути "під" ним.

Швидше про міру власних почуттів.

Невпевнена вже, чи то я така дивна, чи то в нас, в жінок, рідко буває так, щоб любилось без втрати гідності, але з належною мірою покори і відданості коханому чоловіку.

Останнє редагування: 17 Квітень 2011
  6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

7. dollymom

dollymom New Member

Я швидше погоджуюся з мамою. Люблю чоловіка, поважаю, але... як я йому часто кажу - ще такий не народився що буде мені на голові сидіти. Одна тільки народилаСЯ - дочка моя. Крутить мною як тільки хоче... :)

8. ylisovych

ylisovych миється в бані

Абсолютно поганого в тому не має...Люди мають одне до одного так ставитися...Але коли один із партнерів робить все для стосунків а інший тільки з того користає, то треба припиняти таке служіння....І взагалі не навиджу коли чоловіки підтримують тактику що жінка має сидіти вдома прати їсти варити і дітей бавити(а потім їм після роботи додому не хочеться, бо з жінкою він немає про що поговорити, бо вона тупіє)..... колись було актуально і правдиво..зараз таке рідко зустрінеш...Треба мати всьому межу і її не переступати...Я би свому хлопцю теж будь що робила але знаю що і він теж...але до певної межі.....

9. fruit

fruit New Member

я б не пила!
    мені не подобаються крайнощі в стосунках( ревнощі, сліпа любов).
    Люблю і поважаю свого чоловіка,але не як ідола, а як самодостатню свідому людину.І мене приємно тішить, що ми доповнюємо одне одного, а не використовуємо.я б без нього таких дітей не народила, він без мене не був би таким батьком.:girl_smile:

10. Un.Known

А що -наше пиття води применшує його самодостатність? )

11. Bobas

Bobas New Member

Я погоджуюсь на рахунок служіння один одному, на рахунок поваги до один одного і думаю мій би муж дозволив би помити йому ноги, але випити ту воду мені не дав... Краще будемо пити щось інше при свічках))

12. AilataN

AilataN жива

+ 100!
    Дуже правда!))

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені здається, що часто під "збереженням гідності" жінки маскують свою нещасність в коханні і стосунках. Легше сказати, що мені не хочеться цієї сумки, ніж признатися, що нема на неї грошей (ну не знаю, наскільки вдалий приклад, надіюсь, ідея зрозуміла). Може закидаєте тапками, але я поки не відчула різницю і це сама не відкрила навіть в собі, не написала б такого. А ще буквально півроку тому сама б писала про гідність, приниження і тощо.

А в наш час жінки забувають про їх призначення - сімейний затишок. Так, треба визнати, що це може зробити виключно жінка, чоловікам природою це не дано, як і жінкам піднімати тягарі.

Тепер я вірю в наступне. Я з радістю митиму ноги коханому і якщо треба, питипу ту воду. Просто за нормальних стосунків і чоловік зробить теж, і він це оцінить. І справа не в дозволить - не дозволить, а просто поважатиме і любитиме ще більше. Бо життя різне. І під "ту воду пити" я розумію терпіти разом і горе і щастя, бо й не знаю, як у Вас, але мабуть не хронічно ж брудні ті ноги. Зрештою, в будуарі, приємно, коли чоловік і жінці ноги цілує, пальчики? :girl_wink:

Треба бути щасливими. Знову ж таки, треба не хотіти бути щасливими, а БУТИ ними. І найчастіше саме жінки себе заганяють в ті страждання, душевні муки тощо, і ніхто інший. Навіть не чоловіки, бо повторюся - вони такі істотки, як діти чи скоріше психічнохворі - милі, наївні і самі додуматися ні дочго не можуть, а коли до них доколупуються, то починають бути капризними і агресивними. :girl_crazy:

ще подумалось ))
    зауважила і мені якось прикро з цього. В більшості дописів, і не лише в цій темі, пишеться, що " я йому" "а він мені".... нікого ні вчому не хочу переконувати, але хіба в щирих стосунках, в любові щось за щось робиться? у мене просто робиться, бо хочу щасливою людину зробити... без "я тобі то, якщо ти мені те"... так, звісно, це двосторонній процес, просто знову ж таки, і людина у відповідь за нормальних стосунків просто ЛЮБИТЬ, себто теж старається... ех, ідеалістка? ну й нехай :girl_spruce_up:

краще пити за коханим ту воду, лиш би він був коханим, а я - коханою ним :girl_curtsey:

Останнє редагування: 19 Жовтень 2011
  14. Dolma

Dolma Well-Known Member

вважаю, що має право на існування і позиція Un.Known, і позиція її мами. "жены разные нужны, жены разные важны" ))) - це звісно жарт, але як відомо - у кожному жарті...

особисто я швидше амазонка, але зовсім не вважаю втратою гідності самовіддано любити свого чоловіка і служити йому, особливо якщо він хороша людина, і дружину свою цінує і не ображає.
    у мене викликають повагу справжні (з моєї точки зору) жінки, котрі є берегинями домашнього вогнища: все вміють, все встигають, доглядають дітей, догоджають чоловікові, при цьому чудово виглядають і посміхаються - я їм навіть трохи заздрю, напевно тому, що сама не така...

15. fruit

fruit New Member

його? трохи применшує. Чоловік не повинен самостверджуватись за рахунок приниження жінки. А сліпо любити і всяко-всяко догоджати ( "і ту воду пити") для мене якраз приниження. Приниження жінки, особистості.Це моя думка, нікого не збираюсь ні в чому переконувати.

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

А хто говорить про приниження? Ми напевно всі по різному сприймаємо цей вислів...
    А якщо двоє взаємно так діють?

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я зараз дуже яскраво відчуваю, як це добре - "давати" :). Мені так приємно, що він тішиться, коли я принесу йому чайок з печивом, чи вберу на зимні ноги шкарпетки..Хочеться піклуватись про нього. І відчуваю з його боку те саме...Здається, це і є найвище щастя - бути потрібними одне одному.

Тобто я згідна із висловом, але за умови що це взаємно. Якщо це лише з одного боку - то є якась гіркота.

А ще...Один мій колишній хлопець сказав, що, на його думку, справжня любов - це коли не гидко...Не гидко бачити цю людину в хворобі, ...не знаю.... з жирним волоссям, із заїдами чи коли її знудило...ніколи не гидко., бо це твоя найрідніша людина. Це як мама ставиться до дитини - ну є малоприємні речі, але хіба ж то важливо? Так що я з цим згідна.

18. fruit

fruit New Member

мені не треба, щоб він так діяв. Не подобається мені надлюбов. А якщо він сам хоче, то будь ласка. Змушувати або просити не буду. В наших стосунках то зайве.

19. Donner

Donner Member

20. Un.Known

Ви були неуважні. Я говорила про бажання жінки (моє) пити ту воду.

І ніяк не відчуваю себе приниженою.

Бачите, коли я прихожу додому, а вдома прибрано, діти нагодовані, чоловік мені несе вечерю, а ще й зробить масаж ніг по тому... Є це надлюбов?

Десь тут є чиєсь самоствердження?

Я тої води відро вип"ю, без різних почуттів меншовартості чи приниження.