Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. lusuzj

lusuzj Member

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

На Науковій в приміщенні Сільпо, з лівої сторони в кінці за аптекою є магазин різний вибір тканин.

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

де купити дерев*яні бусини і нитки, щоб зробити слінгокоралі?

3. Soleil

Soleil New Member

Прочитала в інструкції до швейної машинки, що до різних видів тканин треба різного номеру нитки. Я на старій машинці шила одними нитками все підряд, а тепер думаю купити нові, щоб не зіпсути нову машинку. Які нитки треба взяти, маю на увазі, розмір. Де купити і якого виробника обрати?

4. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я на новій машинці шию джинс і тканину на блузку одною ниткою. Вже рік і все нормально

5. octavia

octavia Well-Known Member

Дівчата бачила рекламу на дверях магазину "Лелітка" того що на Вірменській -ДМС від 4 грн ! Хтось був у цьому магазині ,там дійсно ДМС по 4 грн чи замість нього продають СХС чи якесь інше китайське чудо ?

6. Nuson

Nuson New Member

дівчата, не можу знайти (тут на форумі), де є темка про СП (може бути і комерційна темка) з бісеру і всьо до нього. Підскажіть, де то таке можна знайти!

7. Just me

Just me Member

В житті не думала, що колись дописуватиму в цій темці :) Прийшла мені нині в голову мисль, що я маю довести собі, що не криворука. Бо до того і гадки не мала про якесь рукоділля. Згадала уроки праці в школі - ми багато всього перепробували, мені найбільше до душі припало гачкування і вибивання килимів. Вибивати килимки не буду :D, краще гачкуватиму. Підкажіть, будь ласка, чи буває що продають на секондах мотки шерстяних ниток? Спробувала б згачкувати шкарпеточки дитячі для початку, але не хочу щось супер-пупер викуповувати, може мені й не вийде одразу.

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

буває)
    можу навіть наводку дати, якщо ще цікавить.

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

Продають в магазинах типу Планети, треба у продавців питати, бо швидко розбирають. На базарчику купляла на Провесні, чи зараз є, не знаю..
    Ну а якщо вам зручно на Сихів, то прошу, віддам вам зі своїх залишків (маю 2 великі торби з-під ковдр).

10. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідаю на своє питання може комусь згодиться. Була в Лелітці там дісно є ДМС по 4 грн. Яке намотане вручну в косички по 8м як фірмові. Я собі не можу такі дозволити бо в таких намотаних нитках можуть попутати номера а мені треба понад 100 номерів .А кому треба на невеликі дизайни можна брати. Всіх номерів намотаних немає.

11. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

підкажіть де купити білий фліс, хочу підшити під білу шапку
    центр-привокзальна
    Буду дуже вдячна

12. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Дівчата, підкажіть де купити штучне хутро

13. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Штучне хутро бачила в тканинах на Франка

14. Aster

Aster Well-Known Member

Дівчата - порадьте, де купити ножиці з повністю металевими лезами, що ріжуть тканину зигзагом? Знайшла тільки на Сихові, за 150 грн. Якість продавці хвалять, але дорогувато мені.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якісні так і коштують. Інші можуть просто зажовувати.

16. Soleil

Soleil New Member

Думаю, що дешевше Ви не знайдете. Колись в новому цумі бачила добрі ножиці, на першому поверсі, де продають швейні машинки.

Надіслано від мого GT-P5210, використовуючи Tapatalk

17. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Де у Львові продають заготовки сорочок під вишиванки? Без спеціальних вставок, не розграфлені і т.п. Найзвичайнісінькі прості льняні сорочки. Колись купила таку на Пекарській. А тепер всюди продають лише заготовки з нанесеним малюнком, або ж атласні сорочки по 200-300 грн. Вже не знаю, де шукати...:girl_cray: Або ж порадьте кравчиню в пп/карму, яка зможе якісно пошити сорочку. Буду дуже вдячна.

18. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

З Пекарської магазинчик перенесли на вул. С.Бандери, 5а і ще такий самий магазинчик є на вул. Стародубська, 6 (р-н Приміського вокзалу, костелу, бічна Городоцької, 106-110) там продають заготовки.

Крім того на Княгині Ольги в Новому Цумі і на обидвох ринках біля нього є рукодільні магазинчики, в яких можна купити полотно і вони мають кравчинь, які викроять сорочку, а потім пошиють.

Також можете поцікавитись в "Мережці" на Чорновола (навпроти "Міленіуму"), там також можна замовити заготовку під вишивку, термін виконання від 2 тижнів до місяця

19. newlife

newlife New Member

Дівчата, а де Ви купуєте нитки муліне ДМС? Чи є модливість купити якісний товар менще ніж за 5.5? Може якісь і-нет магазини?

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

А де можна купити нитку Anchor (бажано район В.Великого-Наукова-Виговського)?