Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

бачила у Гудзиках на пр.Свободи. тому більшому. а свій купувала в Фурнітурі біля Лялькового

2. onebyone

onebyone Well-Known Member

Я купувала клейовий пістолет на шуварі де ряди із квітами , вазонками. В магазинчику із похоронними вінками по ліву сторону.

3. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Дівчата, хочу поділитися корисною інформацією. Особливо для тих, хто шиє сумки, всякі торбинки, чохли, косметички, подушки, обкладинки, тощо. Дуже гарний величезний вибір тканин є в магазині Linens, що в Інтерсіті на пр.Чорновола.

Я туди по постіль та штори прийшла, почала переглядати зразки тканин, і думаю собі "з отої би косметичку пошити... а з іншої - подушки... було би бомбезно", питаю продавця, скільки можна мінімально придбати тканини - виявляється, можна купувати від 50 см. Ціна за 50 см 140-190 грн, як яка тканина, але там ширина 2.80 метра! Тобто, це інтер'єрні тканини, з відповідною шириною... Склад - льон, бавовна, комбіновані. Дуже хороша якість, я більше таких не зустрічала у львівських магазинах. А які кльові відтінки!!! Які взори! І всілякі міні-трояндочки ("тільдуваті" 100:wacko:, і клітка, і горошок... І ще багато всього іншого.

Єдиний нюанс - тканину треба замовляти, доставка десь за тиждень.

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Перший раз вишиватиму ДМС, весь час купувала акрилові нитки, підкажіть де краще купувати їх, де дешевше, ну і район, звичайно, має значення (від Галицького Перехрестя і до центру бажано).

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

найдешевше таки в Призмі, що на вул. Пекарській, по 5,30 грн. (єдиний мінус - від ниток несе цигарковим димом, котрий довго вивітрюється), в інших рукодільних магазинах - по 6 грн. і вище (колись були знижки якщо купувати більше 10 мотків, але їх відмінили).

маю таке ж питання по Анкору - купила багато ниток по супер-ціні в Деко на початку року (3,38 грн. за 1 моток), нещодавно терміново потрібно було докупити - заплатила вже по 5 грн. в рукодільному магазині в центрі, буквально через 2 дні 1 кольору знову забракло - попросила мужа - ціна вже була 6 грн./моток.
    Хтось зустрічав у Львові Анкор дешевше?

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В "Мережці" були ДМЦ і Анкор недорого, цін не пам'ятаю. На Південному в Європі ДМЦ по 5,50 грн, Анкор по 5 грн.

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Купила сьогодні в "Мережці" - навпроти Міленіуму по 5.50.

8. likeangel

likeangel Member

потрібна аїда 18 navy і в інтернет магазинах не можу знайти(( хто зна чи може бачив десь?

9. terezka

terezka котяка-вишивака

рукодільниці Києва, підкажіть напрям гарних рукодільних магазинів, а то я кинулась поповнювати запаси ниток і тканин, і виявилось, що зовсім не орієнтуюсь де тут і що є (живу і працюю на Лівому берегу, орієнтир м. Дарниця)

10. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

якщо по Вашій гілці, їдете до ст.м. Святошин, вул. Святошинська 1, там є базарчик, зразу при вході з лівої сторони, магазинчик. Я там завжди нитки ДМС купувала. До недавна були по 4,5, а тепер подорожчали по 5 чи 5,50. Там і тканина є, і набори, але вибору не дуже(((
    можу Вам скинути ссилочку на сайт в контакті.http://vkontakte.ru/club20406107
    якщо будете знати ще якусь хорошу точку-свисніть!!

11. Snowy

Snowy Well-Known Member

Для початку - на ст.м. Позняки близько 5 таких магазинчиків (1- коло виходу з метро біля зупинки 455 маршрутки, 2- на вул. Григоренка, і ще 3 на самому базарчику) вибрати є з чого, ціна DMC ниток 5 грн., вибір схем бажає ліпшого, вибір тканини - достатньо багато, і всіляких дрібничок - повно. На Ленінградській площі казали добрі люди теж непоганий магазинчик

12. terezka

terezka котяка-вишивака

треба буде пошукати, бо як самостійно добратись туди я знаю, з Позняками гірше

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

Петрівка-книжковий ринок - це моя "точка". ДМЦ по 5 грн, якщо купуєте від 10 моточків. Але від метро треба йти у самий кінець: ну така закономірність - чим далі від метро, тим дешевше.
    Кірова ниточки теж є, але мало де (точно знаю, що є на ринку Петрик). Є тканини, але якихось особливих ще не знадоблялося, то не скажу, який вибір. Купа схемок і т.д.

14. ntv

ntv Well-Known Member

Люблю цей магазинчик, але зараз там немає ниток , обіцяли завезти в суботу, але й досі немає! А на лівому березі - найкраще їдьте на ринок Петрівка, там треба походити, багато рукодільних лотків і магазинів і ціни різні, можна знайти зовсім недорого нитки і тканину.

15. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

дівчатка, підкажіть де можна купити розпашоночку зі штанішками типу хрестильного набору, щоб вишивати?

16. La esposa

La esposa Moderator

скоро буде у нас :). А на коли вам треба?

17. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

мені треба на хрестини десь на кінець жовтня. Але ще вишивати потрібно час. А коли у вас буде?

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, який класний магазинчик: нормальні ціни + вибір класний. я купувала чорну канву - то були каунти від 11 до 18, правда не на метраж, але я купила те, що мені треба.
    BIEDRONKA, дякую за наводку)

Останнє редагування: 6 Жовтень 2011
  19. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

20. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Дівчата, не знаю де запитатися, тому спитаю тут! Вибачте, якщо не права!
    Де можна купити відносно не дорого нитки для оверлоку??? бо в Цумі, це до мене найближче, по 15 грн за моток, а треба по 4 однакових...
    Підкажіть, може є якась гуртовня того діла????
    Дуже дякую!!!