Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Дівчата, підкажіть чи можна на Водогінній купити пластикову канву?

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я там колись купувала, 30грн/лист, гамериканська. Може тепер в них ще й китайська з'явилась, дешевша...

3. silvia

silvia Well-Known Member

а де можна купити наповнювач для біскорню / синтепон чи як воно правильно( пробувала ваткою, але шось не то явно)

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

В "Тканинах" будь-яких:), синтепон/синтепух.

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

кілька днів тому на Вернісажі спостерігався віртуальний ажіотаж - усі шукали такий льон, як у Holly (на котрому вона свою чарівну подушечку з ялиночками вишиває).

Так ось, вчора я такий придбала у магазині "Тканини" по вул.Франка 62 (той, що ближче до трамвайної зупинки), він ненашенський (білоруський), ширина 1.40м, 62 грн. за 1 метр.
    В наявності ще рулон середніх розмірів, усім стане :)

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я не знайшла того магазину:girl_cray:

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

І я там сьогодні була, номер 21:) (дуже близько до Данила Галицького та його коня:mocking:) Такий магазинчик сходами в підвальне приміщення, я його навіть не помітила спочатку. Асортимент Cris описала, а я додам: ще є такі різні фігурні наліпочки як Вишиванка на листівки клеїть: бордюрчики, метелики, різна дрібнота. Дироколи різні, є один бордюрний (більше 100грн:ninja: - то для тих хіба хто постійно цим займається), але візерунок на ньому простенький. Такий папір цікавий продається - ручної роботи - краса:girl_in_love: Мені б ще фантазії трохи і грошиків побільше...:girl_haha:

Останнє редагування: 11 Грудень 2010
  8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я нині зробила рейд в Центр паперу, то вони непогано асортимент розширили, мене то втішило :)

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Оксанко, вибач мене, будь ласка, тільки щойно побачила що замість правильного номеру будинку написала ціну за метр... (мені дуже соромно за свою неуважність :sad:)

То Франка 6 або 8, вхід в магазин практично на трамвайній зупинці.

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я так і подумала. Ми ходили з малим сьогодні на конкурс в 62 школу, потім шукаю 62 номер, і ще так згадую, що тканина по 62грн. Ходили з малим по Франка і думаю, щось забагато тих "62".
    Та то нічого, не переживай.

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Придбала сьогодні такі файнотки в "Ґудзиках" на пл.Ринок, по 1,5грн

Там ще інші є, але я стрималась:mocking:

12. Gorodocka

Gorodocka New Member

Сьогодні проходячи побачила, що на Привокзальній на днях має відкритися рукодільний магазин. Вивіска вже є і сьогодні товар вже почали завазити. :connie_pull-pigtail Ура!!!!!! Тепер і біля мене буде рукодільний магазин. Вийшла з дому 2 хвилини і вже магазин.

Останнє редагування: 11 Грудень 2010
  13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А де саме?

14. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

15. Gorodocka

Gorodocka New Member

вул. Стародубська 6, біля Церкви Ольги Єлизавети. Городоцька 106-108.

16. Galysik

Galysik Well-Known Member

На Краківській 8 чи 10 (недалеко від маг. Світоч, по тій-же стороні) теж новий рукодільний магазинчик зявився. Асортименту не знаю, бо зауважила його, коли поверталися пізно вечером з прогулянки, але щось мені здається, що це філіал від маг. на Південному, вивіску таку я вже десь бачила.
    Хто буде там пробігати - загляніть та опишіть що нового/цікавого є в асортименті?

17. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Бачила вчора коло церкви Андрія в скверику палатки з різними вишиванками, є також плахти, крайки, тощо. Що може бути цікавим нашим рукодільницям - є справжнє домоткане полотно, по 30 грн за метр, ширина десь 45 см.
    Кажуть продавці, що планують там цілу зиму по неділях бути.

18. Zymova

Zymova New Member

Посилала вчора чоловіка на розвідку, там нитки ДМС по 5,3, а також продають півмотка за 3 грн.
    - була там вчора, дуже приємна дівчина продає, ниточки ДМС по 5,5, теж продають півмотка по 3 грн!!! Є ще нитки російські, здається по 3,8 грн за моток.

19. Kofein

Kofein New Member

Відповідь: Вишивальний набір. Як з ним працювати?

Не знала в яку тему писати....... В цю чи поради вишивальницям. Тому вибачайте, як не туди.:girl_blush2:

Дівчата, підскажіть де можна купити вишивальний набір? А то щось я не зустрічала гарних, а ті які мені показували ну вже просто ніякі і я б їх швидше в вишивальну кунсткамеру відправила, ніж виставляла на продаж.

20. Smokky

Smokky New Member

Знайшла а одному сайті об'яву про продаж ниток DMC у Львові гуртом та в роздріб від 4,35 грн. Єдине що не знаю від якої кількості починається гурт.
    Ще на одному сайті знайшла ці нитки по 4,20, але вже не Львів, тому ще треба за пересилку платити, якщо небегато моточків, то листом - 5 грн. Якщо багато, то посилкою 15 грн.
    Кому цікаво - пишіть, дам ссилку.