Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. Galysik

Galysik Well-Known Member

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Ні, то не в її магазинчику продавалась підробка.
    В Інтерсіті я давно не була, можливо і нема там зараз того відділу, нитки ті були на 3 пов. у відділі з швейною фурнітурою, одразу на вітрині під шклом.

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

та то або контрабас, або фальсифікат

3. Galysik

Мабуть фальсифікат, бо контрабасом невигідно ДМС везти, у Європі вони дорожчі ніж в нас. Швидше звідси їх везуть контрабасом, для чого думаю і напис відповідний, щоб легко було там контрабас відрізнити. Раз бачила, як наші заробітчанки набирають ДМС пачками, собі і колежанкам на Італію, казали що в них 1 моток - 1 євро.
    Думаю фальсифікатом китайці бавляться. Тре вважати.

4. Імель

питала я в тої пані, казала жи з Штатів

5. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Нещодавно жіночка затарювалася в Італію. То казала, що ДМС в них по 1,4 євро. То набрала щось більше 100 мотків. Так, що в нас ціни ще нормальні. :girl_smile: Хоч це добре.

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Цікаво. Треба буде глянути.

6. Zhaba

Zhaba Member

2 роки тому, коли я вишивала свій шлюбний рушник, докупила нитки ДМЦ у магазині біля ратуші (зліва від входу в ратушу) і чуть не зіпсула свій рушник. Нитки були ніби справжні на вигляд і дотик, але червоні зробили пляму при вишиванні. Добре що вишила тільки кусочок. Але прийшлось скористатись відбілювачем аби вивести пляму. Тепер, коли купляю нитки, мочу і тру по білому папері. щоб перевірити чи не линяють. А то зара справді вони в Китаї виготовляються.

7. Galysik

там моя колежанка попеклася з нитками. Теж полиняли після прання. То магазин Гудзики.
    колись при мені жіночка зайшла і каже що червоний колір їй полиняв, продавчиня дала інший моток, та не розгубилася, скоренько наслинила його і провела по білій хустинці - лишився яскравий червоний слід! Ніколи такого чудо-дива не бачила раніше :) З того часу ниток там не беру
    По сусідству доречі відкрився ще один рукодільний магазин, в тому довгому магазинчику, де раніше сувеніри та взуття продавали. ДМС від 10 мотків продають по 5.30грн., але барабан був майже порожній. Була 2 тижні тому.

8. Naturals

Naturals Well-Known Member

так в Призмі нитки також по 5,30.

9. Імель

то певно з Інтерсіті, бо хтось писав, що вони десь на Ринок мали переїжджати

10. Нифка

Нифка Well-Known Member

Ми тиждень назад з коханим гуляли, то там було напів порожньо в магазині і ниток небуло, а ціни на наборчики бісерні взагалі космічні

11. Galysik

ой, інігаварітє.... Сподобались мені там іриси бісерні від Краса і Творчість. Подивилася на сайті виробника - ці ж іриси на 100грн. дешевше, 480 і 380грн. відповідно. І це при умові, що в магазині набору в наявності не буває, його треба замовляти всліпу, по маленькому малюнку в каталозі, бо везуть тільки під замовлення.
    Ще я дізналася, що аіда це рівномірка :girl_haha:, бо я, бачте, не хотіла брать замість рівномірки (якої у них не було) аіду... Словом, шо вам сказать... трудно ся називає.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А мені під видом сорочкової тканини люрексову хтіли всунути, я ще так здивувалась, але думаю з ким не буває!

13. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Вони сунуть її усім кому не лінь. (Цвайгарт має рівномірку з люрексом) Не спорю, сорочка вийде досить оригінальна, але за перепрошенням, 400 грн.!!!! за метр платити, то вже закруто. Знаю одну дівчину, яка купила на сорочечку тканинки на 600 грн., а тепер взір не може підібрати, до такого дрого полотна та кравчині боїться давати щоб не спортила. І навіщо собі того клопоту на голову. :girl_devil:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Була сьогодні на Добробуті - Галинчин магазинчик закрито:girl_sad: - переїхали вони повністю на вул.Шевченка...

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ага, я недавно говорила з нею, вона казала, що там їй дуже невигідно. з 1 червня повністю все мали перенести на Шевченка. Зате мені так більше підходить!по дорозі додому!

16. Aster

Aster Well-Known Member

Так, і на Сихові теж. Шкода. Там і я закуплялася, і багато знайомих. Тепер всі їздять в Призму чи в магазин біля Водоканалу. На вул.Шевченка ніхто їздити не буде. Втратили вони багацько клієнтів.

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я там була в четвер, то то був їхній останній день роботи там, я ще встигла :) Мені Призма найзручніше, бо живу поруч, а магазинчик на водогінній ,то біля свекрухи відразу, але щось мені там не тойво :sad:

18. Анута

Анута Well-Known Member

вчора була в Епіцентрі в Деко (шукали подарунок)
    Нитки Анкор там є (просто поміняли місце розташування стелажу) по 4, 45 грн. і набори Чарівної Миті.
    Також там є Чапельки (мейд ін Німці) - 100 грн.

19. Ума

Ума Super Moderator

то, значить, я сліпондра :)

20. Galysik

Дівчата, шукала я штори і надибала кольорову рівномірку, цілком придатну до вишивання! Не льон, здається коттон з добавкою синтетики.
    Єдине, трохи замяка, але рівненька і красіва, відтінків із 20 буде.
    Треба брати великим куском (от не пригадаю точних розмірів, здається 3 на 1 чи 1.5 метра), ціна якого 40 євро.
    Дуже поспішала, не встигла її як слід роздивитися, здаю точку:
    як від Магнусу іти до Краківського (там іще на розі аптека була, тепер банк), пару метрів від того банку проходимо в сторону Краківського і буде магазин із шторними тканинами. Проходимо у другу кімнатку і зліва на нижній стійці шукаємо зразки.
    Може спільну закупку організуємо як будуть бажаючі?