Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Esma, схемки не обов"язково купувати, можна пошукати тут на сайті в роділі схем, а нитки і тканину у рукодільних магазинах. Центральна частина Львова: площа Ринок маг. Гудзики, пр. Шевченка, за пам"ятником Грушевському, маг. Призма на Пекарський, ринок Дубробут є один рукодільний магазин, вул. Куліша за ТЦ Магнус маг. Галарея льону.

2. TanyaB

TanyaB New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

Дівчата підкажіть де найбільший вибір ниток муліне ,найкраще ленінградські
    я шукала, польські кругом ,а з тими проблема.:girl_bye2:

3. TanyaB

TanyaB New Member

Відповідь: Вишивальний набір. Як з ним працювати?

Дівчата підкажіть де найбільший вибір ниток муліне ,найкраще ленінградські!:girl_in_love:
    я шукала, польські кругом ,а з тими проблема.

4. TanyaB

TanyaB New Member

Дівчата підкажіть де найбільший вибір ниток муліне ,найкраще ленінградські
    я шукала, польські кругом ,а з тими проблема.

5. Kleo

Kleo New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

Коло пам'ятника Грушевському є магазинчик для рукоділля, а ще на Площі Ринок теж продаються (назви магазину не пам'ятаю), по тій стороні де "Collins"

6. Cандра

Cандра Member

в Призмі на Пекарській кіровські є, не радять їх купувати в гудзиках на пр. Свобода, кажуть, китай з оригінальними етикетками :girl_in_dreams:

7. Aster

Aster Well-Known Member

Ленінградське - це Гамма? Гамма є на Сихові.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Дівчата!
    Підкажіть тричі...
    (обіцяю не штрафувати)

Останнє редагування: 25 Лютий 2010
  9. Insolence

Insolence Living The Dream

Ленінградські це не гамма, а ПНК ім.Кірова

10. TanyaB

TanyaB New Member

Дякую дівчата мені дуже терміново треба ,в центрі голубих ниток немає .
    А на Сихові де?

Ой,вибачте.

11. gortenziya

gortenziya New Member

Привіт. Може хтось має викрійку жіночої сорочки з рукавом на реглан і стійочкою під шию, або на мисик? Буду щиро вдячна.

12. octavia

octavia Well-Known Member

Ленінградські нитки ПНК ім.Кірова є в Призмі на Пекарській і були в Гудзиках на пл. Ринок. Змішувати нитки Гамма ( Тайвань) з Ленінградськими я би не радила бо Ленінградські дуже поганої якості тоненькі буде помітна різниця.

13. Galysik

Galysik Well-Known Member

у кіровських якість гарна. Вони не линяють, блищать не гірше за ДМС, от єдине, якщо плануєте шити картини, то кольорів там в палітрі замало і нитка справді тонша, з ДМС та іншими не скомбінуєш, але на сорочки/серветки, де не потрібно багато відтінків - те що треба. І дешева нитка як борщ. На Зеленій є гуртовня, де продають (у всякому разі, рік тому продавали) кіровські, але лише пачками. Ціна там вдвоє менша ніж в магазині, кому треба багато - може скористатися. тел. 240-40-84. Ще там є бісер китайський і японський, ленти до вишивки. Про бісер треба питати, бо асортимент у них не завжди є, краще їхати після приходу товару.

14. LudmilaP

15. octavia

octavia Well-Known Member

Ось як виглядають кіровські ленінградські нитки
    Мені вони не подобались тим що не можна поєднувати їх з любими іншими бо вони тонкі інколи рвуться мають невеликі вузлики .Коли щось шиєш 2 нитками любої фірми то пнк.ім.Кірова треба брати 3 нитки. А на рахунок линькі то мені линяли лише акрилові . Але це моя думка на рахунок кіровських ниток (в кожного своя) якщо мені потрібні недорогі нитки беру Гамму і ціна і якість і палітра мене влаштовують. До речі Гамма є в Галинки в магазині на Добробуті.

16. LudmilaP

В Винниках поки що є не уся паліра ниток ДМЦ, але обіцяють що згодом буде уся, а ціна якщо брати 10 моточків дешевша.

17. LudmilaP

Сьогодні була в рукодільному магазині в Рукавичці що в Винниках, там ДМЦ коштує 5,75 грн., а коли брати 10 моточків тоді 5,5 грн.

18. Galysik

Galysik Well-Known Member

Кіровські нитки покращились в якості тільки віднедавна. Раніше вони справді і у вузлики скручувались і линяли і не блищала нитка зовсім, була не мякою як ДМС а твердою як дріт. Тепер вони виправились, ввели нумерацію ниток і майже всі вагомі недоліки, крім товщини нитки, усунули. Оті кіровські що з маминих запасів можна сміливо викидати, бо вони линяють, рвуться і взагалі ніякі. А новенькі - дуже навіть нічого. Колежанки ними шиють і задоволені. А я теж Гамму більше люблю, бо її можна комбінувати з ДМС і по якості вона чудова і ціна радує. Теж до Галинки на закупи збираюся.

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

Дівчата підкажіть будь ласка де ви купляєте Аіду, бо була в тих магазинах, що на проспекті Свободи, і на Куліша, і на Гонти там тільки є панама.

20. Cандра

Cандра Member

можна знайти в таких рукодільних крамничках: Водогінна, 2; крамничка за памятником Грушевському, на Південному (ТЦ Центральний) крамничка над ескалатором; в Призмі на вул. Пекарській; також угорська аіда є в тканинах на вул. Франка, проте краще брати німецьку Цвайгарт чи ДМС :girl_smile: