Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Галинка, 29 Вересень 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Схеми для вишивання

Ну, власне, що я мушу все на 2 множити і це мене лякає. :no:
    Я власне вашої поради послухаюся, але пошукаю перше щось поближче. ;)

2. Анута

Анута Well-Known Member

з інет-магазинів він мені найбільше сподобався. Доставка на У винесла 5 фунтів, вибрала спокійно вдома, розрахувалась карткою і до тижня часу воно було в мене ;)
    а У інет-магазини здебільшого працюють під замовлення до 45 днів (напр.Крестоманія). видно самі звідти замовляють, і відповідно дорожче у них.
    просто дивлячись на широту асортименту даного магазину, я закрила очі на ці фунти ;) на У мені таке і не снилось

• Подобається Подобається x 2
  3. Ума

Ума Super Moderator

Лілю, я теж там замовляю. По-перше, дуже швидко - одного разу за три дні прийшло!!!! По-друге, сервіс на висоті і асортимент вражаючий!!! По-третє, віднімайте від ціни 20% їхнього податку (це для всіх, хто за межами ЄС, добре, що нас ще не взяли в ЄС ;)) - на розрахунку вказуєте країну доставки і вони автоматично мінусують той ВАТ. А інколи в них бувають акції - на якусь суму, як правило 20фунтів, замовити і доставка безкоштовна - так було на новорічні свята.

4. Liliyah Romanova

Відповідь: Я займаюсь рукоділлям: питання, поради, обговорення

Ну, якщо вони мінусують податок, то Канада мені доплюсує і доведеться доплатити.
    Не знаю, щось я насторожено до того підходжу. От знайшла кілька магазинів у своїй провінції, то буду там пробувати.

А який треба розмір полотна на рушники?

5. Ума

Ума Super Moderator

а ти дізнайся на яку суму можна в Канаду без податку ввозити - в Україну - це 200 євро (я вже вкурсі, бо за часи декрету стала інтернето-шопоголік, що я вже тільки не замовляла!!!!). В кожній країні є сума, на яку можна купити і не оподатковувати товар - як особистого користування, призначення

6. Галинка

Галинка Well-Known Member

І в мене теж:xaxa:

На Південному, на Водогінній і в мене - по 5.5. Ще колись були по 5.5 в Інтерсіті, тепер Інтерсіті закрився. На Пекарській - по 5грн., але, як мені розказують, не завжди всі кольори. Ніби-то розбирають. Слабо віриться в такий шалений попит. А от весь центр продає по 6-7грн. Можливо це пов"язане з високою орендою приміщень.

Останнє редагування модератором: 13 Травень 2009
  7. Liliyah Romanova

Подивилася я той сайт. Усе виходить вдвічі дорожче.
    Знайшла канадський онлайн магазин, там теж дорожче ніж у звичайному магазині. (на прикладі ниток, на 25 центів моток дмс дорожчий)
    Коротше, піду в магазин тканин і буду шукати linen cotton тканину, бо з онлайну дорожче. Українські ж магазини лише готові вироби продають. :confused:
    А який розмір треба на рушник?
    Я он знайшла, що продають 18"Х55" і 36"Х55"

8. Ума

Ума Super Moderator

колись зі школи пам"ятаю що 30-40см на 200см-240см, здається

• Подобається Подобається x 1
  9. Liliyah Romanova

Тут лише 45см на 139см.
    Буду шукати далі.
    Або попрошу маму, аби в Галинки купила й мені влітку передала. :xaxa:

10. Liliyah Romanova

Відповідь: Нитки, тканини, інші прибамбаси - де купити?

Галинко, а скільки коштує матерія на рушник? І які вона має розміри?

11. Галинка

Ліля, зараз є готові рушники з обробленими краями і торочками(бахромою) і зі вставками Аіди у вигляді зігзігу. Виглядає класно, виробництво Українське(Луцьк). Стандартний розмір такого рушника - 2.25*0.33см. Є бавовна і льон. Бавовна - 55грн, льон - 65грн.

12. Liliyah Romanova

І чому мене на вишивання раніше не потягнуло? :umbrage:
    Могла у Львові закупитися на кілька штук принаймні. Думаю, точно відправлю до вас маму влітку, як буде ким передати сюди. ;)

13. Галинка

Останнє редагування модератором: 13 Травень 2009
  14. Lika

Lika Member

Прошу вибачення в модераторів за офф, але я не розумію, ми тут обговорюємо, що де вигідніше купити чи безкоштовно отримуємо рекламу Галинкиного кіоска?
    Мені вже не приємно спілкуватися на сайті, де про ті магазини, куди я хожу не один рік, негативно відгукуються. Принижувати конкурента - це ознака слабкості.
    І не треба розсилати рекламу мені в "лічку".
    Я хочу отримувати тут поради у таких же незацікавлених вишивальниць!
    Ще раз прошу вибачення, що не по темі...

15. Ума

Ума Super Moderator

Напевно доречно буде створити гілки: Рукодільні магазини у Львові (адреси і відгуки по цінам), Багетні майстерні (адреси, ціни і можна фото робіт) і інтернет-магазини, в яких робили замовлення, тобто перевірені.
    А на інших гілках просто спілкування і обмін досвідом

• Подобається Подобається x 3
  16. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, де у Львові подешевше (оптом) можна купити бісер?

17. Solya

Solya Guest

Бісер є на гуртівні на Зеленій, правда чеського там немає, є лише Тайвань (дешевий) і Японський (дорогий).

18. Галинка

Якщо хтось тут щось і рекламує, то точно не я! Я на форумі давно! Неодноразово брала участь в форумівках і багато виставляла тут своїх виробів! Мене багато людей тут знає, бо тут я ще до відкриття свого магазину! А от коли переглянути Ваші дописи, то ви тільки про Призму і пишите!ННас тут стільки багато, але чомусь тільки Вас одну заділи мої дописи! Писала Вам в ПП, бо Ви запитували про пряжу і про в"язання. Якби хотіла реклами, то писала би на форумі.Май Я рекламуюся в журналах по рукоділлю, а на форумі я спілкуюся зі знайомими мені вже людьми!!! І не вам вирішувати про що мені тут писати! Ліля запитала про ціни - я їй і відповіла. Якщо модератори будуть вважати це лишнім, то постирають!

Майже всім дівчатам написала в ПП про те що в мене можна придбати пряжу і тільки Вам одній це не сподобалося! Підозріло як на мене.

Останнє редагування модератором: 18 Травень 2009
  19. Liliyah Romanova

Все гаразд, Галинко. Модератори вже вирішили створити окрему гілку для таких майтринь, як ви, котрі не лише для себе, а й для інших майструють. Тільки я мушу час на то знайти, і все буде. ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

чи хтось був у магазинчику на Пекрській? скільки ДМС коштує? чи відмотують по пів моточка?