Невдалі кухонні експерименти (кухонна жилєтка))

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем La esposa, 27 Лютий 2011.

1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: Невдалі кухонні експерименти (кухонна жилєтка))

Пекла я вчора манник. Тільки продукти зіпсувала.
    http://bebe-cuisine.livejournal.com/50543.html

2. Donata

Donata Active Member

В мене вчора не пропало натхнення до румбамбарового пляцка і даремно :girl_cray:, понаплутувала з приготуванням, вийшло щось таке, ну і не зовсім не їстівне, але специфічне. Нікудишній з мене кондитер :girl_sad:, одним словом. Чоловік намагався підтримати, казав, що їсти можна, але на роботу не взяв :girl_crazy:.

3. Alonka

Alonka New Member

Так, а я...пекла перевернутий бісквітний пиріг з яблуками, а він чогось не виріс, пропікся аж пере пікся. Не пригорілий, а такий переперчений. Їсти можна, але то не то.
    І взагалі не лежать мені щось останнім часом руки до кухні, роблю бо треба, от воно все і не таке виходить, бо без натхнення.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

ой, розумію тебе. Я з бесквітами теж не дружу. Зле мені ростуть. Вже і духовка нова і все чітко за рецептом, а всеодно не то. Збилась з тої теми і печу все окрім бесквітів. Може згодом наважусь повернутись до ти експериментів.

5. zetta

zetta Well-Known Member

мені ростуть але потім падають.. зате те що не треба шоб росло чомусь росте), а прісне тісто взагалі не мій коньок..

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене також таке було, поки не знайшла оптимальний перепис з найкращим балансом продуктів і температурою духовки. Описати вам?

7. Alonka

Alonka New Member

коНечно писати:girl_yes2:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Чекаєм з нетерпінням. Може якраз мої домашні дочекаються бесквіту з фруктами)

9. Alonka

Alonka New Member

Пекла сьогодні улюблене печиво, рецепт примітивний і завжди вдавалось, до сьогодні:girl_devil: І не моя в тому вина, майже:girl_blush2: Смикнув мене хтось купити маргарин не в пачці, а на вагу. Не знаю в чому справа, але то тісто я місила місила, і муки пішло десь в три рази більше, а воно все липло і липло . Так я його липким і пекла. Ну шо сказать, печеньком то тяжко назвати, скоріш якісь прянико-коврижки, ще й не такі солодкі як завжди, бо на таку кількість муки того цукру мало.
    Увсьо з маргаринами більше не експериментую.:girl_wink:

10. pelagiya

pelagiya New Member

правильно, краще брати масло

11. Peppy

Peppy New Member

А я помітила, що як перестаю любити свого б/ф, то і готувати не виходить смачно, а як тільки знову все в нас добре, то все таке смачне, що аж...:girl_claping:
    перечитала темку, і дійсно, млинці в мене з попередньім борошном були просто сльози, а ось купила нове, так аж самій сподобалися. ще мала халепу якусь незрозумілу: пекла картоплю в духовці. І ніби нема там що вигадувати, а вийшла така кака, що капець! і тверда якась, і ...фу одним словом:girl_cray:

12. chichika

chichika Member

Купила я морську сіль на свою голову.... вже третій раз нею пересолюю, та й то так конкретно. :girl_cray:
    Чи то вона розчиняється повільніше, ніж звичайна, бо ж куштую - ніби не солоне, а потім якась ропа. :sad:

13. Smorodynka

Smorodynka Member

Зготувала я сьогодні "вечерю для Барсіка". Ніби рецепт непоганий. Куски полядвиці, відбити, посолити, поперчити, скропити лимонним соком, перекласти шарами порізаною цибулею, часником, натертими петрушкою, морквою і селерою, залити розтопленим маслом і на ніч в холодильник. Потушила 2 години, потім м"ясо витягнула, овочі зблендерувала, додала сметану, загустила крохмалем, поклала назад м"ясо і потім знов протушила. Мама каже, що непогано, а мені зовсім не смачно, хочеться якоїсь пікантності.
    ВІдкрийте свої рецепти приготування смачного тушеного м"яска, щоб мало виражений пікантний смак! Щоб такого додати?

14. TUCR

TUCR Well-Known Member

А я на ДН своєї доні спробувала прикрасити торт мастикою, то намучилась з нею, то було щось, робила це вперше, ніколи того не забуду, але неодмінно ще колись спробую її використати.

15. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене таке також буває!
    я пояснюю це тим що я просто кидаю кількість таку ж як звичайної солі і гранули морської як розчиняються створюють значно більшу к-ть!

16. kyharochka

kyharochka Member

Одного разу теж запікала картоплю, все робила як завжди, а їсти було не можливо, тверда і все, чи то від картоплі залежить? не знаю....

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я вчора пекла піцу за рецептом Марусі-Мами. не вдалася мені. навіть знаю чому. бо взяла не сухі дріжджі, як в рецепті, а спеціальні такі дріжджі-суміш до піци італійську. вийшло фе. тонке і твердюще. на другий раз буду робити точно по рецепту, і нема чого експериментувати.
    муж правда і таку піцу стоптав :girl_crazy:

18. Just me

Just me Member

Мабуть, тому, що забули змастити олійкою. Тоді вона тверда-тверда. Мала такий казус разок...
    І щоб не оффтопити: я, напевне, лідер з кухонних невдач. Тому, що експериментую забагато:girl_crazy: І в понеділок шоколадний пиріг з яблуками пекла... Жах:girl_blush2: Вбити ним можна:girl_impossible:
    А сьогодні задумала пиріжки печені з квасолькою, рецептик тіста новий відкопала, так що тримайте за мене кулаки!:girl_curtsey:

19. Talya

Talya Well-Known Member

я постійно печу за рецептом Марусі-Мами і беру звичайні дріжджі - сухих в нас не продають, а купити про запас не виходить. тісто виростає гарно і швидко.

20. oksumoron

oksumoron Active Member

так так в мене також вічні казуси із сухими дріжджами!
    вже і перестала їх купувати, бо тісто якось не росте так як треба на них!
    перші спроби мафінів- били на сухих дріжджах, і без розрихлювача!
    так вони мало того що не піднялись (а потім навіть трохи осіли) а ще були дуже зі смаком вінілі (яку не дуже люблю), бо сухі дріжджі були зі смаком ванілі!