Неспокійний сон

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Liliyah Romanova, 17 Липень 2009.

1. AlbinaK

AlbinaK Member

Відповідь: Неспокійний сон

Не варіант... Деколи можу взяти трохи до себе коли чоловік вже встав, але ліжко невелике, тато спить так, що мене з ліжка може випхати, та і я не можу довго спати в одному положенні. Раз спали ми втрьох цілу ніч, то краще вже вставати, бо зранку була крім того, що не виспана, ще й спина і шия боліли так, що голову повернути не могла. Взагалі після народження малого маю проблеми з хребтом, треба на профмасажі, а нема як.

В мене точно не через це, бо завжди спить в памперсі.

Він мені минулого місяця перехворів і відтоді спить гірше, а останніх пару днів, то просто завал! Якби ще могла вдень поспати, а так лягаю пізніше за всіх(поки поприбираю за всіма), встаю раніше за всіх, бо малу тре до школи зібрати. Деколи відправивши доню з татом і якщо малий ще спить, можу на півгодинки біля нього подрімати, але це буває не часто. та і переживаю, чого дитина так неспокійно спати стала. В нього якась незрозуміла закономірність, чим стає старшим,тим гірше спить. В 2 міс він один раз спав 7!!!! год вночі, потім спав по 4-4,5год, потім навіть по 5-6, а далі 3год, 2год, тепер 1-1,5, а деколи і через 40хв може плакати, головне плаче з заплющеними очима, тобто ніби і спить і вередує.

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

може зубки?
    Гриць всі зуби погано спав)

3. AlbinaK

AlbinaK Member

От в мене так само таке пояснення, вже чекаю тих зубчиків, може хоч поспати вдасться :) Але перші лізли спокійно.
    Але вдень він мало спить буквально з народження. Невролог казала, що це просто такий режим в нього. На вулиці може заснути 2 рази за прогулянку(якщо довго гуляємо), але знову ж таки на 30-40хв

4. In4a

In4a Well-Known Member

Може все ж таки спробувати поспати разом? Якщо Ви так переживаєте, то візьміть його на пару ночей до себе, тим більше, що краще вже спати в позі "зю", ніж кожні 40 хв. вставати і колихати його (а ще не знаю чи Ви на ГВ, бо я, наприклад, не уявляю, як би я вставала до малого щогодини, коли він цицю просив, а тут під боком, уві сні дала і все).

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я недавно відкрила для себе нові горизонти спання) Тепер я кажу "ні" спанню на боці в позі "зю" цілу ніч :) Кладу млого собі на руку, сама лягаю на спину, а він собі цицю смокче... Раніш чогось до того не додумувалась, чи може дитина була менша, чи може груди мені розтягнув... Але спати стало приємніше.

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Та пробували :) Мені краще поспати менше, але зручно, ніж незручно і все одно прокидаюся, бо він сам цицю не шукає, він починає плакати з заплющеними очима и чекає, поки циця буде в районі рота :) Лєнтяй :)
    Сьогодні спав трохи краще, але один раз проснувся зовсім і сильно плакав ледве заспокоїла, потім попукав та заснув, здається в нас ще й животик крім зубів... Хоча животик давно вже його не турбував і продукти нові не вводила давно. Сьогодні вставала до малого тільки 6 разів за 11год. Це прогрес. Один раз навіть 3,5год спав :) Я навіть виспалася трохи :)

7. natorella

natorella Well-Known Member

при чому тут памперс??
    коли хоче пісяти, то буде сигналити в чому б не спав

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

треба і собі спробувати))а то бувають аж боки затерпають.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас якісь теж почалися проблеми зі сном:
    ми тепер десь 4 вечір лягаєм спати з істерикою:
    спати хочем і цицю хочем, тільки я лягаю з нею даю цицю, пару разів посмокче і все починає плакати, помагає лише носіння, інакше ради ніяк...
    засинає, коли вже така замучена, що ледве очі кліпають, при тому, що купаю у різних заспокійливих травах і нічо, у мене таке враження, що після купання якась ще більш збудженіша...
    не знаю з чим це пов"язано, але дитину як підмінили, може хтось з таким стикався?

10. natorella

natorella Well-Known Member

а прикинь яка розумна дитина попалась
    сигналить не зважаючи ні на шо
    і ше - хлопчики коли попісяють (навіть у памперс), то часто здригуються

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

купати за годину до спання
    і не кожен день
    я купаю 1-2 рази на тиждень
    а кожен день по 2 рази - душ. зранку літеплий (36 град), ввечері тепліший (шоб розморило (40 град)

11. napoleona

і я так купаю за год до спаня

12. olenkastar

:girl_crazy: моя навіть в 36 град буде кричати- їй загаряче буде))) купаю її в 32-33 градусах і вона хлюпається там, плаває (робить правильні плавальні рухи-абалдєть просто :) )

на ніч ти маєш на увазі?
    в нас таке було, коли поїхала до батьків.так подіяла зміна обстановки, засинала тільки на руках і вночі ,навіть, після того як зробила всі свої справи засинала на руках:girl_impossible:..важко було.
    якось тижня 2 тому був знов період,коли засипала лише на руках.
    думаю, переросте. Може скачок розвитку.

13. napoleona

у нас таке на будь-який сон, спочатку ниття, потім плачі до посиніння, потім нарешті заспокоюю, а тоді аж засинає

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А то не загаряче? Та мені самій руки пече 40 град. У нас літня, прохолодна 34, коли багто рухався, плавав. Тепер у ванні вже сидить хлюпається самостіно, без підтримки, вода 36 град.

Napoleona, як варіант можна спробувати перенести купання на день чи ранок.

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

:girl_nea: То залежить від дитини, я теж як і Наторелла роблю душ вечером тепліший, наша ітак любила ше мала була купатися при 38(менше то крик був дикий), то дійсно дитинку розморює і вона легше відключається. А від трав заспокійливих нам якшо чесно ставало гірше, вкладалися спати ше важче. Душ то доречі краще ніж ванна, він масажує, ше на животик в ванні покладу і спинку полию, я оцінила, перед сном то :y:

16. Ная

Ная Well-Known Member

гм,а що є діти,котрі у віці вашої дитини самі собі вночі цицю беруть,а мама спить і не чує?... Таюся за ніч по десять разів будиться,то мушу її присунути до себе і дати цицю,сама вона будучи напівсонною не візьме. Але при тому я умудряюся виспатися,цицю дала і сплю собі далі,не треба вставати,носити,ходити.... Ше коли Софійка тільки народилася,нам баба з дідом подарували ліжечко і я собі придумала,шо дитина мусить в ньому спати. Дитина сто разів за ніч будилася,я її годувала сидячи,шоб не заснути))) і знов клала в ліжко. Так жахливо я себе ніколи не почувала,від недосипання путалися ноги,слова і думки аж поки дитина мені таки не доказала,шо ліпше нам спати разом. Ліжко в нас тоді було метр двадцять шириною,спочатку було незручно але за трошки часу так звиклося,шо ше між нами трьома місце було) Потім здогадалися відкрутити боковинку в ліжечку і присувати на ніч впритул до нашого. Тепер маєм ліжко на три метри шириною і все одно спимо всі при купці).

17. zetta

zetta Well-Known Member

моя пів ночі з цицькою сама воює в 6,5 міс. сама тримає, шукає...
    купаємся щодень бо в нас тих складочок купа... але не завжди з милком, ну принаймі полежати у ванні з іграшками то мус бути... дійсно розморює. але заспить, годинку проспить і як вчасно не припільную і не дам груди то все, будиться і бавитись...

18. smilee

smilee New Member

Прочитала я гілку, і зрозуміла, що ми такі "малоспячі" не одні))) середній денний сон 40хв, вночі до 2 спить, а далі забираю до себе.І до ранку циця-сон,циця-сон...
    мрію про те, щоб цілу нічку спуняв)))) і вдень хоча б 2.5 годинки))

19. olenkastar

буде! років після ...10?15?:girl_crazy:

все залежить від біоритму дитини. а скільки ващому малюку?

все так не буде;)

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В нас те саме вже десь 2 тиждень.. Ввечері починаються якісь істерики, не розумію чого.. Їсти хоче, але дуже нервується, відвертається від грудей, кричить. Спати теж хоче, але тяжко вкласти. Хіба, коли дуже накричиться, то може заснути в мене на руках на 10-15 хв. Потім знов просинається і кричить..