Неспокійний сон

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Liliyah Romanova, 17 Липень 2009.

1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Неспокійний сон

На рахунок добровільно ще не чула нажаль. Я ще в школі просила маму, щоб біля мене спала :o Подружки своїх привчали в ліжечку спати, при чому довго. А в мене Міюся спить в своєму ліжечку, хоч ми на ГВ

2. dudja

dudja New Member

Моя донька від народження спала коло мене, нямала цицю вночі коли хотіла, в своєму ліжечку не спала жодної ночі (привчай-не привчай не помагало). Чому робити дитині наперекір, коли їй затишно і тепло коло мами. Тільки десь в 11-12 місяців (пізніше діти не хочуть, бо більше розуміють) я почала класти її на нове ліжко(купили більше ліжечко), Хоча ще годувала. Думала не захоче, але їй сподобалося.

3. zorastra

zorastra New Member

А я завжди мала проблеми зі сном малого - годувата по 5 раз за ніч тільки щоб рот цицькою закрити, щоб так не кричав, а тепер педіатр заборонила так чато годувати малого вночі і я тільки ношу і в особливо неспокійний час даю напитись компоту і засинає. Всеодно не розумію чого так зненацька починає кричати рівно що години?
    А ще таке, під час денного сну ви помічали, що коли дитина засинає не на вулиці, то міцно спить півгодини, а потім крик і треба весь час підколисувати.

4. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

В нас було те саме. Поки годувала доцю, то спала з нами. А потім якось вона сама залізла в ліжко і - все. Тепер спить тільки в ньому:) А до цього я думала, що будемо разом ночувати до 6 років (як я:)), хоча це мені абсолютно не заважало. Мені дуже подобалось обійняти доцю вночі і вона зразу заспокоювалась.

5. diedyk

diedyk Member

і ми не спокійно спимо в ночі. пів ночі спить добре, а тоді таке враження що йому щось сниться. бо то посміється собі крізь сон, то почне хникати і зразу встає на ноги. бачу що йому краще спиться з нами на ліжку, то я так по пару раз за ніч беру його до себе, він засне і тоді перекладаю назад.

6. Златка

Златка Well-Known Member

Златка моя тепер періодично уві сні кричить, іноді аж просинається, або просто чогось тихенько плаче сплючи:girl_cray: Спить або зі мною, або з татом, або всі разом. Щось їй сниться чи що... добре, що хоч швидко заспокоюється, але загалом мені та ситуація не подобається, лячно якось :girl_sad:

7. mamba

mamba Member

в нас теж саме (1рік і 9 міс.), весь час крутиться-вертиться по ліжку, весь час розкривається
    от і думаю чи це сни і, відповідно, щось психологічне...чи живота болить...незрозуміло....спить коло нас у своєму ліжечку, коли беремо до себе в ліжко - спить спокійно
    може порадити до кого з лікарів звернутися?

8. Brizi

Brizi New Member

Нам 7 місяців з 6 теж стали спати погано теж щогодини інколи прокидається інколи що 15 хв а інколи і години 2-3 спить. Вдень так спит по пів години рівно правда вже давно педіатр каже подавати допіркінд - це якійсь гомоопатичний препарат.Я дивлюся тема вже давно відкрита і пройшло десь біля року дівчата у вас дітки вже підросли як ви це прошли поділіться досвідом будь ласка

9. apelsyn

apelsyn New Member

Дівчата, в мене малий ввісні здригається кожні 2-3 хв. В основному вдень- вночі спить краще, але всеодно здригається, просто рідше. Тре панікувати??

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Якого віку у вас дитинка? Дивно, що ви так довіряєте думці педіатра, хоче дитина їсти-нехай їсть, кому то шкодить?

Власне, жартували за сніданком з чоловіком, що наша Іра почала нормально спати, останні пару місяців, вже нема тих криків по ночах, я колись переживала, а потім забила - таки пройшло, тепер спить міцно, навіть коли малеча плаче чи вовтузиться.

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Нам 2 рочки і ми вночі до нинішньої ночі будилися що години щоб циці поцьмакати. А вчора почала давати гомеопатію - Дормікінд, і сталося диво - Михасик спокійно спав і будився тільки 2 рази

12. misss

misss New Member

Зазвичай синочок засинає без проблем десь біля 21.00-22.00 год., а вчора ледве вложила 23.30 год. Не хотів спати, лежав і сміявся, щось розказував, а я так спати хотіла, що мені вже все немиле було:girl_cray: Але нічка, слава Богу, дуже спокійна була.

13. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А мій малюк дуже пізно і довго засинає.. Я починаю його вкладати десь о 22.00, то добре, якщо 00.30-01.00 засне. І колишу, і цицю даю, ніби засинає, кладу в ліжечко, зразу просинається:girl_cray:
    А останні ночі, то взагалі капець, мало того, що пізно засинає, так ще будиться кожні 15 хв. і плаче.. Я так не висипаюсь.. Може, я щось не так роблю?

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

угу
    Я не пропагую спільний сон, але мусите визначитися, що вам важливіше: висипатися чи щоб дитина окремо спала. Моя теж що 15 хвилин будиться, якщо присплю її (спить з нами) і йду ще щось робити. Тому в такому випадку підсовуємо їй тата:)

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в ліжечко окреме? чи спите разом?

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В нас таке теж було до 7-ми місяців. Потім я таки не витримала і на всю ніч залишала малу коло себе. Це не правильно -знаю. Але вже не було сил стільки не спати. Так от до сих пір спимо разом з доцею... Ліжечко 2 роки постояло і віддали...

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

що саме неправильно?

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ліжечко дитяче окреме. Я б і не проти, щоб малюк біля мене спав, але в нас ліжко завузьке, троє не дуже поміщаємося( я мушу на боці лежати, коли малий біля мене спить).
    Раніше було так: я присипляла синочка, клала в ліжечко, він спав сам, а коли вночі просипався їсти, то брала до себе і вже до ранку спали разом. А останні дві ночі вже не хоче спати сам зовсім, просинається, дуже пальці смокче. Чоловік каже: дай йому соску і він заспокоїться:girl_devil:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. napoleona

napoleona Well-Known Member

а чо не правильно? ми спимо всю ніч разом до 8 00

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Правильно так як зручно мамі.:smile: