Неспокійний сон

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Liliyah Romanova, 17 Липень 2009.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Неспокійний сон

ну думаю то абсолютно не від віку залежить: хтось перші тижні-місяці спить спокійно і довго, а після пів року гірше, хтось навпаки...
    тобто якщо в когось дитина в рік взагалі не хоче спати сама навіть пів години, то не означає що у всіх так має бути бо то так нормально.

швидше за все то просто якийсь такий період неспокійного сну(якщо крім того дитина більш-менш спокійна і не плаче часто), і його треба просто пережити, зовсім скоро може все змінитись.

2. padesnig

padesnig Well-Known Member

Можливо етап швикого росту. Діти тоді менше сплять і більше їдять. Все мине за 1-2 тижні.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

не означає, але якщо вона не спить сама спокійно, то значить її або щось турбує або бракує мами
    а коли Ви спите з нею, то як поводиться?

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

Просто здригається і будить сама себе, я малу як відходила то накривала такою пухнастою обємною ковдрою, шоб не розбурхувалася, а коли були разом то клала на неї руку, чомусь так спала спокійніше:dntknw:

5. lilitdance

lilitdance New Member

також часто здригається, але я її поглажу або вчасно назад груди засуну (якщо вона вже відпустила і починає шукати)

так я зранку її залишаю, якщо хочу на пару хв швидше встати.

дякую всім, що відгунулись. вночі мабуть справді на зміну погоди так неспокійно спала, бо наступні ночі вже нормально. а в день буду вірити що то просто етап такий і скоро все налагодиться

6. Khoma

Khoma Member

Дівчата хочу розповісти про мою дівчинку(4 роки)- в нас така проблема: десь біля 1 - 2 ночі вона починає бігати по хаті, страшно кричить що вона дуже боїться, вся труситься - короче жах. Коли ми її трохи заспокоюєм засинає на ранок нічого не памятає. ДОПОМОЖІТЬ, ЩО робити - це жах триває вже 2 роки.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а ви вже щось робили? чи два роки просто за тим спостерігаєте?

8. Януся

Януся Well-Known Member

Ого, ну у Вас і терпіння і нерви міцні. Така страхопудка як я повела дитину до кваліфікованого психолога, щоб вияснив причину. У 4 річному віці дітки вже все говорять і розуміють, може психолог у розмові та у формі гри знайде причину страхів.

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Зрозуміти причину. Коли, за яких обставин це почалося. Що дитина ще каже вночі.

10. Khoma

Khoma Member

я була в невропатолога, потів в завідуючого в чорнобильській лікарні - виписують ліки ми приймали їх на деякий час помагає - потім знов все починається(АЛЕ СКІЛЬКИ МОЖНА ДАВАТИ ДИТИНІ ЗАСПОКІЙЛЕВЕ). Дальше були в священика, обїхали багато бабків по всій Львівській області. Наразі знов почали приймати курс таблетків.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

В ночі кричить боюся, мама боюся - ми вже по різному випитували чого боїться не знаєм.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

А хтось водив своїх дітей до психолога, може хтось порадить куди???

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчинка спить з вами? Можливо, у сім'ї якісь негаразди. До бабок менше ходіть, з того ніц доброго,ще більше дитину в шок кинуть.

12. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

В нас останніх пару ночей спокій пропав.....слюнки течуть. По пару раз в день кофтинки міняю бо слиниться, апетит поганий. Вночі раз по 5т точно плачемо і при тому пхаємо пальчики в ротик. А нині на вулиці влаштував мені забастовку! Ото мене віднервів в піт холодний кидало. Незнаю скільки ще так буде. Мабуть почну заспокійливі пити.

13. Khoma

Khoma Member

Моя мала спить окремо в свому ліжечку (вона з народження спить окремо). Розумієте я в ті бабки не вірю - але ми вже хотіли попробувати все... в дома в нас все спокійно, дівчинка дуже розумна і добре розвинута - в 2 роки знала вже всю абетку,зараз вже пробуємо читати - але страх. Зараз вона "бігає " раз чи два рази в тиждень, а коли була ще менша то кожен день. а як шо чесно то я ще і зараз до першої ночі не можу заснути все чикаю треба ловити чи ні. Може хтось знає до кого можна звернутись????

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми мали напади страху десь у два роки. Мала кожної ночі вставала з страшним криком, правда, воа озвучувала свій страх - МУХА. Чи їй щось наснилось, чи, сама собі шось напридумувала. вставала і кричала несвоїм голосом і нічого не допомагало.
    і я просто забрала дитину до себе в ліжко. за тиждень все припинилось, всі страхи, плачі, крики. ВСІ стали спати спокійно.
    я б справді радила забрати малу до себе в ліжко, а за пару тижнів ви побачите результат. спільний сон творить дива ;)
    вже з другою дитиною я навіть не купувала колиски. спить зі мною. є діти, котрі спокйно з народження сплять окремо, Настя моя з дуже хиткою психікою, досі спить з кимось з дорослих, але думаю, що за рік переїде у окрему кімнату, а за два три і син переїде і от тоді почнуть творитись і у моїй з чоловіком спальні дивА :) ато бігаєм з тими "дивАми" по всій квартирі :)

15. Galin Max

Galin Max Member

мій малий з народження спить окремо. Але коли йому зле, то засинає зі мною, заспокоюється, а вночі перелазить в своє ліжечко.
    Khoma, спільний сон однозначно треба спробувати.

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Margaryta, зубки не намічаються? Дуже схоже. Принаймні, у нас так було

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

до кінця життя! а потім як підуть дівки-дискотеки- друзі))

ну та, але в дорослий період будуть то наздоганяти- спати з батьками буде стидно і почнуть спати з дорослими дядьками-тьотями((( То є природня потреба дитини - спати з мамою/татом/ опікуном і якщо її не задовільнити- можна розгрібати все життя .

17. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Такі варіанти наразі не розглядаю. Мені вже моторошно стало від ваших слів! Дійсно саме таке і чекає. А я ще маю таку натуру, що фіг засну якщо сімейство не все в зборі.

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

19. silvia

silvia Well-Known Member

дівчата,коли ваші діти перейшли на 1-разовий сон? В нас ост. часом дивне діється. Просинається в 9 ранку, потім бл.13.00 засинає, спить 1-1,5 год. а потім я його не можу вкласти ще раз бл. 18.00. І ніби хоче спати, бо позіхає і очі тре, але ніяк. Вже і колисала в ліжечку і на руках. Так і товчеться до 21.00 ( перерва після сну бл. 6-ти год.). Мені здається що то ще рано спати всього 1 раз. Якби то спав 2- 3 год. а то 1 год. в день......

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Десь так і перейшли в 11 місяців. І теж перший час спала вдень мало, ввечері марудила, то я її в 19.30 деколи навіть на нічний сон відпускала. Поступово денний сон став довшим, зараз може і 2,5 години спати. Ввечері все одно вкладається рано, але мала в мене яскраво виражений жайворонок: зіграти підйом в 6.30 до недавнього часу було традицією. Потім з 11.30-12 денний сон і близько 9 йде в люлю.