Неприпустима непристойність бути самотньою © Левицька

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 9 Листопад 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Неприпустима непристойність бути самотньою © Левицька

на мою думку, справжня сильна жінка мріє про (або вибирає) ще сильнішого партнера. Навіть сильній жінці потрібно бути біля когось слабкою.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Можем зустрітись! :haha:))))))))))))))))

• Смішно Смішно x 1
  3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Це застарілий стереотип, що успішна жінка не може бути щасливою в сім'ї. Навпаки, сім'ї у таких жінок стабільніші, бо вони мудрі і знають, як все поєднати, щоб усім було добре.

4. Красотка

Красотка Well-Known Member

Вони вже раз впустили і більше не хочуть. Бо поєднувати роботу,дітей,чоловіка,відрядження,готуваня...важко і це важка робота. Хто б не казав,що не важко. Важко..важко коли це все на жіночих тендітних плечах). Чоловік може допомагати,може і неможе.

5. Красотка

За Вас я і не сумнівалась))) (зустрілась би з радістю)
    Але це праця,праця і яка вдається(поєднання того і того) не за один рік.

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

десь я читала, що якщо ви без пари, це ще не означає, що ви самотні! у вас є ви- самодостатня, красива, розумна...

• Подобається Подобається x 1
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

тааакі жахи!!! Та нормально все буде як чоловік адекватний :)

головне щоб їм подобались

і оце - самодостатня, самодостатня - що воно таке? Це коли вам нікого не треба? То що ж тоді дивуватись, що нікого нема :confused:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Красотка

Ви спитайте любого чоловіка як він відноситься до успіхів своєї жінки? Коли у самого за душою...Чоловіки люблять бути і здаватись сильнішими.

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

... а в жінки б мало вистачити розуму давати йому відчуття, що він такий і є. Що неважко, якщо любите.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

любі мені якось все-одно (і писала я "адекватні", а не "любі"), а мій мене підтримує

І то треба розділяти хто
    а хто

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Ну взагалі то долі у всіх по різному складаються, і я не була б такою категоричною...
    тут малось на увазі те, якщо в дівчини немає пари ПОКИ ЩО, то вона має більше часу для себе, свого розвитку фізичного і духовного....

Останнє редагування: 9 Листопад 2009
  12. Un.Known

Та ні. (Принаймі, для мене ні)

Це коли жінка вміє прийняти самостійне, розумне рішення, забезпечити свої потреби, не покладаючи (не перекладаючи) їх на когось.

13. TanyaKa

TanyaKa New Member

Тю. Так це залежить від рівня успішності. При достатніх прибутках - готування та хатні хлопоти перекладаються на професійні плечі найманих працівників. :)

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

самодостатність це не самотність

в моєму розумінні -
    самодостатня жінка - самостійна, незалежна, впевнена в собі, щаслива
    вона постійно розвивається і професійно і як особистість;
    вона не боїться проводити час одна - чи вдома чи в товаристві;
    вона реалізована - у тій сфері яка для неї є важливою
    її стосунки в сім'ї - партнерські, не споживацькі, базуються виключно на любові
    у своїй більшості самодостатні жінки - self-made - жінки, котрі зробили себе самі

ну і якщо розібрати походження слова, - самодостатня жінка - жінка котра сама зуміла отримати все що їй потрібно для особистого щастя - чи то робота чи то сім'я, чи то діти

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Гарний приклад для теми - дитина для себе. Навіщо живі чоловіки, якщо є банки сперми...

16. Волошка

Скажіть будь-ласка, що є поганого в тому, що жінка на в певний період свого життя є самотньою? Вона цим комусь шкодить? Бо оті розмови про те, що жінка обов'язково має бути з кимось - це пережиток.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я думаю, що не обов"язково бути з кимось, якщо на даний момент немає достойної людини, але на тому, що мати пару це пережиток, найбільше, мабуть, наполягають ті, хто нікого немає, з тих чи інших причин.
    Ми соціальні по своїй природі і це не пережиток - це такий устрій людської натури. Просто деяким людям в силу характеру, або виховання, або ряду інших причин важко знайти собі пару і вони організовують своє життя по іншому, надають перевагу кар"єрі чи освіті, чи подорожам, але думаю, що якби вони зустріли людину, яка б зуміла запалити в них іскру,то радо наплювали на всі "пережитки" і занурились би у кохання. :)

18. bora

bora Well-Known Member

Я думаю чим менше жінки будуть голодними очима шукати чоловіка для галочки, тим кращі чоловіки нас зрештою будуть оточувати.. Бачу багато стосунків де жінки забувають про себе, своє Я, стелячись перед чоловіками.. І потім ці чоловіки витирають об них ноги. А щоб не бігати за мужчинами - очевидно, що потрібно не боятись бути одною. Але не самотньою, а незалежною.
    Комусь просто, напевно, видається простішим шукати чоловіка, ніж роботу... І щоб не видавати своїх острахів - такі люди в першу чергу своєрідно піарять свої "успіхи" на сімейному фронті з тим, щоб принизити працюючих жінок. Хоча певно і зорієнтовані великою мірою на кар"єру жінки, якщо почуваються нещасними, теж можуть лихословити на тему "домогосподарок". А насправді - в кожного свої здібності, і своє щастя. Дивно в тому контексті казати, що нормально, а що ні, і таким чином міряти всіх жінок однією лінійкою. Кожному - своє.

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Un.Known

... а до того часу вони гордо кажуть, що їм не тре нікого!

20. Волошка

Зрозуміла, на що ви натякаєте. У мене все гаразд в особистому житті.:girl_curtsey:
    Але у кожного своє життя і свій вибір. Звичайно, якщо людина закохується, то це супер. Але нащо якось не так дивитися на жінку, яка на даний момент не має коханого? Чи тим більше шкодувати її, називати старою дівою, намагатися познайомити її з другом свого чоловіка, давати поради, як привернути увагу чоловіків. До речі, зверну вашу увагу також і на те, що некрасиві жінки рідше залишаються самотніми. Вони так бояться залишитися без партнера, що хапаються за перше ліпше, що попаде їм під руку.:girl_smile: