Відповідь: Не хочу доглядати за собою! І то правда! Чоловік сказав, що йому більше подобаються "натуральні" жінки, бо вони справжні, чисті. Дівоче личко само по собі виглядає чарівно.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! У мене наприклад, такий стан (небажання доглядати за собою), є систематичним)))) Я вже звикла і тому, даю собі волю і насолоджуюся лінню))) зате потім сил і натхнення вдвічі більше))))
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Та як нашо? А ж самій приємно дивитись на свої красиві ручки, правда? І прати, варити, прибирати з красивим манікюром! Ми ж Прекрасна половина людства! Тому повинні підтримувати марку завжди!
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! так то воно так, але щоб воно виглядало "дівочим" коли по паспорту вже не дівчинка - треба трохи постаратися
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Це все залежить від характеру і звички жінки завжди комусь подобатись. Думаю, найперше має бути стимул тоді є настрій, а вже тоді захочеться чепуритися. Такі щоденні процедури ,як ранкове вмивання.чищення зубків,незалежно від того чи ви ідети на роботу ,чи вдома сама, неповзати у піджамі чи халаті цілий день.Треба і собі самій подобатись тоді приємно буде і іншим ,що поряд з тобою, а тим паче КОХАНОМУ
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! В мене зараз якийсь стан такий... Але не хочеться не тільки доглядати за собою, а й прати, прасувати, прибирати і їсти варити... Єдине, що приносить задоволення то хіба з малим сидіти. Розумію що треба, але пересилити себе, то для мене тепер просто подвиг. Деколи, правда, буває "приступ Попелюшки", але ненадовго. Ще як кудись йдемо і я не хочу виглядати гірше, ніж хтось, то вже наведу повну красу, хча це не приносить мені задоволення. Так, щоб не "втрачати марку". Не знаю, з чим то повязано, можливо, з тим, що вже другий рік сиджу вдома. Тільки раніше було бажання щось в хаті робити, а тепер і того нема. А так деколи сяду перед дзеркалом і якось так образливо до сліз
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! А я останніми днями не бажаю малюватися тому, що під вечір така замахана, що немає сил косметику змивати. А так дуже просто - протерла личко, кремчиком мазнула і красотаааааааааааа. І нігті з тієї ж причини малюю прозорим лаком, щоб не було видно, що позлазив. Тільки голову не ліньки мити. Написала і самій за себе соромно:shy:
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! стидно признаватися але я така самісінька. Є такі періоди в мене в житті, що мене вже всьо задовбує, задовбує малювати нігті, а потім їх стирати чи наново розписувати, того що вмію робити манікюр сама. Нервує робити собі на голові зачіски, бо всерівно на другий день тре робити нові, нервує інколи знімання того макіяжу, і я просто забиваю тихенько на то всьо, навіть деколи нема бажання кудись йти, нервує робити депіляцію, брови скубати, бо всерівно відростає. проте настають дні, і їх більше ніж тих поганих, що я то всьо роблю із задоволенням, а ще як з кимось десь познайомлюсь, і мені скажуть гарно виглядаєш, то ооооо))) тощо я цими словами ГАРНО ВИГЛЯДАЄШ себе переборю і ту лінь, або словами ТИ СІРА МИША, ЗРОБИ З СЕБЕ КРАСОТУЛЬКУ. а ще маю подругу, то вона мене штурмує, коли мені погано, і виганяє з мене лінь, надає бодрості, а їй, коли їй погано.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! І мене проштурмуйте!!!! Я от написала і мені стало самій за себе соромно. То приготувала смачну вечерю, перемила весь посуд і ще в ванні маску зроблю
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! А моя бабця (85 років) каже: Ото молодим тепер важко кудись одягнутись, причепуритись, щоб принаймі не гірше ніж всі. А колись - головне щоб помився, накинув там щось, на голову хустину, і пішов. А тепер вона сидить і дивится на нас, як ми збираємся, і каже, що то всьо непотріб - макіяж, всякі там навороти. А я прийшла на роботу ненамальована, а мені кажуть - ти чого без макіяжу? А в мене вже шкіра просто хоче віддихнути. Тим більше, що з темними бровами і віями можна собі це позволити. Сучасні жінки ставлять в більшості досить високу планку зовнішності, і виснажуються в погоні по салонам та за брендами, а коли не вистачає грошей або часу, відчувають свою неповноцінність.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! А я чомусь ніколи не мала великого бажання намалюватись (не лінь, а просто не відчувала потреби, хоча я звичайно не красуня, але ....) Так підмалюватись, щоб щеее гарнішою бути, але чоловік каже, що така (ненамальована) я йому подобаюсь більше. Каже, що я тоді жива))))
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! сказали як про мене. Списую все або на вік,або на зимову сплячку і якби не КД то подумала б,що вагітна. Але від правди не втечеш:ліньтяйка я. Хоча кожного понеділка-суботу встаю і кажу:від сьогодні ти не будеш така як вчора...ага..кажу поки лежу, а як встаю то забуваю..
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! +100000000!!! Стоп! А з вами що не так? Ви ж і так чудово виглядаєте! Ну, дрібниці там - голову помити, легесенький макіяжик, пастельний лак на нігті - і все! Ні шкіра не жирна, ні фігура не повна, всьо люкс, а таке говорите
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! ага,така я вчора ббула на нашій з Вами зустрічі-як попало) Голову мию зразу,як бачу що тре..а з макіяжем...щось стала дуже рідко з ним дружити...кажу возраст дає своє)
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! була би я така "як попало". А то прийшла "широка страна моя родная" (в плані фігури). Який ваш "возраст", хто вам дасть ваші роки?
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Згідна, що люди які мають чорні брови і карі очі можуть ходити без макіяжу(мені Бозя таке подарила), проте дуже рідко. От я люблю прідкреслити свої очі тоді взагалі супер. А що краще супе чи добре?. TO Dobra хіхіхіх ви мені нагадали мою бабцю. А я їй завжди кажу, що люди які жили і дівувалися до вас взагалі не милися і не чистили зуби. тощо то всьо прогес. А вона завжди посміхається.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! як говорить моя улюблена коліжанка - *чим мені гірше,тим краще виглядаю*))))
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! я думаю догляд - це не "малювання", а чиста, доглянута шкіра, волосся, підтягнуте тіло В мене світлі вії, світлі брови, але нічого собі з того не роблю - не маю настрою малюватися - не малююся, але кремом намазатися, помити голову і т.п. - це не обговорюється
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! буває, та в мене не від бажання, а швидше від браку часу! Ніж своїх Вовчиків (синів) зберу, то на себе часу не вистарчає!!!
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! То точно. Завжди не вистачає 10 хвилин, щоб привести себе в повний порядок!