Не хочу доглядати за собою!

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 5 Жовтень 2009.

1. Лянка

Лянка Well-Known Member

Відповідь: Не хочу доглядати за собою!

НАболіла тема...Шось мені теж так влом чесатися, малюватися. Не пам"ятаю коли в останнє брала в руки утюжок до волосся. Та шо тут говорити, як за тими дітисками в дзеркало по два дні не дивлюсь:sad:

2. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Ой, а мені не хочеться доглядати за собою, коли приїжджаю в село. Який то кайф!!!!!! Там я відриваюсь на повну!!!!!!: без макіяжу, одягнула перше, що попало під руку, поєднання кольорів -просто фантастика (червоне, зелене, сіре і коричневе можуть бути на раз!) і так себе в тому всьому класно почуваю!!!!!!!!!!!!:radist:

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

І мені деколи хочеться втекти в якесь глухе село і розслабитися.Красота!!!!!!!!!Треба буде якось влітку спробувати!:girl_claping:

4. skystar

skystar Well-Known Member

А я ото сиджу у свому "селі"... і вже би так розслабилась... намалювалась, причепурилась гарненько і до міста... на люди:girl_cool: А то чує моє серденько скоро зовсім вже здичію у тій хаті...:girl_crazy:

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене от також зараз таке))) Хворію! на вулицю не виходжу! Сиджу як чудо і так всеодно............Думаю, от виздоровлю, приведу себе в порядок і на роботу, до людей!! !!!!І сварюсь з собою!!!А дома, що не люди???? а інший голос (щодо чоловіка) - "не полюбиш на брудно, то на чисто трудно!!!".От так завжди ми собі виправдання знаходимо!!!!

6. Волошка

Бажаю якнайшвидшого одужання!!! А на рахунок
    - то чистісінька правда.

7. adyl

adyl Well-Known Member

Не жартуйте з цим, в мене знайома після такого мала запалення кори головного мозку, а це наслідки на све життя!!!!

8. adyl

adyl Well-Known Member

Якщо важко доглядати за собою для себе, робіть це для когось!!! Я цілий день хожу такий зачуханиш:girl_haha:, особливо, коли впевнена, що до нас ніхто не прийде. А коли має прийти з роботи чоловік, беру себе в руки, за 15 хв. наводжу в хаті косметичний порядок, ще 15 хв. на себе, трішки підмалююсь, рощешусь, вдягнусь більш-менш, і на кухню розігрівати вечерю:girl_curtsey: і мій чоловік думає, що в нас так весь день: і хата прибрана, і дружина доглянута, і вечеря на столі і дитина накормлена:girl_curtsey:

9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Пам'ятаю, коли народила свою доцьку, була як без тями - ніби з космосу прилетіла... Ходила цілими днями в нічній сорочці !! І то при тому, що ми живемо з батьками чоловіка (капець, як згадаю зараз, аж сама з себе дивуюся, бо до народження малої я снідати спускалася зачесана, підмальована і вбрана). До тями мене привела моя мама. Коли вона прийшла до нас в гості і побачила мене в такому вигляді, прочитала мені лекцію - ти що, чого ти в кошулі ходиш, зачешися, підмалюй очі - ти маєш молодого чоловіка (мовляв, чоловіки люблять очима), батьки дивляться і теде! Лекція була дуже потрібною і я прислухалася. Більше такого не було :) Думаю, доглядати за собою і чепуритися треба, навіть коли не хочеться :)

10. Муська

Муська Well-Known Member

І я вот сидю,хвоста на голові зав"язала,навіть нечесавши,треба би і манікюр зробити...а так лінь...і так не хочеться з ДП вилазити.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я можу ходити цілий день нечесана, але за годину до приходу коханого з роботи я вже, як з голочки :)

12. Волошка

От що дає стимул!!!:girl_smile:
    Основне, щоб він думав, що ви гарнюня завжди!:girl_smile:

13. Knopka

Knopka Well-Known Member

А в мене переміг певно геть нездорровий глузд, бо я хоч і хвора, а не витримала і таки помила голову, бо не можу з немитою ходити. Головне щоб завтра не "аукнулося"...

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мені так нехочеться зранку вилазити з піжамки!.. Буває до обіду в ній лажу то до компа, то на кухню, а вже як хтось приходить, то за "10 секунд" пречепурююся і готова до прийому:)

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

з тим карантином мені ну так лінь голову помити (тобто мию щодня - що два дні, а зараз на три затягую).. а ще лінь щось особливе одягати... от нятягну щось і тішусь...

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене то саме!! От сьогодні нарешті помила... але навтіь не вкладала. який сенс..:confused:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

і так в масках - ніхто й не впізнає, якщо що :girl_cool:
    йой... ще глянула на нігті... їх вже теж би здалось привести в порядок... хоча нашо? і так весь час в хаті перу. готую, прибираю... ех...

18. Sonne

Sonne Well-Known Member

Діти беруть з нас приклад в усьому! Ви хочете, щоб донька вважала, що можна цілий день ходити невмитою, нечесаною, в брудному одязі???

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Таааак, дівчино, що тут за настрої в твому віці!!!!???:girl_cool:
    Нічого-нічого я тобі сьогодні мозги прочищу в правильне русло:girl_crazy:

20. Vona

Vona Member

Знаєте, я думаю, що такий стан (небажання доглядати себе:girl_spruce_up:) є мабуть у кожного. Напевно нам хочеться щоб нас любили такими якими ми є!
    Або ми втомлені і треба просто відпочити!
    Коли в мене такий "стан" то я нічого з собою не роблю, а просто відпочиваю від манікюру, укладки, макіяжу!
    Але як відомо "все минає"! І цей стан не є винятком!
    Тому не треба зациклюватися! Всі ми люди, а не роботи! Ми не маємо такої кнопки яка нас заставить робити все і не втомлюватись!
    Тому не журіться, бо ми всі чарівні і без макіяжу!:girl_bye2: