Відповідь: Не хочу доглядати за собою! да.... але волосся то звикає щодня митись, і після того вже жирніє скорше навіть при довшому волоссі...... ну в мене так.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! майже 10 років була стрижена коротенько-мила голову раз в тиждень-волосся було прекрасне! Все залежить від волосся ось і зараз коли не користуюсь праскою мию раз в тиждень,а коли користуюсь то що 3 дні,а коли мала довжелезне-мила також 1 раз в тиждень.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! а в мене перший день як помию голову хоч бери і зістригай-так тих косей багато.маю густе волосся( зараз вже не так,а от до моїх експериментів з різними кольорами ,то була така густота,що трпалялися перукарші,які відмовлялися стригти мене-їм було волосся шкода).а на другий день,через ніч,воно влягається,вже не таке пишне і мені так подобається.а от жирніти починає десь на 5-й день,тоді і мию.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! ги-ги, звісно, що хочеться на все забити - іноді не доглядати за собою, але так хочеться, щоб цього ніхто не помітив
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Я мию волося через день, бо дуже жирніє. Пробувала не мити пару днів, але тоді седе дуже не зручно почуваєш, навіть, якщо не виходиш на двір. А чоловік кожний день миє волося і вкладає феном, бо має дуже густе і жирніє, коли з ранку просинається, то на ведменя схожий (носить троха довшу стрижку).
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Читаю диписи в цій темі - і згадуються фільми, де жінка і чоловік потрапляють на безлюдний острів (у дику місцевість), де немає засобів для існування, ну і, звичайно, догляду за собою...... Якщо подумати, в чоловіка або зявиться або підросте борода, а про жінку ........ Щось надто вже гарно вони всі виглядають на екрані.... Вибачайте за офтоп, але то ніби "не хочу, бо не можу за собою доглядати.."
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Коли була в Німеччині - дуже здивувалась, вони миються набагато рідше, ніж українці. Спершу я думала, що вони економлять воду (до речі, це теж не на останьому місці), але, як виявилося, вони переконані, що душ треба приймати раз на декілька днів, бо інакше шкіра втрачає свій природний захист. Та й зрештою чистіше там у них
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Розкажіть будь ласка як? але якщо то просто не мити голову довший час то не підходить, бо ж не буду на вулицю раз в три дні виходити
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! В мене волосся досить швидко жирніє,тому миє раз на 2-3 дні і то зранку,щоб можна було віддразу вкласти й не зіпсувати за ніч. Малююсь з появою дитини дуже рідко,ну хіба десь на вихід,а так-мінімум: туш та помада. Хоча раніше було жах!!! дивлюся на свої фотографії у 9-ому класі- пудра,стрєли,вії такі...,помада стопсігнальна... короче,я зараз молодше виглядаю! маю проблемну шкіру,тому постійно користуюсь спеціальнимим гелями для вмивання,тоніками,емульсіями-то для мене обов*язково! на професійний манікюр та педікюр часу чесно не вистачає,тому все обстрігаю й довольна! хоча до вагітності робила це все 2 рази на тиждень... Перукарню відвідую обов*язково раз на 3 місяця-стрижка або кіньчики та покраска! Вот так...
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Для цього, мабуть, потрібно завжди доглядати за собою, тоді один день "недогляду" ніхто і не помітить. І ви відпочинете.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Після обробки хною волосся кілька днів не жирніє. А після того, як раз не помиєте на другий і третій день, а тоді весь час будете мити через день чи через два, волосся звикне дуже швидко. Я відівчила, коли захворіла. Бо з хати не виходила кілька днів, то відповідно можна було тим займатися. І ще мені дуже помагають кондиціонери, які не треба змивати. Я маю польського виробництва. Вони дуже гарно зміцнюють волосся і відживлюють його.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! А я зараз навпаки, дуже хочу бути доглянотою. Хочеться подобатись собі і, хоч деяким, оточуючим. З миттям волося проблем не маю. Мию раз в тиждень і для мого волосся того цілком вистачає. Сьогодні планую попасти на манікюр (бо нігті в жахливому стані - сама ради не дам), а ще дуже хочу на стрижку. Хороший перукар може мене прийняти аж 20числа, а я боюсь що до того часу не витримаю і "здамся" першому попавшомуся. Мені хочеться вже і негайно бути гарною і доглянутою
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Не так щоб шанувальник:xaxa:...:shy:... Просто приємно коли інші звертають на тебе увагу і безкорисно роблять щось добре і приємне. От і хочеться не бути замузанкою недоглянутою... ото понаписувала:8::xaxa:
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Ой, ну вже так прибіднятися... Я ваші фото з відпочинку бачила, і не лише я, так що не розказуйте про "деяким"! Впевнена, що як вулицею йдете, то не помітити вас важко. Підозрюю, що то таки для себе, ну і для чоловіка. А в мене так є, що якщо собі не подобаюся, то навіть чоловікові компліменти не допоможуть. Але бути гарною стараюся саме для нього.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Ну от, можна сміливо сказати, що напросилася на комплімент:xaxa: Дякую. Ви праві, в першу чергу ми робимо себе гарними для себе ж. Переконувалась не раз, що якщо я подобаюсь сама собі, то й інші відразу по іншому мене сприймають. Доглянутість додає впевненості. П.С. Манікюр я вже зробила
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Ліньки було сьогодні робити макіяж.... і вкладати волосся.....зав"язала хвостик і пішла..... деколи таки не хочеться нічого робити, адже все одно я гарна..... Але до догляду за собою це не стосується! догляд - це обов"язково!!!!
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! А я вже другий день не розчісую волосся, боюсь повиривати волоски який ітак можна на пальцях порахувати. Голову мию через день, правда, як ходила на роботу то мила щодня і тоді з мокрою головою вискакувала на вулицю. Навіть зимою. Так себе привчила вже.
Відповідь: Не хочу доглядати за собою! Ніколи б не могла подумати,що хвороба так мене підкосить,і я навіть буду лінуватись змити молочком ввечері лице,нанести на ніч крем. заставляла себе хв 40,але здоровий глузд переміг!(не можна підпадати під зміни настрою)