Не хочу доглядати за собою!

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 5 Жовтень 2009.

1. Michela

Michela New Member

Відповідь: Не хочу доглядати за собою!

погоджуюсь з цим на 100%...
    в першу чергу...ДЛЯ СЕБЕ, ДІВЧАТКА!

2. pyzurj

pyzurj New Member

тоді, коли ми зробимо його собі самі!!! і не треба на когось надіятись - марна справа.

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

ни войны,ни стихийные бедствия,и эпидемии не погубили столько женщин,сколько погубило замужество!!!!!!!!! ​ ​

4. Волошка

Волошка Well-Known Member

А у мене сьогодгні настрій протилежний назві теми.:girl_smile: У мене нова сукня, чобітки, гарний макіяж і ... іскринка в очах.
    Дівчатка, не сумуйте, сонечко надворі. Доглядати за собою ТРЕБА в будь-якому настрої!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. OrxIdea

OrxIdea New Member

Свято починається з голови!
    Я завжди за собою слідкувала і намагалась гарно виглядати, інакше почувала себе не зручно, не впевнено...
    Тепер малявці 4 міс. Спочатку теж не було часу на себе, ледве в душ встигала, а в дзеркало заглядати не хотілося... За вагітність набрала 30 кг... Я просто з розуму сходила, коли бачила себе...
    І взяла себе в руки, кожного ранку вправи, хоча б 15 хвилин (тепер залишилось 5 кг, а не 30), завжди мию голову, навіть коли ліньки, коли маю вільний час - малююсь. навіть якщо цілий день вдома. я це роблю для себе перш за все.

на мою думку, важливо себе почувати комфортно.
    якщо немає часу, то попросіть своїх коханих чи близьких вам у цьому допомогти. Мені теж їхав дах від одноманіття, я попросила чоловіка посидіти з малою, сама пішла з подругами на каву, допомогло.
    :girl_wink:

6. kati

kati Well-Known Member

7. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

В мене ніколи не буває такого, коли я не хочу гарно виглядати. Навіть коли мені погано, чи хтось може образив, я на зло всім стараюсь виглядати ще гарнішою! Мені здається, що чути компліменти про вашу зовнішність - завжди приємно, тому треба завжди старатися гарно виглядати, щоб чути ці приємні компліменти, і відчувати себе комфортно у будь-якій ситуації.

8. pyzurj

pyzurj New Member

а мені, особливо зараз, так і хочеться *порхати* ))) сонечко світить, вітер розвіває волосся, немає вже тих курток, шапок... ВЕСНА! що тут скажеш )

9. Kordanna

Kordanna New Member

Переконана, що гарно виглядати можна тільки тоді, коли в тебе душа співає. І тоді вже не важливо,- чи ти намальована, чи на каблуках-ти вся цвітеш!!! Деколи дуже важко буває це збалансувати.

10. MALYSH

MALYSH New Member

Всі ми хочемо гарно виглядати і якомога довше зберегти свіжість молодості, хочемо мати красиву шкіру і розкішне волосся. А все дуже просто, це ж в наших силах

11. siriuska

siriuska Member

в мене сьогодні така апатія зранку,ні малюватися,ні мити голову мені не хотілося,але після прегляду фільму я вирішила зробити марафет в хаті,протерла очі(тобто вікна), повитирала пилюку (зняла косметику),зробила порядок в хаті і в душі,аж настрій зявився,завтра точно буду себе марафетити.

12. Venezianka

Venezianka New Member

Якби не робота, то взагалі б запустила себе. Нема ні настрою, ні сили. Може авітаміноз? Чи просто депресія?

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

По-моєму у французів є такий вислів "Щоб жінка відчула себе красивішою їй достатньо вимити голову".
    Звичайно, в мене бувають дні, що не хочеться з собою нічого робити, навіть волосся розчесати і піжаму переодягнути, але тоді стараюся нікому не показуватися, навіть чоловікові. Не тому, що маю комплекси, а просто н е х о ч у.:girl_curtsey:
    Але це буває рідко.
    Навіть тепер, сидячи в декреті, на вулицю виходжу з мінімальним макіяжем: тон, рум'яна, помада/блиск ну і , звичайно, вимите волосся; очі практично не малюю, бо ходжу в затемнених окулярах.

Все таки приємніше в дзеркало дивитися на доглянуте обличчя + жінка повинна почувати себе впевнено. Комусь для того треба тільки помити лице і вкласти зачіску, комусь трішки підмалюватися, але от коли не можеш на люди вийти без вечірнього макіяжу, тоді проблему вже треба серйозно вирішувати:girl_cool:

14. Agrafka

Agrafka Member

Такого, щоб не хотілося у мене немає. Буває, часу бракує, тоді все роблю по мінімуму, так, щоб собі і оточуючим було приємно.

15. Charmel

Charmel Well-Known Member

Догляд за собою це робота. Я як і будь яку роботу деколи не хочеться виконувати так само бува і лінь доглядати за собою.
    Головним фактором тут систематичність. У всьому. І якщо ви розумієте що кожного 5 числа вам потрібно здати звіт, чи кожного 10 заплатити за комунальні послуги, чи кожну 3 годину годувати дитину, так само ви повинні систематизувати програми та процедури догляду за собою.
    І як вже писали вище - все починаться з вимитого волосся! Неймовірно але переконайтесь самі - зі свіжою головою дивишся на світ іншими очима)

16. Klava

Klava Member

В мене теж лінь часто буває. Але то навіть швидше втома. Утім, намагаюсь поєднати приємне з корисним. Приміром, наношу маску на обличчя поки сиджу за компом, або ж на волосся поки з малим у ванній бавлюсь. Так вбиваємо двох зайців.
    Хоча бувають і такі дні, коли можу навіть зуби не почитисти до обіду :girl_impossible:

17. olevitska

olevitska New Member

...ви праві на 100 відсотків!!!!!!!!!!

18. karavanochka

karavanochka New Member

В мене часом таке буває, особливо коли проблеми морального характеру. Тоді в мене починається апатія до всього. Я зараз в декретній відпустці по догляду за синочком і часом так достане домашній побут, шо вовком вив би:girl_cray:А рятує мене від цього дзвінок до сестричок своїх (розкажу їм, виговорюсь,а вони старші то і порадять шось мудре) або гарний фільм чи передача.

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

20. koroljok

koroljok Well-Known Member

я вже просто не можу зранку не помити голову і не намалюватись. Все настільки стало звичним, що не постає питання чи так треба робити. А ввечері теж обовьязково змиваю косметику, навіть якщо замучена і піздно - ніколи не ляжу спати насмальована.Але у мене це вже якось на автоматі виходить.