Не хочу доглядати за собою!

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 5 Жовтень 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Не хочу доглядати за собою!

От і розлінилась. Та думаю це все через те, що я в декреті На роботу жодного разу не прийшла не намальованою, акуратно не зачесаною ... А зараз...(( І сварю себе за то, але всеодно так лінь. Думаю для мене спасінням буде весна. Як потепліє, я зразу почну з Ромашкою далеко гуляти ходити, так собі гарно намалююсь, коси розпущу, а ще схудну, влізу в увесь довагітний одяг..... мрії...

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

І я щос розлінилась, але все спихаю на канікули і токсикоз:), але якщо кудись йдем, то очі мушу підвести олівцем, але згадаю себе 3 міс назад, то кожен ден ходила така гарна:girl_in_love:, а зараз виглядаю така вимучена:girl_blush2:

3. pyzurj

pyzurj New Member

причиною небажання доглядати за собою в мене може бути відсутність настрою. Банально, але так воно і є .
    Хоча стараюсь уникати цього, і завжди виглядати доглянутою і *зібраною*. А те, що хочеться - не хочеться - ховаю кудись далеко. )

4. EtenIren

EtenIren New Member

а в мене не бажання дивитися за собою тоді коли я дуже змучена, чи коли на душі зле...
    як на мене, стан коли жінка не хоче за собою дивитися - дуже поганий стан і з нього треба як найшвидше виходити!!!

5. Valeria

Valeria New Member

Зі мною таке робиться ще з початку зиму,терпіти її не можу.Для цого навіть образ не треба.Голову мию 2 рази в тиждень,малююсь,тільки коли іду кудись,манікюр роблю сама....Це навіть не те,що не хочу доглядати за собою...Просто,коли частіше сидиш вдома з дитиною,ніж гуляєш,просто не хочеться цього робити.Чекаю весну,щоб прийшло бажання навести красоту!!!

6. Fayolea

Fayolea New Member

А я от вдома не сижу, кожен день на роботу, але теж не маю бажання марафет наводити. Пішла тиждень назад вибирати туш, стою в магазині, дивлюсь як дівчата активно тестують продукцію, мажуть на себе різне, а сама думаю "Це ж якась змова (чоловіків, бізнесменів, тощо)!! Для кого ми це все робимо? Чому так легко піддаємося модним течіям? Вдягаєм спідниці короткі, малюємся, колір волосся змінюємо.... Найважливіше - всередині!!" :girl_feminist:

7. Kryhla

Kryhla Member

І я так чекаю весни:connie_pull-pigtail Бо сиджу вдома з манюньою (через тиждень буде 3 міс.) Малювалась останній раз ще як була вагітною, тай то тільки блиском для губ, бо шось не хотілось тоді на себе тої хімії мацькати. А зараз дивлюся в дзеркало і вже хочеться марафет навести, але для чого якщо сиджу в 4-ох стінах. Не можу дочекатися коли ми вже будем ходити кудись гуляти, в гості...:girl_dance:

8. Левицька

Левицька New Member

для себе))
    у мене теж зима важкий період - всю зиму токсикоз вимучив, нічого не хочу, деколи навіть ходила то біла, як стіна, то зеленим відтінком шкіри, то з фіолетовим)
    не скажу, що я фанат догляду за собою, але ввечері заношу своє тіло в душ) накручую бігуді, фарбуюся щодня на роботі, роблю манікюр, бо так я гарніша, впевненіша і мені від того підіймається настрій.

Останнє редагування: 4 Березень 2011
  9. Fayolea

Fayolea New Member

Це, звісно, питання індивідуальне. Я собі подобаюсь такою, яка є. Просто багато хто шукає в собі недоліки, керуючись думкою загалу, і, найжахливіше, знаходить їх!

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

сказати, що мені не хочеться - не можу, бо завжди хочеться гарно виглядати.. але бувають моменти, коли нема сил, або спізнююсь на роботу - тоді і не роблю того, і ще якось особливо не вимарафечуюсь коли сиджу вдома, правда ходити в піжамі по хаті перед чоловіком все одно не буду )) хіба без )))

щоб зробити назло хлопцеві, мені здається, навпаки потрібно так шикарно виглядати, щоб оточуючі не втримувались і робили компліменти )))

11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ви тут, сподіваюсь, говорите саме про ту частину жіноцтва, котра піддається модним течіям? :)

Бо є ще така, що не піддається, але також гарно виглядає.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Такі як я, для прикладу. :girl_haha:

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ой! А мені так хочеться за собою доглядати, але катастрофічно не вистачає на це часу, так хочеться ходити на роботу, хочеться мати стимул бути доглянутою. Але... Двоє діток, кожна ніч недоспана, мрію лише виспатись (малий ще досі на ГВ, тому "сон" мені лише сниться. Та і кожен день - це максимум продуктовий магазин, мінімум - дитячий майданчик. А чоловік вже звик до мене без макіяжу. Кожен раз як малююсь - робить комплімент. А ще маю проблеми з шкірою, тому щодня та ще й за умови перебування в декреті не маю можливості (та і не бажано мені) малюватись. А вже так хочеться гарно виглядати!!! А ще дуже хочеться зхуднути!!!

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Так сідайте на систему -60. Компанія гарна, позитивна, і худнеться приємно. І годуючим можна. Ось худну до себе ідеальної - і радію.:)

15. AilataN

AilataN жива

Ніколи не розглядала догляд за собою і бажання гарно виглядати , як бажання це зробити для когось. Тільки для себе, для задоволення від погляду в дзеркало, Так само, якщо не хочеться щось зробити більше ніж ранковий душ і зручне вбрання, мені абсолютно все одно,що про це скаже" хтось", чи чоловік, чи знайомі.
    Я страшно лінива, не люблю час витрачати на щось недоцільне, тому вибрала для себе максимально ефективну і з найменшими затратами часу, систему догляду.
    Дві різні речі- виглядати неохайно і бути ненамальованою і без каблуків. Якщо друге це позиція і вибір, то перше непростима вульгарність.

16. Fayolea

Fayolea New Member

Абсолютно з вами погоджуюсь. Просто не думаю, що питання неохайності, як такої, взагалі розглядається в цій темі, бо це дійсно недопустимо.

17. pyzurj

pyzurj New Member

прийшла весна! файнюща і тепла ))) і бажання доглядати за собою автоматично появляється(в тих, кого воно кудись зникло!!!).
    а я от придбала собі новий утюжок для волосся, і просто довольна,як слонік) кожен день бавлюся зі своїм волоссям і не можу нарадітись))) ну і відповідно до того всього *марафєту* очі+личко+губи.
    ЛЮБЛЮ ДОГЛЯДАТИ ЗА СОБОЮ!!! тоді і гарний настрій маю, і все в мене виходить!!!)

18. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

хотите,чтоб мужчина начал поправлятся а женщина перестала брится- ПОЖЕНИТЕ ИХ!!!!!:girl_cray::girl_haha:

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

Нам потрібно організувати клуб "Відчайдушні домогосподині",хоча би раз в місяць зустрічатись,але при умові,що всі прийдуть при зачісці,макіяжі і класно вдягнені!Хоч привід буде привести себе в порядок!:girl_claping:

19. pyzurj

pyzurj New Member

раз в місяць - мало ) щотижня - оптимальний варіант )

20. Bublyk

Bublyk Member

Недавно зустріла в магазині знайомого, з яким давно не бачились і почула: "Щось ти виглядаєш змученою". От тобі й комплімент... Чесно кажучи, мене аж тіпнуло від такої заявки. Я й сама прекрасно знаю, що виглядаю змучено. Точніше, я і є змучена, і не тільки фізично... Двоє малих дітей, четвертий рік в декреті, всі в однокімнатній квартирі - це вже як діагноз. Тут нема як їсти приготувати чи прибрати спокійно, не те щоб ще собі увагу приділити. Я вже й не пам"ятаю, коли ванну останній раз приймала... завжди тільки душ - так швидше.
    Ех... а колись без макіяжу навіть би й з хати не вийшла, встидалася...
    І коли вже на нашій вулиці свято буде???