Не хочу доглядати за собою!

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 5 Жовтень 2009.

1. wilgelmina

wilgelmina Member

Відповідь: Не хочу доглядати за собою!

Люба, ви не назло хлопцеві стаєте нечепурою...ви собі шкодите! охайність завжди ціниться) і не обов*язково бути пластмасовою і штучною)))

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:lol:
    йой, ви трохи змилили, мене Ірця звати, Люба-то не я :girl_blum:
    будьмо уважні (с)
    читайте (с)

і від себе раджу перечитати всі 23 сторінки теми і перед тим як писати, файно (і довго) подумати чи варто писати, а якщо пишете-то по темі ,будь ласка, і без персональщини

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Це все добре сказано, але бувають моменти у житті..., коли все по цимбалах.

4. zetta

zetta Well-Known Member

Ну то може ті моменти треба так і пережити як того вимагає внутрішній стан, і воно минеться то 100% був в мене такий моментик.....довгий.....ніхто не зміг допомогти мені крім мене самої, так сказати переломний момент в чомусь.. то навіть стиль змінився, мислення, і запах парфумів )))

5. Волошка

Так, треба, щоб минув час. Але як не допускати до цього і чому воно трапляється?

6. zetta

zetta Well-Known Member

а чому трапляються чорні смуги? злети і падіння? багатство і банкрутство? Такий природній цикл, для порівняння, для переосмислення, для переоцінки, без таких моментів ми б не змогли розуміти інших, зараз і я б не зайшла в цю тему як би в мене не трапилось такого.... але маючи досвід стараюсь помогти іншим, тай щастя краще розуміється коли проходиш через такі кризиси.

7. Волошка

Це вже ви дуже глобально.:girl_smile:
    Я взагалі про простіше... Хоча, жінки хочуть або не хочуть доглядати за собою і з глобальних причин також:girl_smile:

8. Etoile

Etoile New Member

Буває поганий настрій такий, що не те що доглядати за собою -- жити не хочеться((
    Але, як то кажуть "клин клином...".
    Тоді влаштовую собі дома спа-салон, а потім думаю "ну як таку красу можна ховати?!")))

9. Волошка

Цікавий підхід. Добре було б, якби догляд за собою допомагав "захотіти жити".

10. Laskava

Laskava New Member

Про те, щоб піти на роботу, в гості, ще десь в люди не підфарбованою та "не розчесаною" - і мови бути не може. Це як вмиватися зранку.
    А от коли вихідний вдома, або на дачу їдемо - доглядати за собою вже не дуже хочеться, тому можу марафет не наводити, нехай шкіра теж відпочиває. :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 2 Січень 2010
  11. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Щоб це все виконувати, треба не мати жодних хатніх обов"язків, дітей, роботи. А сидіти на шиї в багатого чоловіка і мати хатню робітницю. От тоді можна виконувти все що ви написали. Все описане вами є моєю мрією, на яку не завжди вистачає часу.

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

це все не заважає,:girl_crazy::girl_cool:
    а заважає банальне не бажання це все робити.ось і шукаються різні причини,виправдання.:girl_in_dreams:

13. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Не заперечую. Може й так. Я лінтяйка.

14. Волошка

Ні, я думаю, що ви просто не зациклюєтеся на цьому.

15. makarichka

makarichka New Member

Коли я була молодою, то не могла без макіяжу вийти навіть в магазин. Я думала, що це є найголовніше в житті, добре виглядати, щоб всі завжди звертали на тебе увагу. Я думала, що ніколи і ні що не змінить моєї думки.Пройшли роки, сталася велика біда, я втратила любимого сина ,який пішов на роботу і не повернувся додому живий, і всі ті мої ветребеньки відійшли як непотріб. Я хочу сказати, що жінка повинна завжди залишатися жінкою, добре виглядати, модно вдягатися але без фанатизму.:girl_smile:

16. Bomochka

Bomochka New Member

Ох! І в мене сталось як в makarichka..........і багато чого відійшло на задній план.
    Тобто я вмита, причесана, випрата і не більше. Я не лялька барбі !!!
    Я така, якою би мене хотів бачити мій синочок, а все решта то таке..

17. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

останнім часом почала помічати таку дивну річ. чим гарніша дівчина, ти безпомічнішою вона може бути)))))якшо їй щось не вдається обовязково знайдуться помічними сильної половини людства і все зроблять як слід:girl_crazy:головне при цьому мило посміхатися і кліпати очима.
    на собі перевірено, коли не намалююся і вдягнуся не дуже, то таке враження, що коли з кимось говориш тебе не сприймають серйозно. хоча, напевно, косметика, підбори, одяг просто додають впевненості в собі.
    по одежі зустрічають........

18. Волошка

19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Це неправильно. Як би не було сумно, ви не знаєте, якою б він хотів вас бачити. А крім того - бажання змінюються.

20. Волошка

Все правильно. Бувають періоди, коли тобі, наприклад, той манікюр з довжелезними нігтями ну зовсім ні до чого, наприклад, коли у тебе малюсянька дитинка. Але то не означає, що не варто зробити звичайний гігієнічний манікюр.