Відповідь: Не хоче одружуватися З’ясувала, що в попередньому пості матриця схавала супровідний текст. Дівчина брата - ще одна, котра вважала спільне життя запорукою майбутнього шлюбу. І цікаво, що на те, щоб жити з чоловіком, вона була досить дорослою, а от проблеми перекладає на когось, принаймі частково, зовсім по-дитячому.
Відповідь: Не хоче одружуватися Ви написали саме те про що я думала-дівчина мого брата не хоче чути те,що їй треба піти від нього.Принаймні,наразі це було би жорстоко з мого боку.Треба вислухати і поспівчувати.Я не хочу лізти в їхні стосунки,бо буду крайня.Свої мозги не вставиш. Насправді,вона несерйозна і невідповідальна,на роботу йти не хоче(лінива)Але "чисто по-женски" мені її шкода,бо кожна дівчина мріє про весільну сукню і т.п.
Відповідь: Не хоче одружуватися Ну то зрозуміло, чому брат не хоче одрухуватися з такою дівчиною. Мовляв навіщо йому "лінива і безвідповідальна " дружина? Можливо і брат просто ще морально не готовий до нового статусу. Їй обом, на мою думку, варто просто подорослішати.
Відповідь: Не хоче одружуватися в мене така думка, якщо хлопець протягом перших трьох років зустрічання і всякого такого не пропонує одружитися, то даю гарантію на 80%, що він на вас не одружиться, хоть робіть дитину, потом сам втіче. І не потрібно видумувати, що він зміниться і можливо захоче сімї. не захоче, він живе в своєму світі, де мама(якщо є варить істи, стірає, помагає), жити тоже є, секс є, дівчина є, робота є, гроші трачу на себе любимого, а там дівчина по-мінімуму прав то не має великих. Усьо, хоть кіл тешіть, йому так добре, а якщо не ви, то хтось інший прийде, і буде задовільняти його. Тому кажу не тратьте час на таких.
Відповідь: Не хоче одружуватися Цілком згідна з вами.Просто не розумію,як можна так легковажно ставитися до почуттів близької йому людини!Правду кажуть,що чоловіки зроблені з іншого тіста.А братова дівчина не хоче чути від мене правду в очі,а хоче ,конкретної ,дієвої поради.як підштовхнути коханого до серйозного кроку.А їй треба перестати сидіти з ранку до ночі вдома перед компом і фільмами,курити,лузгати насіння і навчитися хоч раз на 2-3 дні прибирати у кімнаті!Піти на роботу і самореалізовуватися!Але як мені оце все сказати їй м*яко і тактовно?Може би тоді щось зрушилося? ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- Попали в точку-живуть разом з моїми батьками,мама варить їсти,витрачає пенсію на їжу,кохана під боком!Але усе ж таки думаю,що він хоче людського весілля(почуття власної гідності він має)Для чоловіка це удар по самолюбству-весілля за 1000грн.
Відповідь: Не хоче одружуватися А для чого він їй тепер, після 3-ох разового зізнання? Для того, щоб все життя їй нагадував, хто кого на собі женив? Видно, як ясний день, що не хоче він з нею бути...а є зараз знею - по-логіці виходить, що якусь користь з того має, або із жалю, що також до добра не доводить. Глючив нет, не все могла дочитати, тепер вже трохи більше інформації відомо Типічна парочка "дітей"...Тут просто не зрозуміла позиція батьків. Мене вже би мама прала би дальше чим бачила...ні роботи, ні самореалізації, ні навіть прибрати в кімнаті....про яке весілля тут йдеться?
Відповідь: Не хоче одружуватися Я узагалі не розумію, як можна примусити на собі когось одружитися. Шлюб із примусу, кому він принесе задоволення і на який час? А потім можна жалітися,що чоловік затримується "на пиві", "вдома бачу лише одну спину із-за комп ютера" і т.п. Але ж,"чого хотіли- те і маєте": дівчина- покрасуватися у весільному платті і отриманий статус "заміжньої", а хлопець... А у чоловіка , по суті,нічого не змінилося, крім намагання на перших порах відповідати статусу "одруженого", а підсвідомість - це ж не так просто змінити. Дівчина- хотіла, вона зріло йшла до цього кроку. Хлопець- ні.Адже самим весіллям і РАГСом усе не закінчується. Не хоче одружуватися- не силуйте, не треба! Добра з цього не буде нікому. Треба поважати себе і поважати думку того ж хлопця. А бути з ним далі чи ні- це вже вирішувати кожному конкретно. Можна і не одруженим прожити у парі багато років, виховати діток і мати ідеальну сім ю ( бо сімя починається з намагання обох людей бути разом і робити все для того, щоб оце "разом" було спрямоване " в один бік" на протязі багатьох років,усвідомленням того,що у кожного є СІМ Я і обов язки і зовсім не залежати від офіційного статусу). А можна одружитися і через місяць після весілля вишуковувати по друзям свою "половинку" по мобільному до пізньої ніченьки , носити їсти під ком пютер чи і надалі залишатися одинокою у сім ї.
Відповідь: Не хоче одружуватися Круто!!!!!!!!! Я на місці мами гнала таку "невістку", або як син вже такий великий, що привів дівчину до хати батьків, то вже хай подорослішає жити окремо! Мдяяя.....що тут скажеш:confused:
Відповідь: Не хоче одружуватися Та мама би гнала її.тільки синуля підріс і мав всіх наувазі... А мене би прали тааааак...
Відповідь: Не хоче одружуватися Чим далі, тим краще. Власне кажучи це, що ви сказали і було би найкращою порадою для неї. І ще, хочу вам сказати, що в вас дуже розумний брат.
Відповідь: Не хоче одружуватися навіть не знаю... погоджуюся з тим, що якщо є справді об'єктивні причини для того, щоб почекати з весіллям рік-два (наприклад, нема де жити, недостатні заробітки - у кожного своя "поважна" причина), то можна почекати. Дівчина ж насправді відчуває реальне ставлення до себе і страх втратити або намагання вженити - це якраз і є, на мою думку, її реакція на її підсвідомі побоювання. А от коли "неозброєним оком" видно, що хлопець не має серйозних намірів, то як би дівчина його не любила, краще відпустити його. В мене була подібна ситуація, коли наводилися "вагомі аргументи". Тепер розумію, що це все була лажа І ми відпустили один одного не шкодую. Однозначно на той час ми б не зжилися - людина просто не доросла до тих стосунків, яких хотіла я.
Відповідь: Не хоче одружуватися Нажаль,дівчинка(23 роки) ще не доросла до адекватного сприйняття життя,зокрема своєї ролі.як дружини.ЇЇ все життя пестили баба з дідом в селі,сильно розбалували-вона чекає цього ж тільки від хлопця.Моя мама і брат женуть її на роботу,а вона каже,що піде"коли закінчить заочно Інститут Менеджменту".І на зарплату 1000грн не піде."Рожеві окуляри"злізають тільки з життєвим досвідом і купою гуль на голові! Отже,я розумію,що вона "недалека"панянка,в якої великі амбіції.Тому я і нервую,як такій дівчині все пояснити,не образити ?:confused:
Відповідь: Не хоче одружуватися ой, описавши ту дівчину, Ви чітко склали її портрет, і для себе в тому ж числі. Я думаю, тому й брато не хоче одружуватись саме на ній - просто зручно з нею, а вона мабуть за прописку тримається, надіється.. тут здається вже брата треба від такої захищати
Відповідь: Не хоче одружуватися Та в неї батьки живуть тут,у Львові.Чомусь мама віддала її на виховання на село і майже не з*являлася.Після цього у неї можливо комплекс непотрібності і тому вона так хоче мати поряд того,хто її не кине.а віддано кохатиме. ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- Вчора вона не приїхала,але знаю,що розмови не уникнути,тому ДУЖЕ ВДЯЧНА ВСІМ ФОРМУЛЯНОЧКАМ,ЯКІ ДОПОМАГАЮТЬ РОЗСТАВИТИ КРАПКИ НАД "І"!
Відповідь: Не хоче одружуватися хм, Ви її надто сильно поравдовуєте, хоча самі б мали розуміти, що такі якості, які в дівчини в 23 роки не зникли, не зникнуть і далі, тому я б брала курс на те, щоб брат не тратив себе, роки і час. Хоча найкращий варіант - не пхатися, а як вона приїде - то пояснити сухими фактами - ти працює?куховариш?переш?відповідальна? в такому плані - ні? ну то що ти хочеш? - ну приблизно так
Відповідь: Не хоче одружуватися Саме так і думаю зробити Написала на ДП в очікуванні,що допоможуть розібратися ті,хто вже був у цій"шкурі" і вийшли вдало заміж,або хлопи,яких тягнули в "домостроительний "інстиут" Але цікаво,що у ВСІХ дописах є дуже хороші поради!.
Відповідь: Не хоче одружуватися я тіки хотіла написати)))) якшо б мене 3 рази коханий посилав....не в сторону рагсу,то як би я його не любила,тоже б послала в ту сторону... нужен він їй сто років...їй хату треба і шоб хтось їсти робив і прибирав...,а брат то прекрасно розуміє,і тримає її шоб скучно не було,поки половинку ненайде))
Відповідь: Не хоче одружуватися в общем, мне кажется, что в даном случае - что бы ты не сделал - всегда будешь виноватым. успокоить - можно, но как мне кажется - нельзя на что то когото толкать - рни то между собой что то да решат, а вот сестра крайней останется - нужны ли такие проблемы, да и пусть сами решают - ведь не маленькие!
Відповідь: Не хоче одружуватися Я от так думаю...чому дівчата так сильно хочуть заміж, а чоловіки ні? Чому ми не вмієм насолоджуватись свободою? На все свій час, для чого когось до чогось закликати?