Відповідь: Не хоче одружуватися от і я тут........ Шось пішли не лади......вирішили побути окремо, бо все наболіло, бракує свободи і взагалі повна депресія! І це вже не вперше! побуде сам, подумає і зходимся і ще більше любимся! вже навіть сам каже - ти ж мене знаєш, сам вернусь.....Але як на мене, то не нормально!!!! Хоча в кожного свої мухи.... Не скажу , що женитись не хоче - говорячи про майбутне, завжди ідуть фрази - а колись у нас буде такий будиночок, а на старості поїдемо в тур по світу і т.д. Але при тому і не пропонує...не скажу, що сама готова, але!!!
Відповідь: Не хоче одружуватися Я хочу сказати, що якщо мущина уявляє Вас біля себе в старості, то вже ця думка чогось варта... Ну от, бачте, як Вас Бог звів....вертається - вертається, Вам так підходить - підходить...ну той що, що як не у всіх....в інших свої проблеми....Головне, що дальше - ще більше любитеся!!! Не кіпішуйте....Ви ж і самі не готові до того кроку - маєте час все роздумати...
Відповідь: Не хоче одружуватися але кожного разу мені здається, що все, це кінець і болить більше і більше кожного разу! Напевно, але вже стидно про те батькам говорити, подруги косо дивляться......розумію , що це тільки моє життя!!!! Скільки разів приходла думка - все , останній раз, я не хочу так все життя, і знов не можу втриматись, так люблю, що не можу не пробачити!
Відповідь: Не хоче одружуватися Моя сестра з своїм чоловіком, ще до весілля і не такі коники показували... І біля підїзду шарпалися, а потім цілувалися...посеред центру гаркалися, а потім обнімалися..іт.д ...всі її обговорювали, подруги косо на те дивилися, і я в тому ж числі....але все ж вони були разом...це два "вогня", два лідера...Довго я переконувала її, що навіщо тобі такий хлопець, ті нерви...а вона дальше за своє - ЛЮБИТЬ... Я собі подумала, як їй так добре, то чому ж....це її життя...І знаєте, після того, як всі перестали до них лізти, перестали на них звертати увагу...(адже більшість сварок і через це й було, що їй не зручно було перед людьми)...так і все налагодилося...ну звичайно не ідеально....Але все ж...тепер одружилися...живуть собі....сваряться-миряться...як кожна сімя....
Відповідь: Не хоче одружуватися Дівчата і хлопці,допоможіть будь-ласка мудрими порадами!Сьогодня подзвонила дівчина мого брата вся в сльозах.Жаліється,що мій брат не хоче офіційно офрмити стосунки.Вже три роки живуть разом,любляттся,а до весілля не дійшло.Вона вже три рази освідчилась брату,а він каже,що це питання закрите!Я з братом на цю тему поговорити не можу-він не захоче .Одна з причин його відмови може бути нестача грошей.Але 300грн на розпис нашкребли б.Вона завтра приїде до мене за порадою,а я не знаю чим допомогти(адже в нашій сімї мій чоловік навпаки наполягав на одруженні)Наперед дякую!
Відповідь: Не хоче одружуватися я б сказала розвернутись і піти, якщо піде за нею, заради неї зважиться на цей крок - значить все буде ок, якщо ні - значить так вона йому потрібна (може загрубо сказано, зате лаконічно)))
Відповідь: Не хоче одружуватися Дякую,Консуело,але такий в нього характер,що не піде за нею,навіть,якщо любить.А вна буде терпіти і любити.Треба,щоб він подивився на неї іншими очима ,з іншого кута...
Відповідь: Не хоче одружуватися а як одружитесь,то куда він буде ходити "думати"????? вибачайте,але не розумію я таких походеньок...або разом або ні...а то позустрічались,полюбились...а потім "а й надоїло,тре закінчувати..." ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- підтримую!!! розкажу,ще свою і історію,може банально,але таке було....ми з чоловіком прозустрічались 2,5роки і мені вже надоїло ото зустрічання,скільки я не наполягала на одруженні,він все відкладав на наступний рік...і тут я рішила поставити ультиматум "або ми одружуємось або я купую компутер"..і знаєте він вирішив одружитись!!!ми посміялись...і через тиждень почали планувати весілля! пс.треба його посавити перед вибором або-або...
Відповідь: Не хоче одружуватися судячи з вашої розповіді, мені здається тут той варіант коли "тема дійсно закрита"...якби він хотів одруження, то так би категорично не відмовлявся... і гроші це просто відмазка бо ви правильно кажете(про розписку), та й дівчина, як я розумію, зовсім не наполягає на гучному весіллі. А взагалі, я вважаю основною помилкою - коли молоді люди починають жити разом до весілля(знаю що це не сучасно, але така вже моя думка)! Тоді вони мають все те, що є в подружньому житті, але чоловік почуває себе непривязаним, і знає що в будь-який момент, поже піти сказавши "а хто ти мені така?" Така чоловіча природа... вони завжди хочуть почувати себе вільними... А коли люди зустрічаються пару раз на тиждень(зі своїм тепер. чоловіком ми бачились 1-2 рази), то швидко набридає, хочеться почастіше бути разом(і в інтимному плані теж)! Але звичайно за умови що тут присутнє сильне кохання, інакше люди розходяться... але значить так має бути, і ці люди не є справжніми половинками один одного!
Відповідь: Не хоче одружуватися нц я думаю, що це можливе у б удь-якому варіанті, так само, як і можливе те, що неодружений хлопець відчуває більше відповідальності... теж не згідна.. як каже моя бабця, любити треба з головою, деколи ті, що з розумом виходили заміж (на основі поваги, довіри), щасливіше живуть, ніж ті, що по "сильному коханню"... ну то тим більше нема чого триматися самій біля нього, якщо він "любить" і не може переступити через свій принцип... може мякший варіант - хай на місяць кудись поїде повчитись/попрацювати/відпочити - часто вчитись їхати вимагають бути неодруженою - хлопака скучить, то зразу одружеться, щоб не відпускати, ні - то ні, чого себе мучити?
Відповідь: Не хоче одружуватися совершенно не согласна! все зависит от женщины и от того, кк этот вопрос преподнести! когда мужчина сам поймет что это его - он сам предложение сделает! мой первый муж - мы с ним до свадьбы не жили и как результат развелись через 1,5 года, а второй мне вчера предложение сделала))) - живем 6 месяцев вместе)))
Відповідь: Не хоче одружуватися А, може, хай Ваш чоловік поговорить, десь за пивом, по-чоловічому (в хорошому сенсі того слова), бо дівчині може нічого не "світити", а вона буде чекати, мучитись. Може, брат не впевнений, що то "його", або йому й так добре, або банально страшно?
Відповідь: Не хоче одружуватися Відверто кажучи, дивує категоричність вашого брата і поведінка його дівчини. На мій погляд, три рази освідчуватися за три роки спільного життя з чоловіком, ще з такою реакцією - себе не любити. Може він тому і не освідчується, бо вона занадто ініціативна ну і плюс, якщо вони вже живуть разом, поспішати з одруженням їм фактично немає змісту, не рахуючи морального задоволення від печатки в паспорті. Я б на її місці вияснила спокійно, чому все ж таки він такий категоричний і вже від того відштовхувалася, як далі себе поводити. ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ---------- З чоловіком разом вже 7 років, з них - 6 спільного життя, і з них тільки 2 як одружена пара. Мали все, що в подружньому житті, офіційне одруження нічого принципово не змінило в стосунках, хіба що додало нових відчуттів. Але коли я одружувалась з ним я принаймні вже чітко знала чого мені чекати, як і він не мав ілюзій щодо мого характеру чи недоліків. Але це все залежить від особистості людини. Комусь так краще, для когось це неприйнятно. Щодо того, що чоловік почуває себе вільно - а жінка, вибачаюсь, яка в такий ситуації? Чим вона до кого прив’язана? Так само вільна. І піти може не тільки чоловік. Ніколи не розглядала одруження як спосіб прив’язати чоловіка - більше того, нікому не раджу. ІМХО це як раз прямий шлях до ситуації "А хто ти мені така?" і статус дружини чи матері його дітей не допоможуть.
Відповідь: Не хоче одружуватися Я вважаю, що у цій ситуації дівчина повинна втікати геть відь такого кавалера. Вони ще не одружились, а уже така категоричність, то що буде далі? Якщо він і одружиться з нею, то все одно буде так, наче він їй послугу зробив. Якщо чоловік справді любить жінку - такі питання не виникають. Вашому брату просто комфортно з нею, але очевидно в ролі дружини і матері своїх дітей він її не розглядає, а дозволяє їй себе любити.
Відповідь: Не хоче одружуватися Я повністю з вами згідна,але не можу їй в очі це сказати.Адже стану ворогом №1 для них обох.Мій брат великий егоіст,а його дівчинка ,ще дуже "дитяча"(малює йому сердечка,пише листівки,газети і т.д.) та ініціативна.Вона хоче прийти за допомогою,а не за критикою.Думаю.може скерувати її до сім.психолога десь на Пр.Ч.Калини?
Відповідь: Не хоче одружуватися Думаю не варто, вона ж хоче поговорити саме з вами, я вплинути на вашого брата, адже про все решта могла б поговорити і з подружками... Скажіть їй все як є, який він і т.д. а вона нехай робить висновки.
Відповідь: Не хоче одружуватися http://www.youtube.com/watch?v=mnaGxz65GOs Ще одна, котра в спільному проживанні бачила запоруку майбутнього шлюбу... Дитинства справді тут бачу багато, хоча б в отакому відношенні - жити з кимось, то велика, а проблеми - на інших повісити, хоча б частково...
Відповідь: Не хоче одружуватися о, то я вас вітаю!!! ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- абсолютно погоджуюсь, і не один такий випадок знаю! тут я говорила конкретно про брата Lerusya! ---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- я теж так кажу! краще гірка правда ніж солодка брехня!!!
Відповідь: Не хоче одружуватися Мені здається дівчину цікавить не стільки як вплинути на її хлопця, вона просто в рамках кампанії по перекваліфікації його з хлопця на свого чоловіка намагається зібрати побільше союзників Зокрема сестру. Lerusja, Я б на вашому місці постаралась би не втручатися - такі речі мають вирішуватися між парою. Поспівчувати, заспокоїти - це одне, але сказати, що він її не любить, чи, що такі стосунки приречені - все одно це наврядчи те, що вона хоче почути, особливо якщо після трьох відмов, вона і далі з ним живе. Мені взагалі здається, що причину, чому ваш брат не хоче одружуватися дівчина знає, або принаймні здогадується (тяжко повірити, що він досі її не озвучив), але погодитися з нею з якихось причин не хоче. Хоче дівчина заміж - має навчитися самостійно приймати рішення і нести відповідальність, а не перекладати це на інших людей. І ще один момент, мені здається не варто робити з дівчини жертву, а з брата - такого собі негативного персонажа - з того, що ви написали характер дівчини теж далеко не подарунок.