Не хочуть одружуватися От у мене друзі - парочка. Йому 27, їй 28. Один одного кохають безмежно , живуть разом років 3, загалом разом років 6, заробляють достатньо. Але одружуватися не збираються і дітей мати поки також. Аргументують це тим, що якщо є кохання, є взаємодовіра, то навіщо штамп у паспорті, хіба він щось вирішує.. Батьки на них тиснуть, ті не піддаються. Впринципі, я їх підтримую , але усе таки.. Що ви думаєте з цього приводу?..
Відповідь: Не хочуть одружуватися Ну так, але з другого боку, якщо штамп не має значення, то чому б тоді його не поставити? І це важливо, чи дійсно вони обидвоє не хочуть, чи то хтось один, а інший - "ну так, я теж, напевно не хочу..." А може вони дійсно такі прогресивні....
Відповідь: Не хочуть одружуватися Я думаю що їм разом комфортно, їх таке становище влаштовує, а значить вони щасливі! А це саме головне! Людина щаслива ! А яка різниця з штампом чи без штампу? Я знаю теж людей які напевно вже років 5-7 разом. І скажу, що вони безмежно щасливі! В них досталь часу для самовдосконалення, вони розвиваються як особистості. І вони теж без штампу і я знаю чому і розумію їх!
Відповідь: Не хоче женитися Йой, 30 рокiв, така файна i нiхто не "взяв"... життя завершилось... Я б особисто нi на кого не чекала. Якщо бачу що справи не дуже йдуть в мою сторону, то чого чекати вичiкувати? Може й добре що не хоче женитись, може то на краще що саме з цим мужчиною життя не вийде. Якщо на собi когось "вженити" то нi до чого доброго це не приведе, рано чи пiзно почнуться якiсь проблеми. Правда вони виникають теж i пiсля великого кохання, нiхто не застрахований.
Відповідь: Не хоче женитися От-от. Проблеми виникають у будь-якому випадку. І що значить "вженити". По-моєму у всіх є голова на плечах, просто декому так вигідно (не лише чоловікам), що за них хтось інший вирішує що їм робити і як жити. Спочатку батьки, потім чоловік (жінка). Дуже зручно. Якщо щось не виходить - "ти сама мене на собі женила, а я не хотів". От так і почуваємося винними, а завжди в парі є той, хто пропонує і той, хто погоджується.
Відповідь: Не хоче одружуватися Зараз багато працюють - художники, гончарі. Багато замовлень.. Але дітей таки заводити треба, аби не було запізно..
Відповідь: Не хоче одружуватися Дітей не заводять.Діти-це дар Божий і плід кохання,а не кіт чи собака,щоб заводити.
Відповідь: Не хочуть одружуватися Є кохання, є взаємодовіра, але немає бажання і впевненості в тому, що саме з цією людиною вони хочуть прожити все життя, і сміливості щоб поклястись перед Богом і людьми що це саме ТА ЛЮДИНА! Але я впевнена, що прийде момент і або обоє , або хтось один захочуть одружитись, народити діточок, перейти на новий етап у їхніх стосунках!...Хоча, можливо хтось із них уже хоче, але боїться зізнатись, боїться не побачити такого ж бажання з іншої сторони...
Відповідь: Не хоче одружуватися Дуже цікава тема,багато думок і порад.Ну і я попробую пять копійок вставити.Почну агресивноГнати таких потрібно!!!Це єдиний вірний вихід,треба вірити в себе і не дивитись на нього як одного і єдиного.Якщо попустити то будеш рабою на ціле життя,а він буде випоминати - як він тя пожалів і взяв заміж.
Відповідь: Не хоче одружуватися Тему можна закривати.Бо вона для мене вона вже неактуальна.Дякую всім за поради!
Відповідь: Не хоче одружуватися я вважаю щотреба запитати прямо. Бо у переважній більшості випадків, він та к і не одружиться. а коли ви розійдетеся, уже за рік одружиться з іншою.
Відповідь: Не хоче одружуватися Перше що спало на думку після прочитаного -НЕМАЄ КОХАННЯ! Не вірю , що може бути і кохання і відсутність бажання прожити разом життя .... несумісні якість почуття.
Відповідь: Не хоче одружуватися Може це буде звучати занадто кардинально...але я б шукала щось інше, напевно то мені так легко це все збоку здається, бо як маєш відносини 5 років, то не так то і легко все кинути і шукати іншого..Але я от зустрічалася зі своїм 3 роки і собі сказала, що як дойде до 4 і ніякого результату - то мені такого невпевненого чоловіка не треба. Ні, я не кажу, що от 1 січня, і я з ним розхожуся, але якщо ніяких перспектив і планів не буде...то...Я то веду до того, що всякі ситуації можуть бути...посваримся, а ми ще молоді амбітні - розійдемся, і що потім про мене будуть говорити - А от перше з тим ходила цілу купу років - розійшлася, потім з тим, якась """""""""...., стільки хлопців має, як "рукавиці їх міняє" - хто ж потім таку захоче взяти??? Але все ж якщо чоловік 5 років зустрічається з дівчиною і навіть натяків на женячку немає, то це як на мене трохи дивно...чого тягнути, як ви любетеся...та женіться і живіть собі разом в любові...