Відповідь: Не хоче одружуватися Так, але це як на кого попадеш. Міг би і такий попасти, що сказав би: "ну і що?! Ми люди дорослі, займаємось дорослими речима, при чому тут ви, цьоцю? Якщо захочу - одружуся, а ні - то ви мене і не побачите..."
Відповідь: Не хоче одружуватися шось чесно кажучи мені такий метод абсолютно не сподобався :ninja: ну не вірю я шо хлоп настільки сором"язливий шо дівчині заміж не запропонує, може зробити то по своєму, але сам, а тут.... якось так як змусили :8:
Відповідь: Не хоче одружуватися Кумедна історія, скажу я вам! Для сексу, значить, йому вистарчило відваги, а сказати "виходь за мене", то він, бачте, сором"язливий. :xaxa: Ну ті хлопи дають!:xaxa: :xaxa: :xaxa:
Відповідь: Не хоче одружуватися Капец, не ну я бы бегом побежал из этого института благородных девиц. Она в койку это нормально а он уже "безсоромнык"
Відповідь: Не хоче одружуватися Читаючи вашу історію ,пригадала свою,вірніше сусідчину.:xaxa::xaxa::xaxa: Хлопець з донькою зустрічається,зустрічається,а одружуватись не поспішає:xaxa::xaxa::xaxa:.Приходить він одного разу до них ,мама дівчини його провела до доньки в кімнату-і закрила двері зі зовнішнього боку на ключ аж до ранку:8::xaxa::8:.А зранку відкриває двері -і :xaxa:: -Ой ,зятю дорогенький,як тобі спалось?:xaxa:Чи дала моя донька заснути? Вони разом уже 23 роки,їх син зустрічається з дівчиною вже довгий час,а я з нетерпінням чекаю,коли буде весілля:confused:і яким способом:8::xaxa:
Відповідь: Не хоче одружуватися нифига себе теща будущая.... Хотябы ведерко бы поставила, мало ли по нужде бы молодятам захотелось бы...
Відповідь: Не хоче одружуватися Пане Фенікс, то ж село -перший поверх,при нагальній потребі:xaxa:-відчинив вікно-і ти вже на вулиці.:xaxa: Але той хлопчина сидів до ранку-хотів женитись,але ,бідацтво не знав,як сказати:xaxa::xaxa: Хоча знаю інший випадок(він би Феніксу більше сподобався):дівчина 16р чекає дитину,батьки галопом помчали до майбутніх сватів(батьків хлопця) -Що будемо робити ?Треба дітей одружити! А ті у відповідь: -А ми його на неї не клали:xaxa::confused:, а ви де були? Весілля не відбулось, а той хлопчина і досі не одружився,ніхто не хотів такого щастя -яке воно всі знали -і десятій заказали.:tanksmile:
Відповідь: Не хоче одружуватися А таким и не надо женится. Эволюция, естественый отбор. "він би Феніксу більше сподобався" - а вот это уже наезд. Что что а вот с 16 летними не грешил и уж со совершенолетними следил чтобы без залетов. Был один случай, придумала она себе что залетела. Ага. Тесты и узи не для лохов придумали. Это Вы про какой случай щас? Про первый или про второй? Хотя там оба случая клинические.
Відповідь: Не хоче одружуватися Ти ще така юна!!! Якщо є думка чи не щукати когось іншого, це означає тільки одне - кохання йде з вашого життя
Відповідь: Не хоче одружуватися Погоджуюсь з вами як не сумно...але це факт...кохання йде з вашого життя
Відповідь: Не хоче одружуватися Анекдот нагадало. Про барабан Страдіварі: -Для лохов Страдіварі дєлал скріпкі! А нормальним пацанам - барабани!
Відповідь: Не хоче одружуватися Перечитала тему бігло, тому відразу перепрошую, якщо не зовсім об*єктивно.. але ж руки чешуться Так от.. шкода, що розрізняються поняття "одружитися" ТА "прожити життя коханою і кохаючи..." Я про те, що якщо стоїть питання вийти заміж (або одружитися), бо довго зустрічаємося \ бо так прийнято \ бо батьки хочуть \ щоб в дівках не сидіти \ бо біле плаття пасує (потрібне - підкреслити), ну то вперед на барикади! :tanksmile: Тільки раджу контакти весільні зберігати, бо згодяться ще, скоріш за все... Якщо ж кохаєш і бачиш, що він тебе кохає, то сьогодні чи завтра все трапиться так, як має трапитися Це не означає, що варто залізти на піч і чекати , але і шлюб, сприймаючись як кінцева мета в стосунках, цілком імовірно стане власне кінцевим етапом Здається, ще не все сказала, але вже і так досить заплутано виходить
Відповідь: Не хоче одружуватися А я от не розумію чого усім так корить женитись і накинути на себе тягар обов'язків:confused:. Якщо любите один одного, вам разом добре, то й живіть разом і насолоджуйтесь життям . Тільки от про контрацептиви не забувайте одразу. А там і самі зрозумієте чого ви хочете і як вам краще (особливо це стосується молоденьких дівчат), адже вийти заміж - це не головне, головне - що потім .
Відповідь: Не хоче одружуватися А до якого саме кінця? Тут треба обирати що тобі важливіше: чи те, що ти щаслива саме в цей момент, чи тобі важливіше почувати себе певніше у майбутньому. Хоча хто сказав, що одруження якимось чином забезпечує цю саму упевненість...
Відповідь: Не хоче одружуватися Я теж так вважала, а потім зустріла чоловіка поруч з яким щаслива и тепер дуже хочу заміж за нього. Хочу від нього дитину:connie: і простого жіночочого щастя!
Відповідь: Не хоче одружуватися А він знає що ви хочете дитину? Може він думає що вам це не потрібно, тому й нічого не пропонує!
Відповідь: Не хоче женитися маю продовження цієї історії. Все-таки він її кинув...знайшов молоденьку. Чим вона зараз живе - не знаю, бо не бачила з того часу. Знаю тільки те, що працює за 1200 грн, знімає квартиру, бо сама з села, недавно виповнилось 30 років....
Відповідь: Не хоче одружуватися Якщо людина чогось не хоче, то має на те якісь причини або свої міркування. Те саме з весіллям. Коли хтось з пари вагається з одруженням, то, зазвичай, або ще неготовий до такого кроку (наприклад, вважає, що має заробляти стільки-то, чи хоче досягнути певної посади, мати те і те, а потім можна вже й одружуватись), або невпевнений, що вже зустрів свою половинку. Тому, ніби, з кимось зустрічається, але насправді і далі в пошуку. В любому випадку, коли має якесь пояснення чому ж не спішить змінювати сімейний статус - це добре (я так думаю). Отже, відноситься до того серйозно. Коли просто мовчить - це вже гірше. Найкраще - спокійно поговорити на тему "бути чи не бути" весіллю. Але все ж "давити" в тому питанні не треба. Бо можна і надавити так, що він погодиться одружитись, але потім може виявитись (практично одразу ж після весілля), що кобіта не таке щастя шукала. Ліпше, як це не сумно буде комусь почути, але чекати. Стосунки можуть "дійти" до весілля, або люди розійдуться і згодом зустрінуть справжню свою половинку. Тому - чекайте. Якщо, звичайно, хочеться мати нормальну сім'ю, а не тільки обручку на пальці і штамп в паспорті.