Відповідь: Не хоче женитися Може йому й ранувато....... Знаєте, мій батько одружився на мамі в 32 роки, (мамі тоді було 25) - і мені завджи радять не поспішати, адже всьому свій час. Свято вірю в долю - якщо доля, то ви будете разом онуків бавити, а якщо ні - то все, що не робиться все одно до кращого!!!
Відповідь: Не хоче женитися луіза а ви так шалено хочете вийти заміж, ви впевненні шо вже час? готові до того шо все в житті зміниться і будуть каструлі, шкарпетки і вечірні години за компом або за телевізором? :xaxa:
Відповідь: Не хоче женитися То може просто не підганяйте його, тим більше "які ваші роки"?(вибачте, що про вік але то дійсно так, ви ще така молоденька). Я думаю, що вам слід навпаки перестати говорити на цю тему і ніби ігнорувати її, відходити від неї, от тоді і він зачухається:xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Не хоче одружуватися Знайома 6 років зустрічалась. Він не хотів відверто одружуватись. Але з часом таки одружився - батьки дотиснули. Яке в них життя? Та звичайне, хіба їй більше старатись доводиться, йому в більшості на все байдуже. Тож просто подумайте - чого хочеться - одружитись? Тоді чекайте, а може і спонукайте певним чином через батьків. Бути коханою? То не нав"язуйтесь, - насильно милою не будеш. Поговоріть на ту тему. Знайде достойну відповідь - погодьтесь (Ви ж кохаєте?), не знайде доброго слова для Вас - то шукайте того хто знаходить і має бажання жити з Вами все життя.
Відповідь: Не хоче женитися Мабуть насолоджуватись тим, що є. Бо якщо у вас все добре: він намагається досягнути своїх цілей, ти завжди біля нього,то цілком імовірно, що він і не зробить наступний крок ще довго, бо все і так добре. Недарма кажуть, що починаєш цінувати по-справжньому щось тоді, коли ти це втрачаєш. А так, поки не втратив, то й не хоче привязувати до себе навічно, бо ще не втрачав.
Відповідь: Не хоче женитися Одна моя знайома вже теж добивається в узаконенні стосунків, мабуть, років з 3 чи може й більше. Разом вони вже 6 років. Найгірше те, що їй зараз буде 29 років, а йому тільки 25. Їй вік допікає, хочеться дітей, а він ще й роботи досі не має, та й не готовий так рано одружуватись. Так що дівчата в вас ще не найгірша ситуація. Надіюсь вас цим заспокою хоч трохи.
Відповідь: Не хоче женитися Що є то є.........Раніше я хотіла,чекала,коли нарешті буде ця пропозиція...Дочекалась.А тепер думаю...А нашо мені того???Куда спішити???Зато в нього тільки і розмов про весілля,а я мовчу,як партизан...:umbrage:
Відповідь: Не хоче одружуватися Вкотре перечитую ваші повідомлення.Воно то всьо так.Але ж як хочеться просинатися з ним,засинати в його обіймах,готувати сніданок,просто дбати про нього.Більше часу проводити разом...
Відповідь: Не хоче одружуватися То спитайте. Можливо він не доріс до того шоб стати вже вашим чоловіком. Мені взагалі здається шо в чоловіків немає такого вродженого інстинкту, як в нас, наприклад, стати матір"ю, стати чиїмось чоловіком. мабуть він усвідомлює шо це мегавідповідальність, і мабуть це розумний підхід. Оскільки, багато чоловіків ведеться на ту ж романтику шо і жінки. Ну і повірте шо сімейне життя не складається з одних тільки разом встати і разом лягти, графіки в людей різні, звички так само. А в перший рік йде ше й притирка, так шо крім романтики можуть бути і сварки. І якшо люди не доросли до сімейного життя, то вони будуть воювати по причиині і без. Коли ви перестанете думати про ваше одруження з ним можливо він про це почне думати. І хоть кажуть шо багато в сім"ї залежить від розуму жінки, але немало важлиий факт чи чоловік доріс до цьої сім"ї. Я так думю :confused:
Відповідь: Не хоче одружуватися Повірте, ви все ше це встигнете зробити. Не поспішайте! Ви ше така юна.
Відповідь: Не хоче одружуватися Я вам скажу так, що одружуватись лише тому що я хочу і мені це треба не варто, бо є ще інша особа і якщо він не йде в шлюб свідомо і з бажанням працювати над вирішенням будь яких проблем, навіть самих маленьких, наприклад, хто яку ложку любить і де її треба класти, тоді іти в шлюб не варто. Бо його будете дратувати ви а він вас, хоча зараз здається що є неймовірне бажання бути з ним поруч і готувати йому сніданок, хоча я б казала що то він має вам готувати бо жінці легше пристосуватись а ніж чоловікові. Але то таке, це вже вибір за вами. Одним словом, в якому віці ви б не одружились ви встигнете ВСЕ!!! і дітей, і хату і борги і кар*єру. Але чи варто спішитись заміж щоб потім, борони Боже, розводитись поспіль?
Відповідь: Не хоче одружуватися і справді нема куди спішити, мій от мене підганяв з весіллям, бо він вже готовий, бо добре розуміє що таке шлюб і т.д.......... прожили 3,5 роки.......він вирішив, що помилився і шлюб це не для нього, ми ( я і наш син )йому почали заважати, сім"я його обтяжує, обмежує, зайва відповідальність. син йому потрібен.... побавитись кілька годин раз у два-три тижні. а я тепер просто непотрібний додаток до дитини, яку і без мене можуть його батьки виховувати.... ...а тоді я справді повірила, і вийшла заміж.
Відповідь: Не хоче одружуватися А можна питання: скільки чоловікові років? Цікаво чи це через юний вік, чи як інакше це пояснити(((
Відповідь: Не хоче одружуватися В моєї знайомої зараз аналогічна ситуація як у Катріни.Просто слово в слово. дуже її шкода,вона зараз тільки переживає розрив з ініціативи чоловіка.І дитинка і батьки ,,,,,,,,,,, І вас шкода,що так життя склалось А хто знав ,чи навіть подумати міг:confused:
Відповідь: Не хоче одружуватися я б не сказала що юний, ми одружились, коли нам було по 23, зараз 27........