Відповідь: Не хоче одружуватися Цікаво, куди ви відправили його маму )) ...Хоча як на мене - давно пора! ...все ж, не варто втручатись у справи пари - в такому ділі рефері не потрібні здається, вона вже втручається.... Вже занадто безсторонньою вона хоче видаватись...Підозріла мамаша оо...мені теж здається - що зі всі розмови білими нитками шиті!
Відповідь: Не хоче одружуватися Відповім за Пеппі - мама поїхала додому Нормальна мама Сказала свою думку, палиці в колеса не пхає, нікого не примушує ні до чого.
Відповідь: Не хоче одружуватися Може і так...не берусь судити. Може просто не варто щодо женячки консультуватись із батьками - вони ж завжди, хочуть-чи-не-хочуть, упереджено підходять до ситуації.
Відповідь: Не хоче одружуватися дійсно, трохи дивна така увага до слів його мами. Для мене було б найголовнішим тільки те, що каже кохана людина. Таке враження, що ви боїтеся, чи не наважуєтется з ним серйозно поговорити про те, що вас так турбує. Якщо мовчить про весілля, значить ще не готовий до нього (або просто влаштовує те, як ви живете зараз). Зачекайте ще трохи, не женіть картину, особливо якщо вже натяки були і з вашої сторони, і зі сторони його мами (цього вже предостатньо). З часом зрозумієте, як вам бути - залишатися, чи почати жити окремо. І вирішувати це потрібно тільки з власних почуттів і міркувань, а не тому, що його мама так сказала.