Не хоче одружуватися

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем луіза, 31 Січень 2009.

1. Відповідь: Не хоче одружуватися

Я б питання ставила по-іншому: "чи потрібен він вам?" Кохаєте його? Любите всім серцем? Повністю пробачили за всі минулі прогріхи? Зможете піклуватись про нього, коли він раптом захворіє? Хочете прожити з ним поряд все своє життя?

Комфортний побут, звичка, "критичний" вік - не привід до заміжжя.

Ну і ще запитання. У своєму профілі ви написали (напівжартома, як я розумію), що хочете заміж. Можете пояснити, для чого? Чому? Звідки таке бажання? Я розумію таке прагнення у шалено закоханих, які хочуть бути зі своєю половинкою одним цілим. У вас, на скільки я розумію, зараз у стосунках не найрожевіший етап. То для чого заміж?

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: Не хоче одружуватися

Свята правда! Я теж таке мала! Зараз так тішусь, що вистачило сили волі :)

3. Peppy

Peppy New Member

Знаєте, я завжди жартую, що в мені є дві дівчинки: одна серйозна, а другій і світу замало для жартів і захцянок різних...
    Якщо серйозно, то важко сказати щось однозначне. Я вагаюся. В цьому випадку англ слово hesitate дуже гарно одним лише звучанням передає мій внутрішній стан. З одного боку все ясно, вже дістав постійними криками і оцим вдаваним нерозумінням, з іншого боку ця людина вміє підібрати ніжні слова, допомогти, з ним класно в побуті, він розумний і..я просто божеволію від трепетних відчуттів в ті нечасті дні, коли все добре! Якби не було отого доброго, то було б набагато легше. А є ж інші чоловіки і мій Геній не такий вже і поганий....

Ось тепер розумієте??? Я писала про те, що думала! І як з собою примиритися???:girl_crazy:

Незабудко, Ви, як завжди, вмієте витягнути на білий світ всі мої секрети:girl_phone1:
    Я дуже хочу бути поряд з сильною людиною, все життя всього добиваюся сама, самостійна, як мотоцикл без коляски:girl_feminist:
    Ви дуже влучно зауважили. я не хочу заміж, бо "йой, то вже тра". Просто в голові чітко висить образ того, чого я хочу! Ваша метапрограма спрацювала на ура))) В тому образі його немає, принаймні в такого, який він зараз є.

Дякую всім! byrymm, постараюся ще спробувати, як Ви радили. Wonder, спасибі на доброму слові)) Тільки ще треба перетерпіти цей тиждень, щоб його мама поїхала:ed4d70def841dc74b57

Останнє редагування: 10 Листопад 2011
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

так живіть і далі окремо, не повертайтеся. зустрічайтеся як хлопець і дівчина, які не живуть до весілля разом, а там побачите чи варто виходити за нього заміж.

якщо чесно, то зовсім вас не розумію. то нашо ж він вам такий здався, це ж на все життя, чи ви просто хочете стати для нього безплатною домогосподаркою. Вибачте, що так різко, але чому ви так хочете заміж, якщо не впевнені що його любите, і крім того вважаєте, що ви йому і не дуже потрібні.

5. truskaffka

Peppy, мені здається, що всі ці сумніви від того, що вам вже хочеться визначитись. а ви не знаєте його позиції. Думаю, що багато із нас ставили собі колись питання: "ну чому він не робить ніяких кроків?" :girl_wink:....

А коли про це багато думати - то вже всього купу здається: то думаєш "в морі купа риби :girl_spruce_up:", то думаєш "мені вже 25 :eek:"...то "все - треба себе налаштувати, що мені всьо пофіг :girl_curtsey:"......

Кам давн :).....як прийде час - все вирішиться...(якщо є кохання! :yes:)

Д.С. Проблема типу "і так живемо разом, він усім задоволений..." - думаю, що це часто буває, коли живуть разом до весілля..А нащо рипатись, за перепрошенням? ......То може дійсно варто щось із цим замутити:)

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

На це орієнтуйтесь. Бо інакше - не кохання. Нічого)

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Peppy, дуже добре, що ти з його мамою поговорила. я вважаю, що то був правильний крок. І добре, що написала на форумі - бо тут ти почуєш думки від сторонніх людей, котрі дивляться на все неупереджено. Навіть якщо ті думки будуть різкі чи категоричні - то добре для тебе, бо допоможе подивитися на ситуацію збоку.
    Моя думка така, що треба пожити окремо ще раз. Не під соусом - я тебе кидаю або я вернуся, якщо ти згодишся одружуватися, ні! Просто щоб взяти тайм-аут, щоб повернутися до періоду зустрічання - а не спільного життя. може спрацювати принцип - що маємо, не цінуємо. Побачиш, чи він буде за тебе далі боротися. Заодно розберешся в собі :) _

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я вважаю що за стосунки треба боротись.
    А ще думаю, що чоловік має хотіти назвати жінку своєю дружиною, має боротись за неї, і за відносини з нею. А підштовхувати, натякати, впливати - якось неправильно, має бути взаємна згода і бажання обох. Особливо коли мова йде про шлюб.
    З власного досвіду і досвіду знайомих - найчастіше проблема "не хоче одружуватись" виникає в тих пар, які живуть разом до шлюбу... Для жінки це ілюзія сімї, для чоловіка - ілюзія свободи - права є, обовязків нема, йому і так добре...
    А те що Вам сказала мама - я думаю він сам боїться сказати і за посередництвом мами озвучив що не готовий створювати сімю:

9. truskaffka

як влучно сказано :y:

10. Peppy

Peppy New Member

Відправили вчора його маму. Наостанок сказала:"Ну, вы взрослые люди, сами все решите, советовать вам ничего нельзя. (повернулася до мене) Ты умная девочка, все знаешь сама"! Ну що це за мама така??? Чи то я її так не підходжу???
    Дивно. А щодо дилеми, то так, все ясно стало. Треба починати все заново.

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  11. mrochkizm

Супер мама!
    Читай, чого:

Вона тобі чесно сказала свою думку про власного сина, зауваж, не розхвалювала його і не принижувала тебе - а могла би так робити, якби хотіла, щоб ви не були разом. Ні, вона навпаки, сказала не дуже приємні речі про свою дитину. Вочевидь, їй не байдуже, як ти влаштуєш своє життя!
    Це раз. А ще вона дає вам свободу дій. Вона не пхається, не примушує когось до женячки - а повір, коли пхаються батьки і вчать, коли і з ким одружуватися, то взагалі капут. В знайомої вже не пари потенційна невістка теж шукала підтримки в потенційної свекрухи, свекруха нависла на голову своєму синові. Той зробив-таки весільну пропозицію. За місяць до весілля він зізнався, що ще не знає, чи він готовий, але от мама присіла на вуха і т.д. Фінал такий, що весілля так і не було, бо наречена обізвала його маминим синочком, він твердив про неготовість, свекруха мало не возненавиділа ту невістку. Тобі таке треба? Це два.
    Так що радій, що маєш свободу дій, що мама ні в що втручатися не буде і що вона тобі чесно сказала свою позицію. Я не бачу тут жодного натяку на те, що вона має щось проти тебе. Мені здається, якраз навпаки.

12. Peppy

Peppy New Member

Дякс! Мені теж не виглядає на негатив до мене, вона б сказала щось типу "ну как, если ты не можешь быть с ним? иди - ищи". просто взагалі не віриться, що можна таке говорити про власного сина!!! І це при тому, що він не є поганим в абсолютному значенні! Вона пропонувала поговорити з ним про весілля, але я відмовила її. Він казав, що вона питала, чи не збираємося, на що він відповів, що ще рано (!!!). Я спитала, чи вона не пропонувала йому підшукати іншу пасію. Здивувався. Значить, не казала нічого проти мене, це було б видно.
    Дівчатка, погодьтеся, що якщо вже його мама, не маючи поганих намірів (якщо Мрочкізмик права:girl_wink:), пропонує кидати те все, то кого тоді слухати??? Щось мені зле від того всього...:girl_sad:

13. mrochkizm

Бо більшість мамусь стандартно живуть за принципом "Моя дитина - найкраща в світі!". Незалежно від статі дитини:)

Правильно, в цій ситуації то лише б нашкодило :)
    Слухай свого серця, однозначно.
    Те, що говорить його мама, що ми тут на форумі пишемо, ти бери до уваги, але слухайся себе.
    І так, я притримуюся своєї думки, що варто пожити окремо.

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, дівчата...Ну яке таке? Вона ж його не поганила, не принижувала, а сказала, що не готовий і не вміє любити(читай ще не зустрів ту яку полюбить) А в кожної мами є чуйка, де дійсно син когось покохав, а де так...живе-тай живе.

Знаєте, в мого сина є подруга дитинства яку я просто обожнюю, а вони просто друзі..Ну так я ж не буду його силувати зав"язувати з нею якісь інші стосунки крім дружніх, нехай самі розбираються. Хоча я б була тільки рада.
    А з іншого боку подивитись, от припустимо він знайде собі дівчину в яку закохається, то вона напевне ж буде ревнувати до подруги:girl_phone1:

Принцип принципом але ж є якийсь здоровий погляд на характер і звички своєї дитини. Селяві...

15. Peppy

Peppy New Member

якщо фраза "большой говнюк" це нормально, то так...Зрештою, для мене це теж не фатальне почуття. Побиватися тут немає за чим. принаймні тепер це ясно. А щодо іншого, то в мене теж є друг, чия мама, та й він сам не проти б були мене в хаті))) Але не лежить душа, правда? Тому будь-який досвід правильний вже тому, що це досвід. А все інше то дрібниці!

16. byrymm

byrymm New Member

Знаєте, оце читаю і згадую колишнього хлопця, мама котрого так само могла сказати про свого сина, тоже мені казала, що він тебе не гідний іт.д. Я не розуміла Чому? Він був старший, і мамі було б на руку влаштувати його життя, женитись він зі мною хотів і мама його дуже любила мене, але частенько оце проскакувало "большой говнюк" іт.д. Але з часом, я побачила як він відноситься до своєї мами - жахливо. Він ніби добрий, добрий, але як тільки шось не те йому, то проскакували і мати! Для мене це був шок і я була впевнена, що він так само буде відноситись і до жінки. А от вже мій чоловік своїй мамі не те щоб слова кривого не скаже, він з нею ласкавіше розмовляє іноді ніж зі мною. А його мама за нього б голову відірвала! До чого веду.. можливо ваш хлопець, Peppy, теж іноді "дістає " свою маму і вона не шкодує на нього таких слів. Якщо це так, то вам як майбутній його дружині, повірте, діставатиметься не менше, а то й навіть більше. Це як варіант, я звичайно можу дуже помилятись.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Peppy,є ще один варіант чому його мама так говорить про свого сина.. Не ображайтесь, але можливо вона хоче вас позбутись. Допустим, що ви їй не подобаєтесь в ролі майбутньої невістки і тоді мама хлопця може піти на підлий і радикальний крок. Це я собі такий варіант побудувала на основі того що ви кажете
    І ще питання: Вона при ньому хоч раз говорила, що він "засранець"?

17. marycherry

marycherry Member

Якщо виходити заміж - то ні секунди не ввагаючись, чи хочеш ти виходити заміж за цю людину і прожити з нею все життя, чи ні. А сподіватися, що після весілля щось зміниться - це марні надії. А тим більше "обзиває", на мою думку - це взагалі неприпустимо. З свого досвіду - за три роки спільного життя - ми з чоловіком собі такого не дозволяли. Інша справа - докоряти, якщо щось не влаштовує. Вам треба поговорити зі своєю половинкою, може і він вагається. Ліпше зараз розірвати відносини (незважаючи на все), ніж потім (коли будуть дітки) і буде все набагато важче.

18. Peppy

Peppy New Member

Вона по-іншому каже. Їй було б вигідно його зі мною звести. Вона сюди приїжджає раз на півроку, а то й рідше. Син буде нагодовний, доглянутий. Я теж не з канави, мої батьки надають колосальну підтримку як продуктами, так і матеріально. Це її нічого не обходить! Вона каже, що в нього важкий характер, і часто про це питає мене по телефону. Питає, чи не сваримося, як він до мене ставиться. і як, виявилося, вона ще 2 роки тому йому говорила, щоб він одружувався, бо "такие на дороге не валяются")) Більше того, вона впевнена, що врешті я піду выд нього, а він знайде собі якусь стерво.

Знаєте, якщо я їй навіть і не подобаюся, то мене це їхвилює менше за все, бо жити то з чоловіком, а не з його мамою, яка тим більше далеко.

Я теж була свідком таких розмов...Не те, щоб мати, але при мені було таке відношення, що встидно було мені. І я заставляла його вибачатися перед мамою...Дивно, а я про
    навіть і не подумала... Дуже Вам дякую!
    Все-таки Мрочкізмик права - добре, що я тут написала...Так багато мудрих думок!

19. byrymm

byrymm New Member

Одружитесь - будите мати те саме. Уявіть , ви зараз вислуховуєте як він висварується, а він вам не чоловік! Для нього образити жінку (маму, вас, не має значення) - це норма, бо він так робить з дитинства. Він, на жаль, так вихований. І він не поміняється! Ця "жилка" в ньому буде завжди. Колись вона буде непомітною, а колись буде виходити назовні. А після шлюбу - ви будете його власністю, в його руках, так би мовите. Далі буде "цікавіше". А може те, що зараз ви ще не одружені після тривалого спільного життя воно і на краще. Можливо не варто йти далі? Ви пожили до шлюбу разом, побачили що собою представляє цей юнак. Так якщо десь далеко в серці ви йому кажете "Ні", варто зупинитись і не боятись осуду людей, знайомих, батьків врешті-решт, що мол "Жила з ним в одній хаті, НЕОдружена!, несподобався і пішла. А весілля не було?!". Байдуже, що скажуть люди, це ваше життя і помилку зробити легко, а от виправити буде важче.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Я також підтримую цю думку

20. ivanyska

ivanyska New Member

Моя сестра за місяць до весілля відмовилась виходити заміж.