Не хоче одружуватися

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем луіза, 31 Січень 2009.

1. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: Не хоче одружуватися

а скіки вам рочків?
    може для початку просто поживіть місяць-два окремо, тоді поймете надо воно вам чи не надо (зустрічайтесь, але живіть окремо)

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

мала такого кадра, правда заміж ще не рвалась і не жила з ним, три роки зустрічались, а потім як кинула, то за 3 місяці вже заміж кликав, тіко мені того вже не треба було :)

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

це я до того, що я поживете окремо, то або заміж покличе або легше вже буде відпустити

2. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

От в мене так само, тільки різниця в тому, що ми вже!! готуємося до весілля(в 2012), всьо купили,дали завдаток за зал. А він до мене тепер такий байдужий став, сваримося через дурниці, в сварках він каже що я винна буває, обзиває((
    І що мені робити??порадьте

3. terezka

terezka котяка-вишивака

здається вам пощастило, що не одружились влітку, бо чого йти заміж, коли немає почуттів? і чи варто його просити одружитись, якщо і ви не зовсім впевненні. Може його мама таки права?

4. Відповідь: Не хоче одружуватися

Peppy, дивуєте ви. Особливо у світлі оцих-о дописів з теми "ЗАбилам би!":
    Ви планували одружуватися з цією людиною? :girl_impossible::suicide: Некоханою, нежаданою, навіть дотики якої противні? З якою жили, як двоє людей, які разом винаймають житло?
    Тоді в мене питання до вас: для чого?

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

[quote;1124284]Допис від Peppy
    Я не впевнена, що я хочу по-справжньому за нього заміж. З ним дуже важко. Мені просто серце завмирає, коли подумаю, що треба піти...що немає любові. А я мріяла про життя з ним...[/quote]

А потім дивуються звідки стільки розлучень:girl_phone1:

Мені це теж нагадалось....Брєд якийсь.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Абсолютно переконана що ви його мамі маєте подякувати за її щирість. БО вона найкращє знає свого сина, і ніколи жодна мама не змусить сина женитись на комусь. А якщо він не хоче женитись, то вона могла вам наобіцяти купу всього, аби ви з ним залишились, і в результаті гірше було б вам. А так вона вам сказала правду. Щоб ви потерпіли ще скільки зможете, якщо хочете, і далі влаштовували своє життя наново.
    Була у 100% вашій ситуації колись давно. Знаю про що говорю.
    Мрії у багатьох подібні, але власне подумайте, може варто зупинитись і постаратись зберегти хоча б повагу один до одного, а не пересваритись в пух і прах.

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

ООО, поки я тут опус писала такі факти вилізли. В забилам би не ходила, але тепер також маю питання для чого взагалі мати відносини з людиною якщо вона такі негативні емоції викликає.

7. Peppy

Peppy New Member

Ніколь, Яруська, і Незабудко! Тема "Забилам би..." це перше, що я побачила на форумі. Через недосвідченість і сприйняття всього напівжартома, написала в такому стилі. На той момент він мене просто доводив до того, що не хотіла з роботи повертатися, бо постійно прискіпувався...Таким чином написала такими словами, які б мені психологічно давали якесь полегшення чи що? Памятаю про ваші коменти там і, роблячи допис сюди, думала, що дійсно хтось співставить. Тут я написала те, що є на душі. Без злості, образ. Просто те, що дійсно є. Мабуть, треба вибачитися за емоції в темі "Забилам би..."

24. Йому в лютому 25...

вже жила...минулого року зібрала монатки і пішла. через півтора місяця знову вернулася. Тоді причина була інша.

і ще. я вже писала, що він завдав мені багато болю. Я не могла піти тоді, коли він мені відповідав на всі питання "Убєй мєня за ето"! То невже лише через його тимчасові прискіпування пішла б? Це важко пояснити. Тому не судіть суворо.

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

Peppy, от ви описали вашу ситуацію, а питання яке ви ставите? Піти-не піти, як заставити одружитися? Ні. Ви просто вилили душу. Ви не сформулювали свою проблему, тому і не можете знайти її вирішення.
    А радити вам ніхто не буде, це ясно. Кожен сам приймає рішення, як йому жити.
    Просто сама для себе сформулюйте - чого ви хочете, як вирішити цю ситуацію. А чи може просто прийшли пожалітися, бо не все так як хотілося б - проте лишите все як є, бо влаштовує такий перебіг подій.
    Ніхто не судить.

9. byrymm

byrymm New Member

А я думаю, що не варто. Ви тільки подумайте, що ті емоції дійсно у вас були і я думаю, що у сварках з ним неодноразово були. Peppy, обдумайте і те, що якщо у вас зараз такі відносини з хлопцем, то що буде потім. Одружуються на тих кого обожнюють і живуть щасливо коли ще взаїмно. А потім будуть діти, а коли з"являються діти, з"являються різні проблеми, складнощі, які потрібно долати разом з коханням і взаємопорозумінням у серці. Буде набагааато важче. Мама його вам сказала правду. І може для вас це травматично, але треба зробити вам певні адекватні висновки. З однієї сторони вам вже 25 і чекати невідомо скільки з моря погоди.... якщо вона ще буде.., а з другої сторони - вам ще тільки 25! і я впевнена, що саме краще в вашому житті ще попереду. Моя порада - не мучте сбе, шукайте справжнє кохання, яке б не лише хотіло з вами пов"язати своє життя назавжди перед Богом, а яке хотіло б від вас діточок і який би терпів ваші сварки, а не ви його. Якщо з ним зараз важко, то шлюб, повірте, нічого не вирішить.

10. Peppy

Peppy New Member

якби ж я знала... мене вразили слова його мами...Чути таке було боляче.
    та ні, не влаштовує. Якщо чесно, то не знаю. що робити. Чи мо, поговорити ще раз? Він же ж може стати трішки дорослішим7 запитати, чи він просто боїться а чи просто не хоче зі мною? І знову ж таки, а якщо відповість варіант№2???

Мабуть, я чогось не розумію. Тут дівчата радили іншим, теж виливали душу, а я виходить щось не так пишу?...:umbrage::sad::sad:

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Давно казала - почніть жити окремо :)
    По новому тоді на все подивишся.

12. Peppy

Peppy New Member

я так багато читаю дописів, де форумчанки говорять з захопленням про своїх чоловіків...Намагаюся уявити себе такою ж...і не виходить. Ви повністю маєте рацію! Ось візьму в кулак увесь спокій і піду...:girl_sad:

Маряш, так же ж жили! Я ж писала, що минулого року я звалила від нього... а вчора його мамі все розказала...Якась я точно ненормальна!

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

Не не те, ви просто не знаєте чого хочете. Хочете щоб все було гарно і хлопець був таким як ви хочете його бачити, а це не так. Прийміть це. Насправді. Подивіться на нього - такого яким він є. Може і не все так погано :) А може справді не хоче бути з вами ЗАВЖДИ (це слово може звучати страшно, якщо застосувати його не до тої людини)
    Я би так однозначно не казала що кидати того паскудника і йти далі бо ти така гарна-супер-пупер, я не знаю хто гарний, а може той хлопець теж нічого такий? Просто так трохи виглядає що ви його ввели у свій омріяний образ, а який він є насправді може вже і він не дуже пам"ятає.
    Так, звичайно, поговорити і дізнатися чого він хоче у житті - це дуже добре, але не з позиції "коли ти нарешті захочеш зі мною одружитися", а чого кожен із вас хоче, і чи ваші бажання співпадають. І бути готовою приймати непрості рішення.
    А якщо нема готовності - то можна ще довго у тему "Забилам би" писати, але життя минає..................

14. byrymm

byrymm New Member

Звичайно страшно почути це від людини, яку кохаєш, але якщо ви йому не потрібна, тоді для чого він вам? А якщо просто боїться і якщо попри те говорить вам слова кохання і величає вас як жінку свого життя, тоді варто його зрозуміти і зачекати. Можливо я в чомусь не права, але така в мене думка

Останнє редагування: 10 Листопад 2011
  15. Peppy

Peppy New Member

куди? )) немає того...
    а я не претендую на роль ангела в Новорічну ніч)))
    правда...
    Мрочкізмик, підтримай! Скажи свою думку, пліз!

16. byrymm

byrymm New Member

І якщо він вас кохає по-справжньому і боїться втратити - він обов"язково зробить все! можливе і неможливе, щоб вас повернути. Була в мене з колегою така ситуація. Жили разом, типу такої ситуації як у вас, вона зібрала манатки і пішла, а він 3місяці оббивав її пороги і таки добився її прощення)), і після того вона розказувала, що так змінився, а саме головне почав її поважати, бо як признався їй, що дуже боявся її втратити назавжди

17. Peppy

Peppy New Member

Знаєте, здається, що не кохає і не буде нічого робити. Одним словом, не можна мені було починати ту тему з його мамою, так важко і гидко...А якщо він дізнається, то це взагалі скандал буде...

І (як потопальник, чесне слово!)) він ревнує! Але нічого не робить, окрім криків, звісно...

18. byrymm

byrymm New Member

Ви маєте нагоду не просто перевірити це, пішовши жити окремо, а й отримати відповідь на ваше головне питанн: Чи потрібна ви йому?

19. Wonder

Wonder New Member

тьху, та ви ще собі найдете стіки і набагато кращих, просто вам обідно що стіки часу втратили, а може й дома напрягають і не радять рвати отак
    (мені колись так казали, мол стіки часу були разом, а тут кинути, тай самій обідно за втрачений час було,
    але слава Богу я таки розірвала і жодного разу не пошкодувала)

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

просто таке враження, що пишуть дві різні людини - з дописів однієї (яка дратується від усього і признається, що кохання нема) порадити можна одне - зібрати речі і йти подалі; з дописів іншої (яка кохає, маж довгі стосунки, але проблемку - "боязкість" мустчинки) - важко щось порадити, бо на кожного свої важелі впливу...а може просто треба дочекатись його "дозріння".

Так котра із вас справжня?:)