Не хоче одружуватися

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем луіза, 31 Січень 2009.

1. Burberry

Burberry Well-Known Member

Відповідь: Не хоче одружуватися

це точно, у таких випадках важливо все залишати пыд контролем:girl_curtsey:

2. KardaMonka

KardaMonka Member

у церкві не дають шлюбу без свідоцтва про одруження.

3. Mavra

Mavra New Member

Мабуть вона знала за що бореться, і чого хоче, бо сама в такому випадку могла б знайти собі такого, що захоче. Є ж люди нерішучі і їх треба підштовхувати. Потім ще й дякую скажуть)))
    Хоча вважаю, що цим "підштовхуванням" повинні займатися тільки батьки хлопця.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ну це залежить скільки років тому женюху. Бо якщо 20-23...то воно їм нада то підштовхування?;)

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А мій одружуватись хоче, на шлюб погодився, але не розуміє -нащо? і гостей не хоче...:sad:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

так він весілля не хоче чи шлюбу?

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Якщо не розуміють, нащо шлюб - то мені здається, ще зарано його брати. Бо це дуже велика відповідальність. І шлюб, вважаю, беруть не тому, що так треба чи мама сказала, а тому, що справді хочуть поєднати свою долю з цією людиною і розуміють всю важливість та відповідальність такого кроку.
    А гості, як на мене, діло десяте, то вже чисто від наречених залежить, чи робитимуть вони весілля на стопіццот осіб чи на десять чи лише візьмуть шлюб і розпишуться без зайвої помпи.

8. ViTanya

ViTanya Member

коли я виходила заміж вдруге, чоловік гостей не хотів. Розписались і з двома друзями посиділи в ресторані - і було дуже добре! Сімейним життям тішимося 7 років

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

:) це позитивно.
    Просто язавжди мріяла про весілля, не велике, але ж не без друзів, як пояснити найближчим родичам, що ми вас не запросимо, бо нареченомц не комфортно?))

10. terezka

terezka котяка-вишивака

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

12. zaderyshka

zaderyshka Member

13. perekotypole

perekotypole New Member

не обов'язково казати, що нареченому некомфортно... тим більше, думаю, коли люди одружуються, то в них і відповідальність спільна - якщо навіть хтось один ініціював рішення, а хтось другий на нього пристав, це вже спільне рішення, ми так вирішили, нам по-інакшому не виходить...
    зрештою є тисячі історій про те, як весілля справлялося за участі чотирьох осіб )))

тут лиш вам вирішувати вдвох - якщо наречений категорично не хоче гостини - послухайте його аргументи, спробуйте обговорити оптимальну кількість запрошених, складіть якісь правила, обмеження, можливо, тоді ви двоє чимось поступитеся одне заради одного - він додасть ще кілька місць до списку, а ви не запросите якоїсь тітки, якій і так незручно їхати за 300 км і вона б рада просто привітати вас телефоном ))))

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

15. Peppy

Peppy New Member

А в мене вчора, вірніше сьогодні вночі, була цікава розмова з мамою Б/Ф....:ed4d70def841dc74b57
    Пояснюю: зустрічаємося 4 роки, живемо разом 2 з половиною роки. Цього року в травні-червні просила розписатися (живу в його хаті, мої батьки вже сил не мають такі мої бзіки терпіти).На початку липня маю День народження, тож дала термін до кінця червня. Він погоджувався, загалом все було ніби добре. За тиждень до ДН замовкла. Думаю, а раптом він романтик:girl_crazy:. Результат - ДН він мені зіпсував, влаштував скандал. Само собою, що нічого не відбулося. Від тоді я ту тему не піднімаю - все ясно. Але появилися думки: а чого я маю йому готувати,-прати і.д? А чого я маю терпіти його сварки? І взагалі, для чого він мені?

Так ось, про маму його. Говорили ми вчора, і вона запитала чому не одружуємося. А я і розповіла оце все. Вона: давай я з ним поговорю! Другої такої він не знайде, а ти кинеш його!
    А знаєте чим закінчилася розмова???? "Потерпи ще трошки і влаштовуй своє життя!":suicide: ?????????????????????????????? В мене винос мозку! Я питала, як вона може мені таке говорити, а вона відповіла, що добре знає свого сина і що ми з ним, мабуть не ті люди і не в той час. І що він, може, не вміє любити по справжньому. І що я варта мати сім"ю. Як вам таке??? Вона все рівно йому щось скаже. А найгірше, що я теж підніму тему. Ні, не про одруження. Я не впевнена, що я хочу по-справжньому за нього заміж. З ним дуже важко. Мені просто серце завмирає, коли подумаю, що треба піти...що немає любові. А я мріяла про життя з ним...

Для чого ми жили разом стільки часу? Чому все так?

16. marmelade

marmelade New Member

Вам слід поговорити з ним на тему сім"ї і майбутнього,яким він бачить своє майбутнє,але в той же час не робити йому прямих натяків на одруження,адже це чоловіків дуже відлякує:girl_yes:Інколи нам просто здається,що щось не так у нас,а виявляється,що сам мужчина ще до цього не готовий.Хоча якщо ви 5 років разом,то вже повинні відчувати серйозність чи несерйозність його намірів:girl_smile:

17. Peppy

Peppy New Member

marmelade, я перепрошую, але це Ви кому написали? Грішним чином, подумала, що мені, але якось не зовсім співпадає...

18. marmelade

marmelade New Member

я нарисала автора цієї теми,а вам хочу сказати,що все ще попереду і знайдеться мужчина,який достойний вас ,вашої уваги і вашої любові:girl_wink:

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

сила звички.....Буває люди вже і не кохають один одного, але звикли що є хтось збоку, що комфортно, але глибоких почуттів нема. якісь такі, поверхневі хіба.
    Якщо Ви відчуваєте, що кохання нема - то відпустіть його і підіть. Так, 4 роки це немало, але якщо думати лише про час...Та як же серце?

20. marmelade

marmelade New Member

Peppy,мені просто шкода,що ви потратили стільки часу на людину,яка цього не заслуговує,він ще зрозуміє,кого втратив....А ви не падайте духом,все у вас буде добре!