Відповідь: Не хоче одружуватися ой, не знаю, чи витримала б 5 років, хоча і люблю його...але мені здається, що такі речі затягувати теж не варто, все має розвиватися, мають бути якісь нові стадії стосунків і в певний час доводиться обирати- шлюб або розрив
Відповідь: Не хоче одружуватися для мене запитатись на пряму-майже як освідчитись Не знаю, чи змогла б, хоча, може й дійде того
Відповідь: Не хоче одружуватися я нічого не хочу сказати поганого прь Вас і Вашого коханого, але дивіться, щоб в цьому будинку жили Ви і Ващі двойнята чи більше діток, а то всяке буває. На мою думку, якщо ви заміж вийдете, то він і далі будуватиме будинок, і буде хотітти дітей, нічого аж такого не зміниться, хіба Ви така вперта, що будете тикати палки в колеса, але як 5 років ходили, то думаю Ви не з тих злісних дам))))))) ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- а я би спиталась, чом би ні, хватить крутити мені голову, або так або не так, всьо. Я маю на увазі не кольцо йому купувати а спитатись відкритим тестом, чи хотів бли він прожити з Вами подальше життя. Вот і всьо, бо час йде
Відповідь: Не хоче одружуватися а мій хоче одружуватись, але лише в церкві, без розписки, во так-то в кожного свої мухи
Відповідь: Не хоче одружуватися мій теж так хотів,колись він грав квартетом на розписках в центральному РАГСІ, каже, що такі йому ті всі слова противні, не щирі,не справжні, що не хоче такого собі, але на жаль в нас то тепер не реально.Можна просто піти в якусь середу, четвер,чи віторок і без церемоній всяких розписатися на паперах.
Відповідь: Не хоче одружуватися ну от власне - ця процедура займає 5 хв. а отцієї мулі не розумію, чому?
Відповідь: Не хоче одружуватися я частково розумію, частково ні Він пояснює це тим, що хоче, щоб ми жили все життя разом тому, що хочем і можем, а не тому, що закон тримає, тобто Боже освячення шлюбу є вищим і важливішим, а земне - це лише зайва тяганина, пафос, формальність...
Відповідь: Не хоче одружуватися ну так власне, формальність. Так і є, але ж чи добре буде всиновлювати своїх власних дітей тільки через те, що просто принципово не хотілося підписати якусь бумажку. Формальність.
Відповідь: Не хоче одружуватися це як? вау, не знала)) матиму новий аргумент, дякую! та я не женюсь за одруженням, тим не менше я люблю формальність все-рівно мотиви пояснити зможе свої лише Він сам, а не я за Нього... він же ж не не одружуватись не хоче, він просто не ... хм... не вірить людям чи що... чи вірить в щось вище і духовне і сильніше.... тобто це мабуть ще більше показує силу любові, Йому начхати на думку інших людей, Йому небайдуже до Бога... отак...
Відповідь: Не хоче одружуватися ну це взагалі не жарт, якщо люди не розписані в РАГСІ, то коли жінка народжує дитину,вона не народжує не в "шлюбі" і виходить, що батько має усиновлювати дітей,бо він не є законним чоловіком.
Відповідь: Не хоче одружуватися Трошки не так: якщо батьки неодружені, то при реєстрації народження дитини у відділ РАЦСу вони подають спільну заяву про батьківство. Тому про усиновлення в такій ситуації мова не йде
Відповідь: Не хоче одружуватися абсолютно точно. Реєстрація проходить за спільною заявою батька та матері дитини + подається два паспорти. Заява- це не на усиновлення, заява своїм змістом має факт підтвердження батьківства.Свідоцтво про народження та усі записи у ньому нічим не відрізняються від тих,які видаються батькам у зареєстрованому шлюбі.
Відповідь: Не хоче одружуватися Буває, не сперечаюсь ---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Не розумію, церковний шлюб я вважаю набагато важливішим від державного, так би мовити.Може він якось не так до цього відноситься?
Відповідь: Не хоче одружуватися а мені здається, Ви мій допис не дочитали він власне ЛИШЕ ЦЕРКОВНИЙ ШЛЮБ ХОЧЕ брати, тобто Він як і Ви вважає його важливішим
Відповідь: Не хоче одружуватися Одного разу розказували мені історію про чоловіка і жінку, які жили не оформлюючи стосунків, завагітніли, жінка в роддомі померла, дитину батькові не віддали одразу, бо де докази, що він батько? аж через збирання цілої купи паперів, доказів і т. п. дитину віддали батькові. Отак то...тому краще перед народженням дитини все таки розписатись, нащо потім лишніх проблем.
Відповідь: Не хоче одружуватися В мене є хороший друг, дуже класна людина, але він такий нерішучий, повільний. Він поїхав навчатися на схід України, там почав зустрічатися зі своєю одногрупницею і через деякий час вони вже жили разом. Закінчили інститут, роки 3 зустрічаються, а він все не жениться. Вона питала чому, відповідав, що зарано, треба ще заробити, треба ще бути впевненим і так далі. То вона зробила дуже просто. Огосила йому секс-бойкот, наклала табу на секс, і півроку вони жили разом, в одній квартирі, але без інтиму (не з кожним чоловіком таке пройде і не кожна жінка сама витримає) В результаті, на день Валентина запропонував їй руку і серце (колечко з білого золота). А цієї неділі, на Великдень, їздив з батьками свататися. Звичайно робив все це нехотя і не рішуче, але ж робив! Я впевнена, якби вона його не підштовхнула, то так тягнулося б ще багато років!!! Тому можна брати ініціативу у власні руки, результат ефективний!
Відповідь: Не хоче одружуватися А толк з того є? Я б плюнула на то все, якби бачила що людина їде свататись нехотячи, таких як він, але що захочуть, тисячі
Відповідь: Не хоче одружуватися А ніхто гарантій і не дає))) В цьому випадку подіяло, бо хлопець був нерішучий і спокійний. Крім цього, вони жили разом, тобто вона контролювала "процес дозрівання" до шлюбу. Але метод жорстокий)))