Відповідь: Не хоче одружуватися жаліти дівчину однозначно не можна, бо для неї це буде сприйматись як одобрення її поведінки. тобто ви її жалієте, значить вона діє правильно, і нічого міняти не буде. погоджуюсь із вище сказаним, рожеві окуляри дівчинці треба зняти і популярно дохідливо пояснити в чому полягає проблема. можливо вона і не така погана чи лінива.... просто не готова до самостійного життя, можливо її не вчили прибирати-готувати. і робота для неї за 1000 грн не прийнятна, бо в хмарках літає, все їй на блюдечку дідо з бабцею носили, от і виросла дівуля , і апетити ростуть, і заміж хочеться, бо всі виходять. а що таке сім"я, які обов"язки, відповідальність, впевнена вона навіть не уявляє, бо все ж повинен чоловік на себе брати.
Відповідь: Не хоче одружуватися А у мене завжди навпаки було - заміж виходити не хочу саме я, а він не проти. Тому ніколи не розуміла, чому дівчата так сильно чекають на те весілля
Відповідь: Не хоче одружуватися Одруження...Можливо, це боян, але я думаю, що коли дівчина про це якомога менше думає, то про це починає активно думати хлопець! Розумію, що хочеться заміж, але ж це швидше зіпсований вплив казок про принцес, головною ціллю яких було одруження! А що далі?! В жодній казці про це не пишуть. Звісно, всі розуміють, що далі йдуть свої переваги і радощі одружених половинок, що стали одним цілим. Але для цього не потрібно постійно думати і говорити про одруження! Хлопців це відштовхує! Раз-два можна натякнути про те, як було б чудово поєднати серця і т. д. Але не більше! Моя думка така: до рішення одружитися закохані повинні прийти обопільно! Разом! Для цього існує взаєморозуміння, закохані повинні відчувати, коли прийде такий момент, щоб одруження було приємним і потрібним для обох!
Відповідь: Не хоче одружуватися В мене одне на думці, нащо Ви в то влізли. Нащо Ви їй будете давати поради, вона ніколи в житті їй не виконає, бо лінива, тупа(я би вже доглупала, що ніякої сімї не буде), безталана (навіть їсти не зваре), ще й ремонт після неї роби(закуре всю хату). В мене одна порада: Не мішайтесь. Якщо буде офіціфна сімя, рано чи пізно брат буде нарікати за Ваші розімні поради жінці. Якщо не вийде заміж, то вона буде нарікати, що Ви їй щось не то порадили. І будете ворогом. А як прийде то скажіть: Сонечко тре йти на роботу, підеш на роботу, будуть нові знайомі, а мій братик приревнує тебе до когось(бо я знаю, що він ревнивий) і одружиться. А так і сімю будеш мати, і нових знайомих, і грошенята. Тре йти на роботу, а то життя штука хитра, чоловіки люблять тих, хто перед ним хвостом махає, так і ти помахай, а робота тобі поможе. Не перетворюйся на сиділку в хаті, от що ти в тій хаті бачиш, тільки і комп, і семочки, провітряться. П. С. Говорити лагідним голосом і хитрістю, а ще скажіть що брат дуже ревнивий. Якщо найде когось на стороні, і брат не одружиться на ній, так хоть хтось там в неї буде, і брату з шиї злізе, і вашим батькам, і Вам. А то приставляю як воно задовбує слухати одне і теж.
Відповідь: Не хоче одружуватися Ви прочитали мої думки!Кращого варіанту ,напевно не придумаєш.Не хочу бути нещирою ,вислухаю,скажу,що розумію її почуття і"пошлю на роботу".
Відповідь: Не хоче одружуватися Lerusja розкажу про одного мого знайомого.Він так само привів жити додому дівчину,яка нічого не робила в прямому значенні слова,але він вважає що дівчина в нього виключно для краси(бо вона дійсно красива) і для "того діла". Він живе з батьками,і дівчина і він постійно через це жерлися з його батьками. Але,знову ж таки,він з нею таки одружився,незважаючи на це все. В нього своя правда. Порадьте дівчині для початку вияснити в брата,як він бачить подальше їх життя і взагалі його сімейне життя. Може тут вона щось зрозуміє. Або взагалі скажіть ,що ви їй бажаєте тільки найкращого,але з такою її поведінкою в неї нема ніяких шансів вийти заміж,тому хай або міняється,або хай задовільняється тим ,що має.
Відповідь: Не хоче одружуватися Мені просто весілля завжди видавалося такою дещо зайвою дією. Живемо разом - і так усе гарно, навіщо до цього ще шось? Тому я (поки що?) не розумію, що зі мною має статися, щоб я раптом захотіла вже існуюче щастя "доповнити" ще й штампом у паспорті
Відповідь: Не хоче одружуватися просто для того, чтобы все было по взаимному сонгласию, надо чтобы мужчина сам до этого дошел, то есть понял, что это его вотчина и он не хочет ею ни с кем делиться! а как его довести до такой мысли - дело дженщины. и еще, в первом браке я фамилию не меняла, а во втором - это и сподвигло - то есть стремление изменить мне фамилию)))
Відповідь: Не хоче одружуватися Ну от і я не розумію,що треба зробити,щоб схилити хлопця до одрруження.Я зі своїм теперішнім чоловіком до весілля зустрічалися 2 роки,за цей час він 4 рази пропонував одружитися. Я якось віджартовувалась,на 5 раз погодилася,хоч і не була впевнена,що мені це необхідно.Але вже 6 років разом і не шкодую))).(до весілля разом не жили). А от брат чоловіка вже 3 роки живе з дівчиною, вона хоче заміж, а він не спішить одружуватися.
Відповідь: Не хоче одружуватися Думаю.що якщо не хоче одружуватись, то не впевнений у своїх почуттях до жінки , і треба добре подумати, чи вартують такі стосунки продовження, чи краще розійтись і шукати дійсно свою половинку
Відповідь: Не хоче одружуватися А, якщо він після майже трьох років зустрічань нічого не говорить про одруження?Розумію, що це не показник, але в його проекції майбутннього я ніби є, йому вже трошки за 30) і у нас ніби все окей. Просто хочеться якоїсь визначеності, знати, що буде далі, але говорити про це самій не наважуюся і підштовхувати нікого не збираюся....??
Відповідь: Не хоче одружуватися Виходи два, або чекати, або говорити...але ж не оовязково прямо говорити... Наприклад можна поговорити про плани на майбутнє, не обовязково про одруження, наприклад коли він хоче мати діток, придумайте щось, не 1 місяць знаєтесь...
Відповідь: Не хоче одружуватися Ну в його планах на майбутнє- збудувати будинок (що він починає робити), мати двійнят)І нібито все має відбуватися зі мною, але слів про одруження я жодного разу не чула.
Відповідь: Не хоче одружуватися Ну я свого часу теж протягом 5 років не чула...та й для чого говорити? Коли надумав тоді й запропонував... Може ви намікніть що хочете діток, сім"ю...
Відповідь: Не хоче одружуватися я би напряму запиталась! ми зустрічались 5 років, то практично після першої зустрічі я знала що то ВІН і десь за рік, коли ми освоїлись разом почали говорити на теми одруження!і він мені завжди говорив, поженимось після 5 років зустрічання. майже так і вийшло!