не родись красивою? - ламаємо стреотипи!!!

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 15 Квітень 2010.

1. Shkatulka

Shkatulka New Member

Відповідь: не родись красивою? - ламаємо стреотипи!!!

Це лише в кіно так. А в житті буває всіляко - часом на 100, часом на 90% :girl_wink:

2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

бідним у якому розумінні?(душею чи фінансами?)
    і чого то вас зачепили ті 100%,це ж умовно

3. Leila

Leila Well-Known Member

Моя свекруха мені весь час говорить що раз я жінка, то я все повинна встигати робити її не цікавить коли (прати ТІЛЬКИ руками всі речі і постільну білизну теж, готувати щоб було все тільки домашнє, хоча ми і так не їмо напівфабрикатів, тримати 3 кути в хаті, та ще б і 4-й вона теж не проти). Але то її таракани, хоча жити заважають ще й як. Мені далеко до 100%, але кому то треба. Я не ідеальна і не намагаюся нею бути. це ж скільки реба часу і сили щоб усе було на 100%.

4. Siania

Siania Love Life

Буває настрій, що і на 10% не дотягуєш. Я переконалась, головне як людина себе при цьому почуває. От не хоче вона зараз мати довгі нігті і гарно одягатись - нехай, завтра захоче, ми ж не роботи:)

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Бідним у сенсі суспільного та мас-медійного тиску. Мами-бабусі тиснуть, щоб в хаті все не гірше, як в людей, щоб накрохмалена постіль до хрусту і виварка борщу і все, що там ще порядні господині і "я в твої літа!"(с), глянцеві видання пресують на предмет манікюр-педикюр-SPA-салон-кружевна білизна-секс-бомба в ліжку і успішна бізнес-вумен за порогом дому. :)
    А душевно врівноваженій жінці, незалежно від стану фінансів, досить знати чого вона варта і що їй в житті потрібною, щоб не перейматись стереотипами, а будувати своє життя так, щоб бажання співпадали з можливостями, а не вивертатись "на изнанку", щоб щось комусь доводити.
    Власне, що умовно. Питання лише, хто ті умови ставить і чи варто нам, жінкам, на них погоджуватись. ;)

6. Oliusia

щось ви всі слова мої перекрутили
    я написала

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

8. Oliusia

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Мене все питають - ви маєте господиню? "Ая, дві"...

Ага, ніби ніхто не чув про таке, коли від нігтів до баняків йшли...

Я впала.

Бляха, кому що. Це ж що в голові треба носити, аби таке цікавило? ))))

Мені часто кажуть, що я ламаю стереотипи. Найчастіше той, що в мами трьох дітей не може бути довгих нігтів :) що з мамою трьох дітей нема про що говорити, і що з нею нудьга.

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Всім невгодиш. Обовязково знайдеться хтось, хто скаже, що ти "така-сяка".От одні кажуть, що якщо нігті доглянуті, то ти ніц не робиш, а якщо не доглянуті, то ти некрасива, про себе не дбаєш... І що тут скажеш? Як вгодити?:) Ліпше не брати собі до голови ті стереотипи і створити собі СВІЙ Стереотип. От наприклад Я встигаю прибрати, попрати, попрасувати, наготувати їсти, помитися, намалюватися і т. д. і ще купа вільного часу лишається, і люблю часом повалятися без діла, і мені цього достатньо, щоб ЧОЛОВІК сказав, що я красуня-господинька на всі сто! І мене більше ніц не хвилює, що там хто собі думає- я собі знаю своє, я для чоловіка НАЙКРАЩА!:)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

ооо, з нігтями в мене все прикол, бо маю довгі. І мене не питали, а прямо стверджували "о в тебе довгі нігті, ти в хаті нічого не робиш". Казала "таки-так ніц не роблю маю служницю":girl_haha:

ще є стереотип провишивальниць (хто про що, а бджоли про мед :)), що вишивають такі старі бабці, ну максимум "старі діви"... а в нас всі вишивальниці одна від другої "гламурніша"

12. Bonita

Bonita Member

Нігті, це мій найбільший головний біль. Хоч в хаті не сильно перепрацьовуюсь, посуд мию в рукавичках, але толку немає- нігті тонкі, хрупкі і ламаються :girl_cray:
    А стереотипи це повна фігня і на них не варто звертати увагу, а жити так, як хочеться і як буде комфортно (є класний вираз "Мне все-равно что Вы обо мне думаете, Я о Вас вообще не думаю"). Але є і в мене 2 суспільні думки, які дуже харять: - що всі блондинки дурочки, а друга - це що жінка за кермом, що мавпа з гранатою. От коли таке чую, то мною аж трафляє.

13. Biryza

Biryza New Member

ого, тема так швидко розвинулася, зачепило за живе :tanksmile: в мене також довгі нігті, і також вишиваю, і також готую, і все можу робити ))) моя потенційна свекруха колись на ті нігті такими великими очима дивилась, але після того як я кілька раз поліпила з нею вареники - заспокоїлась )))) а якщо читати наші глянцеві журнали і вірити їм, то точно можна стати такою як в першому дописі :girl_haha:

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

а я не запиваю всю їжу чаєм з згущеним молоком

А я завжди запивала...і ще на ніч ставила біля ліжка літрове горнятко з зеленим чаєм, бо дуже пити хотіла. Я із роддому їхала в штанах, в яких ходила до вагітності і важила 54 кг...Під час вагітності поправилась на 10 кг...як книжка пише не тому, що я прикладала страшних зусиль, а тому, що я така від природи...гени...і зараз, малому 5 років, а я важу 54 кг. дальше.
    Стосовно стереотипів, то хіба не впевнені в собі люди їх придумують, щоб їм легше було. Вона гарна - значить дурна і т.д.
    Мене теж часто блондинкою вважають, але не тому, що я не достатньо розумна, а навпаки, бо я настільки розумна, що знаю як тим зкористатися....блондинкою інколи треба прикинутися)))