Не рекомендую заклади

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем algo, 16 Лютий 2009.

1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Відповідь: Не рекомендую заклади

А в мене трапився неприємний випадок у піцерії "Наполетана", що в ВАМі біля Південного. Взяла дитині фрукти з вершками, а вони виявилися зі скисшими ананасами з банки :bad: Поміняли, правда без проблем, але більше туди не ходимо

2. Bublyk

Bublyk Member

Я сьогодні теж розчарувалась. Гуляли з чоловіком в центрі і вирішили перепочити в "Майстерні шоколаду". Сіли надворі, офіціантка була тільки одна, "розривалася" між усіма столиками, тому чекати її довелось досить довго (добре, що ми нікуди не поспішали). Моїх фруктів в шоколаді не виявилося, тому замовили просто два морозива в шоколаді, чай і каву. Принесли рахунок, зазвичай ніколи не звіряєм, але так як замовляли мало, а сума здалася надто великою, то вирішили переглянути і... знайшли там ще два гарячі шоколади впридачу, яких ми, звісно ж, не замовляли! Оце було дійсно неприємно. Ми були там вперше і певно востаннє. Цікаво, це їх постійна практика? Зважаючи на те, що там сьогодні була купа-купезна туристів-іноземців, напевно непогано нажилися...

3. Just me

Just me Member

Купили колись цукерки в коробці в "Майстерні", я одну розкусила, а там... цвіль. Дуже приємно. Якби таке комусь подарувала, ото було б сорому.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Почитала то все, про деякі заклади вирішила переглянути свою думку... Щоправда намагаюсь щоб такі речі не псували нпстрою.
    Згадався один випадок (близько 2 років тому). В одному з улюблених закладів для "посиділок" Ноєвому Ковчезі новентка офіціанка страшенно нахамила. Я такого ніколи ще не чула. Попільнички на стіл не ставилмсь а швирялись. А коли ми попросили рахунок вона одразу почала забирати посуд в тому числі і мій гаполовину не допитий коктейль. Коли я спитала чому вона так вчиняє то повернула але замацала весь бокал і пити з нього вже не хотілось. Правда ми спокійно поговорили про то з присутньою барменшою (чи адміністратором). Та офіціантка більше там не працювала.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

раз навчені досвідом несвіжих цукерок в коробці тепер ретельно дивимось на дату на дні упаковок, бо полюбляють вони наперед наставити старого, а новіше подалі, і потім знову міняють :girl_devil:...а придатні їхні вироби лише 30 днів.

6. Just me

Just me Member

Настрій в мене "Ну, начувайтесь!" Чому? Побувала в Челентано ristorante на Саксаганського. Десятого застережу. Нічого особливого не замовляла - салат Ніцца і грейпфрутовий сік. Соку явно недолили, я просто подумки посміхнулася, але коли принесли салат - я була вражена. На плоскій тарілці середнього розміру розкладено до 12 малесеньких шматочків зеленого салату (вдало прикрили дно), 3 тонесеньких шматочки болгарського перцю, 2 чорні (Боже, бережи) фарбовані оливки, 5 половинок від тонесеньких кружалець помідор, трохи цибулі. Манюсінький як чверть сірникової коробки шматочок тунця... з консерви. І все. ВСЕ. Коли я згорнула вдало розкладений салат докупи, вийшло його на мою долоньку. А порція, зауважте, мала бути 230 грам. Але "то іно початок". Я придивилася, що краї салату добряче почорніли, тобто явно несвіжі, салат недобре вимитий (грунт до інгредієнтів не входив), а відгорнувши один листок, на шматку помідори я знайшла... комаху. Моєму терпінню було покладено край і я пояснила що про це думаю офіцінтці, потім прийшла адміністратор і те саме сказала їй. Пояснила, що я добре вмію готувати і чудово знаю, як виглядає свіжий салат і скільки має бути салату на 230 грам. І про комаху, в якої ще ворушилися лапки не забула. Вона сказала, що зараз салат переважить і чи переробити мені його, чи ні. Цілком зрозуміло, що мови ні про яку їжу вже бути не могло, та й не маю я бажання їсти салат, який зроблять для "примхливого клієнта" - все те саме, ще щось там трохи додадуть, інакше скомпонують і, чого доброго, ще й наплюють. Як забрала салат, то більше й не приходила - там навіть на око було видно, що аби грам 100 набралося.

Я таке обслуговування розцінюю як хамське стосовно клієнтів. Не маю на увазі, що мені хамили словесно чи показували незадоволення, але сам підхід ганебний. Візит в ресторан - це не візит до стоматолога - тобі щось роблять, а ти не бачиш, мусиш покладатися на чесність і професійність. Я розуміюся на їжі і не маю жодного наміру їсти "що подадуть", іншим теж не раджу, особливо в Челентано ristorante.

7. Seppy

Seppy Active Member

8. Just me

Just me Member

Я просто закликаю не боятися і якщо виникають щонайменші сумніви у вазі порції пропонувати офіціанту при вас її переважити - будьте певні, вас ждуть несподіванки. Доки не навчимо працівників сфери послуг добре виконувати свою роботу, будемо мати те, що маємо. Голосуймо вже ногами - не ходім туди, де нас мають за простаків.

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

І в мене була подібна історія) Біля Кривої Липи, певно, місцина зачарована)) В колишніх "Гарячих канапках".
    Нас було багато, ми весь час щось замовляли, читаючи конспекти паралельно. І серед нас була вагітна)
    Власницю я попросила тільки одне: показати, де в них написано, за яких причин вони можуть виганяти клієнтів. Вона тільки запитала на це, чи я не на юридичному вчуся. Відповідь, на журналістиці, напевно, сподобалася теж)) Як вітром цьоцю здуло.

10. marika28

marika28 Well-Known Member

Дівчатка за кордоном також можна здибати такі ресторанчики. 3 роки тому їздила я забирати своє пермесо соджорно Вже по дорозі додому я, моя мама і син дідуся ,де я на той час працювала, заїхали в ресторан пообідати. Макарони принесли для того чоловіка дуже швидко, я заказала тільки мішане мясо на грилі чекала на заказ майже 1 год. Коли принесли воно було таке солене що сіль хрупала під зубами. Потім моя мама чекала на десерт 30 хв. Kоли нам запропонували ще каву я сказала що нема часу чекати на каву ще пів години. Каву пили потім в барі. Перед тим на Україні була в одному з ресторанчиків отравилася мясом. Я два дні була така хвора що жах. І після того в ресторани бари ні ногою. Ліпше приготувати вдома. Смачніше дешевше і знаєш що все свіже.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну італійці то окрема історія :) Я три літа підряд їздила з оркестром на місяць в Аббадію, жили в готелі і там же нас годували, то стабільно обід був на 2гу, ми приходили і ще з 30-40 хвилин чекали поки нам таки винесуть той обід.. З вечерею то саме було. Спочатку нас то обурювало, потім звикли :D Стояв хліб , олія оливкова і пармезан тертий, то поки виносили обід всі собі смакували тим :)

12. marika28

Це майже у всіх ресторанах це стоїть або приносять потім зі заказом. вони тим пармізаном посипають зверху макарони незалежно який соус є. зверху мусить бути пармізано. Я його просто так кусочками їм а тертий неможу.

13. Vittoriya

14. marika28

Останнє редагування модератором: 26 Червень 2012
  15. Vittoriya

А по темі, я не рекомендую Дзигу, крутять вони там як можуть.. Взяли ми там вино мені червоне сухе, мало бути чилійське. Але хоч убийте мене, але то було якесь наше. То добре чути. Хлопці собі взягли закарпатський коньяк, так воно там ацетоном смерділо, що то жах... Плюс ще в чеку дописали якісь продукти, яких ми не замовляли, добре, що догледіли, заставили передрукувати правильно.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Не рекомендую магазин-кондитерську Темп. Оскiльки там живу, то постiйно там щось купую. Але тепер буду мiняти магазин.
    1. Коли не прийду, майже нiколи нема продавця на робочому мiсцi. Iнодi по 3-4 хв чекаю поки хтось "виповзе".
    2. Завжди по ранках купувала там випiчку: нам булочи i малому пряник. Булки були класнi: варення тьма, смачнi, тiсто свiже i м"яке. Але буквально за мiсяць та випiчка почала псуватися на очах: вареня вже крапусик десь всерединi, сама булка менша, тiсто тверде :sad: Як каже чоловiк: тiльки ми почали масово купувати там булки, то вони вк*рвились(
    Кафе темп - окрема iсторiя. Ми там пару разкiв поiли штрудель i сiк вдвох з чоловiком на 60 грн, а iсти то i не було толком що. Одним словом не розумiю за що вони деруть такi грошi. Ранiше було доволi смачно, а зараз якийсь лисий шматочок, а не штрудель.
    Зле, що там живу i до темпу iти найближче, а то б туи нi ногою.
    Кафе темп

17. Furore

Furore New Member

Neverland, точно!
    Мені колись в кафе Темп в такому апетитному тістечкові попалась чорна довга волосина. :bad:

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

я колись працювала практично через дорогу від Темпу. купувала там щось дуже рідко, бо часто "щастило" на протерміновані продукти.

19. talja

talja Member

В нас такий випадок стався в Де Манжаро :girl_impossible: Нам в чек вписали 1 кг салату, замість порції :girl_cray: сума звичайно вища, ми зрозуміли що щось не те, за що просто вибачились, непорозуміння, опечатка :girl_haha: смішно!
    Останній мій візит туди закінчився зіпсутим салатом, який ми залишили (не хотілось настрій собі псувати) хоча зіпсували та й піца в них тепер нікудишня! Тому тепер туди ні ногою!

20. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мої батьки живуть біля Темпу - то вже роками там категорично нічого не купуємо, бо це реально найгірший магазин і кафе в районі (останньою крапкою був сирник, під яким упокоївся спресований таракан). Я навіть здивована, що там були добрі булки, бо то швидше випадково :)