Не рекомендую заклади

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем algo, 16 Лютий 2009.

1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Не рекомендую заклади

а причина??

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я була там вперше в суботу, замовили пиво і асорті горішків до пива. Я замовила пиво Старе місто авторське - було дуже гірке, при тому що в цей же день я пила це ж пиво в іншому закладі мережі локаль і вон не гірчило. Коханий пив Зеник - визнаю, що смак кращий але теж не такий як мав би бути (зі слів коханого)
    А горішки то взагалі - ЖАХ
    може то в них вони смажені по унікальному рецепту, але по-перше - відсирівші, по-друге, якісь брудні (виваляні в чомусь темному як в бруді якомусь) і ну зовсім не їстівні
    Ми не жалілися, бо характер не той, але більше туди ні ні

4. Donner

Donner Member

5. byrymm

byrymm New Member

Знаєте, думаю в таких випадках, коли шось не так - потрібно говорити! В мене є знайомі які впринципі ніколи не мовчать коли шось таке і їм завжди це на руку. Був у них інцидент невелий з Локаль - не пишіть скарги - нате вам карточку на знижку.

6. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене таке враження, що кухня там розрахована суто на туристів, які прийдуть "поглазеть", а потім поїдуть собі. Відповідно, "тримати" клієнта смачною кухнею там зовсім не намагаються. В нас траплялося, що їжа була зіпсована або волосину в салаті знаходили, то принаймні або міняли, або повертали гроші.

7. Raven

Raven Мама малятка

Наступного тижня в програмі "Ревізор" на новому каналі будуть показувати Львів, вони були в "Золотій розі" і в "Челентано" на Театральній, там чоловік був, то казав, що навіть нагороду їм дали.

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

9. Raven

Raven Мама малятка

В середу біля 21.00, точно не знаю, бо дивилася з середини програми.

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

11. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

12. La asiano

La asiano New Member

Повністю підтримую. Чекали на офіціантку хвилин 30, просили два рази підійти. Попільнички не міняли. І на додачу не дорахувалися здачі в 50 грн.........Правда коло стійки її повернули.

13. gavruk vika

gavruk vika New Member

Хочу написати про "ресторан" Прикарпаття що в Пустомитах. Зустрічала я із своїми друзями Новий 2012 рік. Враження дуже негативне!!! Чесно кажучи,була перший і точно останній раз у цьому закладі. Рестораном його тяжко назвати.....Обслуговування дуууже повільне. Одні люди вже доїдали страви, іншим тільки несли. Бокали на шампанське несли коли вже почався Новий Рік!!!! Кому не встигли - вирішили вже і не нести ( подумаєш, менше потім мити треба))) ). Потім люди всі табуном побігли бо хтось зказав що салют буде. Поки всі зійшли з 2 поверху (ресторан на 2 поверсі) салют закінчився. Я також його не побачила((( А шоу-програма це взагалі щось!!!!!!!!! Був дід мороз який цілий вечір проводив нікому нецікаві конкурси. Люди всі сиділи і чекали коли ж він закінчить щоб потанцювати. Кухня також несмачна. Одним словом, власник просто тупо заробив на цьому гроші. Але ж він не подумав що потім ніхто туди не захоче взагалі йти. Краще було вдома зустрічати Новий Рік. Але хто ж знав!!!!

14. Kofein

Kofein New Member

В мене була подібна історія, але в Хіт кафе, що в проїзді Крива Липа. Не встигла з подругами доїсти обід, як до нас підійшла офіціантка з проханням звільнити столик, хоча було багато вільних місць!
    Хіт кафе в чорному списку.

15. zjomka

zjomka Well-Known Member

Пивні закуски маленькі і дорогезні, м"ясо так собі, ну пиво правда смачне. Обслуговування також так собі...

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

я навіть не знала, що таке взагалі ще практикують, як за Радянського Союзу, я в шоці, уявляю шо б я їм висказала якби мені таке ляпнули :girl_devil:

16. zaderyshka

zaderyshka Member

я тому в будь-яке Хіт кафе не заходжу, бо також одного разу ще навіть не доїли обід, а до нас офіціантка підійшла і попросила звільнити столик, бо народу багато. До того навіть коли народу було не багато, коли трошки довше засиджувались, то офіціанти так незадоволено на нас дивились, наче ми там нахаляву їмо.

17. orange girl

orange girl Well-Known Member

Забігла нині перекусити в обідню пору (власне забігла туди, бо подруга вже там сиділа) в кафешку ( чи шо то взагалі таке:confused:) під назвою "Мандрик" на вул. Гнатюка. Замовила тости з куркою і чай зелений. Тости, як тости,але, як на мене, ну зовсім не смачні. Просто тостовий хліб підрум"янений + куряче м"ясо варене+ сир якийсь твердий. Ні тобі хоча б дольки помідора/огірка/зелені, ні соусу....ніц...тупо такий "супертост":ninja:

Чай зелений. То взагалі окрема історія. Замовляла його, не вичитавши в меню його вартості, бо офіціантка скоренько меню забрала, а я вже й не просила другий раз. Подають у чашках-заварниках, які понадщерблювані і сіточки заварні повідривані, а сам чай (заварка) через те плавно падає в чашку. Був гіркущий і несмачний абсолютно. А, і ще, цукерничка мене просто нажахала їхня...така засмальцьована, просто нема слів:girl_impossible:. То була така, де цукор сиплеться через круглий подовжений отвір, але шо там в тому цукрі всередині тільки не валялось, а сама та скляна баночка теж була брудна і зацапана:girl_devil: На щастя, я не п"ю зелений чай з цукром, ну але вражень вистачило

І найвеселіше...рахунок...чай - 18 грн., тости - 15 грн. За що???
    Заплатила, обернулася і пішла з твердим наміром оминати цей "чарівний" заклад десятою дорогою. Але от осад залишвся. Не знаю, як там решта страв, можливо строго суджу, бо спробувати щось, що вимагає довшого готування часу не було, але їхній "чай" мені запам"ятається ще надовго:girl_crazy:

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Жахливий заклад Деліката на Личаківській, пересушена несмачна піца,брудно,жахливий запах який перебивав апетит.Розчарувалась.

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ех, а колись заледво не культовий заклад був. І мандрики там були смачнющі.

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

Я вчора з коліжанкою зайшла в ДеМанджаро (те що біля площі ринок) на морозиво. Ще зі студентських часів запам"яталося що там воно досить смачне. Капець. В тій піалці мало б бути три кульки морозива, а насправді було так - вони ложкою тою круглою набрали і так ніби згорнули тоненький шар морозива - вийшли такі собі кульки - зверху десь 5-7мм морозива, всередині пустота. Загалом того морозива там було грам 15 певно. Отаке