Відповідь: чорний список недавно була у Майстерні шоколаду (біля Мазока). Шоколад смачненький, особливо білий з горішками але сидіти там просто не можливо( Всі тільки ходять туди - сюди (на горі магазин), і від цього жахливий протяг, заслонки на дверях немає.
Відповідь: чорний список Я буду жалітись на кав"ярню "Мапа". Обслуговування там до д@пи. Було багато людей, як завжди не вистарчало меню - ну то дрібниці, але коли офіціант підійшов до компаніїї за сусіднім столиком і попросив їх піти, бо бачте вони вже все з"їли і даремно сидять, а інші люди чекають...Як на мене - то хамство.. я би на їх місці не пішла...Інший прикол трапився вже з нами. Розплатившись, допивали каву і вже майже почали збиратись. Тут підходить офіціант і простягає рукук...ми не зрозуміли , чого він ще від нас хоче..не повірите (!), цей жест означав, що ми мали подати йому наш порожній посуд зі столу...я була в ауті.....Чомусь завжди думала, що обслуговуючий персонал має сам збирати посуд зі столу після відвідувачів... Така моя думка відносно "Мапи". якщо піду туди ще раз, то лише заради тістечок
Відповідь: чорний список "Лівий берег"-була в ньому вперше. Приміщення темнувате і якось не дуже затишно та це не головне. Попивши капучіно, яке було не капучіно а кава з молоком я і ще одна чарівна форумляночка розрахувалися (запхали в розрахунковий конверт) 100 грн однією купюрою. За секунду прибігає офіціантка з великими круглими очима і претензіями, що грошей в конверті не було????:eek::eek::eek:В нас шок, ми тверезі, при здоровому розумі і глузді обоє бачили як в конверті лежали сто гривень. Офіціантка пішла по адміністратора та за мить швиденько повернулася з знайомою купюрою, мотивуючи мол вона випала, заледве пробубніла якесь вибачення, принесла здачу і втекла...а ми в якійсь розгубленості вийшли ....вже будучи вдома подумала що все ж таки потрібно було поговорити з адміністратором, аби офіціанти були уважнінші та культурніші..адже в закладі було безліч людей, які могли підняти нашу сотню, і доведи потім що ти не осел.
Піцерія "Нью-Йорк" на Тершаковців. Певно я ніжна і недосвідчена маргаритка, але перший раз побачила практику організації дитячого свята паралельно з працюючими в звичному режимі столиками. Частини залу розділено проходом навпроти каси, ну але коли на дні народження присутні десятки два кіндер-сюрпризів плюс клоуни, які з усіх сил намагаються тих дітей розвеселити... Коротше кажучи, в вухах дзвенить до сих пір. Закрили б вже весь заклад, разом з тими нещасними 4ма вільними столиками... ну але ж ні, треба і вишеньку з"їсти, і кісточками не подавитися
Відповідь: чорний список і ще раз про столики біля Діани - сьогодні нам принесли морозиво зі шматками пластику! але то мабуть рецепт такий. а дівчинка-офіціантка - якась вже така стомлена була, що нам навіть не хотілося з нею сваритись, щось доводити. та ну їх, вони втратили клієнта!
Відповідь: чорний список В мене також був інцидент з 1586, то я відразу подзвонила оператору і попросила телефон їхнього адміністратора. Але обов"язково вимагайте розмови з начальством, тому що оператор може не передати(. А я до чорного списку хочу віднести кафе "Млин", в р-ні Кульпарківської. Ми з чоловіком і малим замовили собі там поїсти, так в моїй порції опинився великий волосок з голови. Фууу!! Я дуже такого бриджуся.. Була розмова, нам відмінусували замовлення, але неприємний осад залишився((
Відповідь: чорний список Дівчата, не ходіть у піцерію "La Gretto" (чи якось так) на куті вулиць Краківська- Сербська! Ми сьогодні довго гуляли містом, дуже хотіли попасти в нове кафе на Вірменській (mon piou), але сьогодні було надзвичайно багато людей-туристів, то ж місць не було. Ми дуже зголодніли, тому зайшли в цю піцерію поруч. Місце жахливе: ніякого інтер"єру, обслуговування так собі, але врешті решт нам принесли довгоочікувані піци. Не повірите: Кожна з них вартувала 120 грн.! (по меню виходило 80). Бармен і офіціант сказали, що "опечетка". Звичайно перерахували, але як можна так себе поводити? Ніколи не бачила, що піца стільки коштує, хоча бувала у багатьох піцеріях світу.. Висновок: який би голодний не був - не ходити по невідомих "забігайлівках"!
Відповідь: чорний список І я там раз була. Замовила деруни з мясом. То вони мені принесли великий підгорілий пляцок, зігнутий наполовину, а в середині щось таке, не дуже схоже на нормальне мясо. Мені воно чомусь здалося схоже на якусь котятину. Більше туди не зайду
Відповідь: чорний список ці 2 вулиці не перетинаються, можна детальніше де ця "забігайлівка" то вони її чартерами з Італії возять, чи що ??
Відповідь: чорний список згодна, вони мені менулого року так настрій зіпсували на день народження, жах. Я зарезервувала столик, ми заходи усією компанією, а там сидять люди, я прошу офіціантів розібратись, а вони мені кажуть, а ці люди не хочуть йти. Мені мову відняло, як так, я ж резурвувала столик і завдаток дала! Тоді був шалений дощ, тому вже місце не сильно пошукаєш, і так ледве добігли в ту піцерію. Словом пересадили з горем пополам тих узурпаторів нашого столика. Про піцу і рахунок нічого іншого крім кОшмар сказати не можу. Перераховували чек двічі, бо вийшло, що замовляли одне, а в чеку виплило зовсім інше. Злосна була, навіть чайових не лишала..фє..
Відповідь: чорний список Давно вже хотіла написати свої враження про піццерію Нью-Йорк на В.Великого,51.Вона знаходиться у сусідньому з нами будинку,тому ми там часті клієнти.Персонал тут часто змінюється,мабуть тому,не сильно цінуючи свою роботу,полюбляють хамити клієнтам.Про те,що у них є дисконтні картки ні разу не сказали,поки ми випадково про це не дізнались у іншому їх закладі.Хоча і надалі "забувають" порахувати знижку по карточці без нагадування.Останнім "хітом" було,коли ми з дитиною замовили піццу БЕЗ грибів.Нам принесли з грибами.Чоловік зауважив,що це не наша,ми дитині грибів не даємо.Хлопчина чемно забрав,а через 5 хвилин приніс ту саму піццу,але з виколупаними грибами (де-не-де вони позалишались)
Відповідь: чорний список Взагалі не люблю піцерій цієї мережі, один раз чекали 40 хв. на піццу, про неї взагалі в в печі забули і вона згоріла, прийшлося чекати на нову, а в іншому отруїлася. Обидва заклади в центрі.
Відповідь: Не рекомендую заклади Бачу тут багато прихильників цієї піцерії... Я була одного разу там взимку, то одна офіціантка курила за барною стійкою, а інша ходила по приміщенню в обнімку зі своїми знайомими, голосно розмовляючи і сміючись... Про те, що там жахливо накурено взагалі мовчу... І стакан зі соком нам подали надщерблений... Це насправді одне з найжахливіших місць у Львові. У інших також є свої "ососбливості", але "La Gretto" на "першому місці"...
Відповідь: Не рекомендую заклади А я напишу про ресторан "Соняхи", що в с. Лапаївка. Трошки за кільцевою, що біля Метро. Святкували там д.н. чоловіка, то нас обрахували. Замовили 2 пл. горілки решта - наша, 10 пл. води. То принесли 9 пл. води (думали що не порахуємо), а горілку взагалі не принесли, ми ж мали свою, і за тим всім про неї забули про їхній "мінімум". Обслуговувала 1 дівчина, котра явно не справлялась. Інтер'єр гарний, цікаві страви. А через те надувательство враження про цей заклад собі зіпсували.
Відповідь: Не рекомендую заклади Якраз вчора там була з малою.Піцу принесли досить швидко. Але... ну не смачна вона, не така як хоч в Чілінтано. Мала четвертину таки з`їла, ну і ввечері почав боліти животик. Дала ліки (актив вугілля і ніфуроксазид). Казала, що менше став боліти, але все-таки там далі трохи здуття і булькання. Тому і не вечеряли, і сьогодні з важким серцем повела її в школу. Сподіваюсь, що мине. Але більше туди ні ногою!
Відповідь: Не рекомендую заклади Приєднуюсь до відгуків про Нью-Йорк. Вони зіпсулись наніц. Колись в них була досить смачна піца, а зараз суха, кінгредієнтів так трошки присипано. І мабуть не дуже свіже то все, бо такожмала прикрий інцидент з їх стравами. А ще мені не сподобалась піца в Леополі. Можливо хтось має крщий досві. я цього н евиключаю. Однак для мене піца просто сухуща, таке враження її просто в мікрохвильовці висушили, бо справді на дровах вона має бути хрустка, а не висушена. Обслуговування було не приємним, приносили все пізно і чай зовім не той, який ми замовили. Вдруге туди не піду.
Відповідь: Не рекомендую заклади І я приєднуюся, ми правда ходили в той який в кінотеатрі Довженка, замовили піцу, то замість помідорів вони поклали ті дупки від помідорів, ті обрізки- "дупки", я була чесно кажучи в шоці, і сир там явно був зіпсований бо запах був жахливий. Ну і обслуговування там жахливе, ті офіціантки з камяними лицями, ні будь-ласка ні дякую, а ше один раз я вже була вагтіноЮ прийшла там з подружкою просто посьорбати чаю, то одна на мене так витріщилася, і не відводить погляд, я аж мусіла спитати чи вона може чого хотіла, фу...враження жахливі. Краще перейти дорогу і зайтив Челегтано чи іншу піцерію.
Відповідь: Не рекомендую заклади Ой, не кажіть! Теж раніше так думала, поки в неділю дууууже сильно не отруїлася там піцою (і це після термообробки!!!). При чому теж її принесли Можу собі тільки уявити, якої якості там салати! Мільйон разів вже зарікалася, що в піцерії ні ногою, але після такого відвідування "Челентано" на Сихові, вже точно ніколи не піду!