Не рекомендую заклади

Discussion in 'Забава аж до рання' started by algo, Feb 16, 2009.

1. oksitigra

oksitigra Member

Відповідь: Не рекомендую заклади

Були в піццерії " Піноккіо тралі валі". Принесли нам піцци. Коли несли останню, в офіціантки впали 2 шматки на землю. Вона почервоніла, поприбирала і втікла. А моя коліжанка не знала, що робити з тією піццою, їсти чи чекати, щоб принесли іншу. Вирішила з'їсти. Потім ми думали, що принусуть ті 2 шматки. Нарешті ми натиснули кнопку, прийшов інший офіціант і ми його спитали про ті 2 шматки. Через 5 хв. прийшла третя офіціантка і сказала, що 2 шматки піцци пекти не будуть, просто віднімуть з рахунку. Дрібниця, але неприємно. І ще здивувало, що за офіціантом не закріплюються конкретні столи, бардак получається.

2. Bybyka

Bybyka New Member

Гидке місце для мене була "Картопляна хата" на Дорошенка. Дякувати Богу, закрили... Особисто бачила як там повзають таргани.... фу....
    Ще мені страшенно не сподобалось обслуговування у "Гальбі пива". Хамовитий бармен, офіціантка практично нічого не робить, окрім того, що розмовляє за барною стійкою. Щоб її докликатись треба кричати через весь зал... + замовили ми однакову порцію барстурми з коліжанкою, тільки вона замовила перша, а я десь за годину. При чому, мені принесли візуально ЗНАЧНО меншу поцію! Одним словом, як бар - непоганий, проте персонал робить його дешевою забігайлівкою!

3. Sacura

Sacura New Member

Категорично не рекомендую кафе в "Майстерні шоколаду". Були там в неділю з чоловіком, замовили два гарячих шоколади та один чізкейк. До чізкейку принесли десертну вилочку, загорнуту в серветку, розгортаю - а вона не мита. Кличу офіціанта, прошу поміняти. Без вибачень і з незадоволеним фейсом приносить інакшу вилку, враження було таке, що просто витер ту саму вилку. Ледве стримуючись з тою брудною вилкою йду до барної стійки і дуже ввічливо і тихо прошу дати мені чисту вилку. Інша офіціантка з усією злістю тицяє мені стакан, де знаходяться вилки "вибирайте, що хочете, вам все не так". Вертаюсь до столу і бачу, що стакани з водою, які подають до шоколаду всі заляпані відбитками, тобто, мили їх, чи не мили якось теж сумнівно...

4. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мені не дуже подобається обслуговування в Челантано що є на Володимира Великого. Так сталося що захотілося мені з хлопцем після роботи піти в це Челантано. Персонал страшно повільний, замовлення готують мало не годину. І це вже не в перший раз таке! І одного разу взагалі якийсь часниковий соус підсунули не такий! Піца не велика... Мені чомусь саме найбільше подобається Челантано навпроти театру Заньковецької))) Правда народу там купа:girl_mad:

5. UnLikE

UnLikE Фотограф

Мені так само не подобається в тому, що на початку Личаківської..
    Там завжди розсіяні офіціанти і касири, всі всюди, тільки не на робочому місці, іноді приходилось чекати біля каси, поки хтось підійде..

6. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Якось святкували в закладі (ресторан-бар) "На озері", і коли дійшла справа до чаю-кави, то офіціант повідомив, що потрібно додатково замовляти і оплачувати, хоча коли попередньо складали меню з адміністратором, то враховували в суму і чай, і каву на 20 гостей. Було неприємно, чия правда так і не вияснили, бо не хотілося це робити перед гостями.

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

дивно... не раз святкували там маленькі родинні радощі, то подібних нюансів не виникало...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Rostok

Rostok Well-Known Member

ага, і корпоратви також.. Без зауважень все було.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

зазвичай чай-каву обговорюють, але в рахунок при складанні меню не вписуюють, це ті витрати що плюсуються по факту, бо є гості що йдуть раніше, ті, що не п"ють гарячих напоїв, є такі що протягом забави 3 рази каву замовляють
    багато разів організовувала банкети в різних закладах і жодного разу не оплачувала чай-кава наперід, (коли забави не великі то і десерти теж по факту замовляли) просто прикидую собі скільки ще + грн до рахунку буде і все:)
    якщо ви з адміністратором складали меню то в ньому має бути вказано за що оплатили, я зазвичай прошу копію меню з собою, бо іноді щось ще міняю, ну і так точно видно що замовляла, а що ні:)

10. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Не рекомендую гандалик "У пані Стефи" (м. Львів, пр. Свободи,10), бо назвати його кафе якось язик не повертається!
    Завітали ми з друзями (разом нас було 2 пари ж+ч) на 8-ме березня смачно повечеряти у заклад. Зайшли привітались і запитали чи є вільні столики, офіціант глянувши на нас прикинув що ми студенти і напевне просто прийшли кави попити сказав що не має місць, хоча в залі було вільно 3 вільних столика, один зарезервовани і за двома сиділи відвідувачі. Ми спитали прямо про вільні місця, тоді нас не охоче запросили присісти. Меню нам несли хвилин 20, замовили ми все від випивки до повноцінних комплексних страв, сума десь склала біля 500 грн. сиділи ми за пустим столом ще десь пів години, нам навіть не принесли соків, ні випивки... Після енного звертання до тих же офіціантів, які самі святкували за сусіднім столом нам з чотирьох салатів принесли тільки один,і все, ні хліба, ні приборів, ми знову звертаємось, де решту закусок, на що прийшла п'янюча офіціантка і з великим незадоволенням принесла прибори, які так ставила що вони в неї разом з корзинкою хліба впали на плитку, вона леть піднявши їх з плитки поправила і поставила посередині столу і пішла:girl_cray: ми знову обурені, попросили заміни, і за кілька хвилин, я думаю таж сама корзинка яку забрали повернулась до нас (думаю навіть не стерли пил), ...проте як нам доносили кожну страву, як вони обурені були кожним нашим зверненям, як включали музику настільки гучно що не можливо було спілкуватись можна ще розказувати і розказувати:girl_blush2: добавлю що від вигляду замовленого мною смаженого мозку можна було... ця котлетка була синьо-фіолетовго кольору (для мене це досьогодні загадка звідки такий колір????!) із жахливим запашком. З замовлених страв ми тільки покулупались в салат і кожен подзьобав свою фрішку, бо перші та смясні страви не викликали апетиту((((((
    Ми попросили рахунок, його також несли дуже довго, точно суми не пам'ятаю, але після довгої дискусії хлопці все ж вирішили залишити чайові, все акуратно склавши ми залишили на столі так як до нас ніхто не підходив і не забирав рахунок незважаючи на наші звернення ми все ж вирішили одітись,і йти подалі від цього ганебного закладу. Голодні та злючі попрямували до виходу, і в самих дверях нас за руки стримав бармен, який похапцем зірвався з сусіднього столу за яким відбувалось святкування свята обслуговуючим персоналом, з повним ротом їжі нам предявляв що ми не розрахувались і не маємо права іти поки офіціант неперахує кошти і не дозволить нам іти! Нашому обуренню не було меж, невже ми якісь бомжі чи так погано виглядаємо хоча всі були належно до свята одягнені і мали охайний вигляд. На ці слова наші кавалери пішли до столу взяли книжечку з рахунком, забрали звідти всі залишені ними чайові а це десь близько 40-50 гривень і відрахували згідно рахунку 86 копійок, мовляв тепер все вірно!
    Запис в книгу скарг ми таки вирішили не робити, хай це буде на совісті самих офіціантів, та власників цього закладу, які не слідкують за якістю обслуговування. Правда настрій та свято було незповоротно зіпсуто цими подіями((((
    Згадуючи цей похід дивуюсь хорошим відгукам про цей заклад, хоча пройшло фактично 2 роки я досі проходячи повз нього згадую запах спорчених продуктів і тих напідпитку офіціантів!

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я дивуюся як ви взагалі то все їли, чекали і терпіли? Я би одразу встала і пішла. Платити за таке замство 500 гривень???? Ще й чайові лишати...Хм....

12. Latane

Latane Well-Known Member

Чому?????? Не розумію...хм

13. La esposa

La esposa Moderator

ну ви знайшли, куди йти((((
    я колись з хлопцем зустрічалась, який діставав зарплату і в перших пару днів в тої "пані стефи" її лишав... то два чи три рази ми там сиділи, кожен раз якась сумнівна публіка, рівень обслуговування як у придорожньої пиріжкової, запах кухні і якоїсь "столовки" ПТУшної... І то в центрі міста!
    це був 2006-7 рік, бачу що нічого не змінилося з того часу...

14. Donner

Donner Member

15. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Людоньки скажіть хто був в ресторані"Соняхи"в с. Лапаївка як на городок їхати?Бо хотіла би відсвяткувати день народження мами,але чула різні відгуки і хороші і не дуже...Порадьте хто був і знає)))

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Враження від цього закладу двоякі. Колись занесло нас туди, ми зробили замовлення, і чекали десь пів години потім якщо не більше (при чому страви не були такі що треба довго готувати, салати і ще щось), і до того офіціантка з меню не поспішала до нас підходити (були з знайомими, солідними панянками). В результаті з скандалом пішли і коли замовлення принесли, то відмовились (усі вже стали "войовничими" за той час). Переваги - це вигідне розташування на пр. Свободи, інтер'єр "під національний", і ще, брала за якийсь час там картопляне пюре з телятиною відбитою пару раз, то малій дуже подобалось (може там перекусити цим), головне на нормальних офіціантів натрапити:girl_crazy:, і пляцок там непоганий є.

17. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Дуууже смачно, дуууже гарна музика) Для святкування день народження- не прогадаєте)

18. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Все ж таки це було свято, і колись сама працювала в закладах харчування, пожаліла їх, бо в житті всяке буває. Можливо і неправильно, але ми порадившись з друзями прийняли таке рішення.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

У мене є мої улюблені заклади, куди я хожу по можливості, але як і всім жінкам мені також притаманна жіноча цікавість, хочеться побувати щось нове, побувати десь в новому місці (правда не завжди від цього приємні емоції, але всяке буває!) От і спробувала, а заклад справді розташований досить у вигідному місці, і думаю там завдяки своїй українській тематиці його відвідує багато туристів.

19. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

JaNazarkova дякую за відповідь)На рахунок музикантів,то я теж знаю,що дуже хороші,голоси шикарні)Просто раз вони грали на весіллі у моєї подруги в Сокільниках в "Княжому дворі".

20. Kazkarka

Kazkarka Member

Не рекомендую кав"ярню у Стрийському парку біля кінотеатру (Меланж, здається). У неділю годину прочекали замовлену піцу, щоб в результаті на моє запитання до офіціанта почути відповідь: "На кухні надали пріоритет готувати хот-доги, а їх постійно замовляють. Вашу піцу ще не починали робити." :girl_devil: Звичайно, що на тому ми і попрощались. Шкода, що забула про Книгу скарг...