Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Перші пологи
    1. Калінін Ігор Сергійович
    2. 27.07.07р. Джамбула
    3. Все б нічого, тільки простимулював на 38 тижні, після 8 годин перейм витиснув дитину, як наслідок - маємо внутрішньоочерепний тиск.+неонатолог хамка і скнара, поки не дала гроші не сказала що з дитиною ічому її забрали під ковпак, правда не знаю чи працює вона там ще, бо була пенсійного віку. Галина Михайлівна здається
    4. 200 долларів на все + невідомо скільки потім по лікарях різних
    5. Ні, ніколи

• Подобається Подобається x 1
  3. stoching

stoching New Member

Мечнікова, 2007р
    Винник О.В.
    Неуважний лікар, хамовитий, стимулювала, щоб в ночі роди не приймати, розрізи, роди пройшли за 4 години. Після пологів забрала гроші і більше я її не бачила. Одним словом не народжуйне в неї бо пацієнти для неї ніхто, для неї головне гроші.

4. fasolya

fasolya New Member

1. Мечнікова
    2. Імшинецька Альбіна Беккерівна
    3. По-перше, без жодних підстав чи обстежень сказала, що в мене малий живіт і дитина має не більше 3-ох кг, а це може бути затримка розвитку, хоча всі аналізи та УЗД протягом всієї вагітності були в нормі. Плюс на 38-мому тижні, якщо я за тиждень не народжу, хотіла покласти мене в лікарню про всяк випадок. Після розмови з нею тиждень просиділа в сльозах. Під час пологів без попередження поставила мені крапельницю зі стимуляцією (я, чесно кажучи, не знала, що крапельниця - означає стимуляція, не кожний же день народжую), хоча в мене все йшло добре природнім шляхом, в результаті чого в мене були стрімкі пологи тривалістю 30 хвилин.:girl_devil: Моїм рідним, які прийшли з нею розраховуватися, сказала, що все пройшло природньо.

5. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Заради експерименту прочитала абсолютно всі дописи. Знайшла у них абсолютно всі знайомі мені прізвища (народжувала тричі, тож лікарів трохи знаю) при тому, що про декого чула як про таких "що врятував життя моєї дитини". Висновок: всі дописи (і мій теж) є дуже суб"єктивними. Та все ж вставлю свої 5 коп.
    Не народжувала у чоловіків, бо вважаю, що людина, яка дає поради під час пологів повинна знати що таке пологи. Їм цього знати не дано.
    1. Ач Соломія (Медінститут) - дуже відповідальний лікар, але коли в дитини почало падати серцебиття вирішила витягувати дитину прототипом "щипців", на щастя до цього не дійшло. Більше ми з нею не бачились.
    2. Солощенко (Медінститут) - чула, що професіонал, але бачила як він розмовляв зі своєю пацієнткою після пологів ("ну і нашо тобі ця дитина, хто її виховувати буде, чим ти думала" і т.п.). Як на мене Хам і Придурок.
    3. Школьник - професіоналка, але вже стара і змучена. Трохи хамовита, але я терпіла її двічі. і не шкодую.
    4. Ковальчук (Батальна) - приходить до моєї коліжанки після колосальної кровотечі (температура, нервове і фізичне виснаження) і кричить: ви совість маєте, де ваші донори?!!.
    Багато негативу чула про Бонцаревську (Мечнікова), позитиву про Юрченка (Медінститут), Леха (Батальна).

6. opel

opel Well-Known Member

1. Джамбула
    2.Маркін Леонід Борисович
    3.Була домовленна з ним з 12-ти тижнів про плановий КР, А коли в 34 тижні вночі почалась сильна кровотеча і я подзвонила до нього,сказав,що він їде через дві години на конференцію і нічим мені допомогти не може. Я запиталась до кого можна звернутись від його імені, відповів,що всі їдуть з ним ,щоб я викликала швидку.Безвідповідальна людина! Профессор г...но!!!

7. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

1.Медінститут 1986рік
    2. Бєсєдін(старий професор)
    3. Родила в нього моя мама. Радянські часи.... відійшли води, схваток не було. назначив стимуляцію заставив випити стакан!!!!! касторки. Мама мучилась так сильно що не знала чи то схватки чи то так живіт від касторки болить, була страшна діарея і рвота, потім поставив капалку з стимулюючим, розкриття матки вручну. Казав що дуже слаба родова діяльність, матка повністю не відкрилась, почались потуги, розрізав шийку матки і пряму кишку. Мене витиснув. А потім сволота так зашив жахливо, пришив статеву губу до чогось так, що на другий день знову на крісло, знову по живому розрізав і по живому зашивав.
    Наслідок: мама постійно мала проблеми по гінекології, шийка не закрилась, деформована, цервікальний канал завжди відкритий на 2 пальці.

• Корисно Корисно x 1
  8. konstAlina

konstAlina New Member

1.Батальна
    2. Яремчук Тетяна Петрівна
    3. Хоч і добрий спеціаліст,но не раджу бо занадто високоі думки ''бо вона доцент'',з тієї ж причими в 2010р здерла за 'легкі'(3год) пологи 5000грн не 'поділившись' з іншими лікарями,+проколювання вод.

• Подобається Подобається x 1
  9. natysa

natysa New Member

Батальна
    Маркевич непамятаю імені,не лікар а незнаю як його назвати.Правда пологи в мене він неприймав,но до познущався,бо був черговим.Пологи приймала моя лікарка.

Останнє редагування: 28 Січень 2013
  10. jalla

jalla Прогрес року 2013

1.Джамбула квітень 2010 р.
    2. Лабінська Оксана Ярославівна
    3.Стимулювала пологи, тому що поклала мене в патолгію зарано, місце було на вагу золота, дівчата лежали на коридорах, тому лікар вирішила, що мені пора народжувати (40 тижнів і 3 дні). Стимулювала, вручну відкривала матку, пробивала води, видавлювала дитину при чому куском власноруч подертої на мені сорочки в якій я народжувала. В резуьтаті я мала стільки швів і розривів, що вони мені не хотіли гоїтися. Після прибуття додому частина розійшлася і я ще майже півтора місяці по пологах ходила з височезною температурою і загноїними роз"їдженими швами.

• Співчуваю Співчуваю x 2
  11. jhjhj

jhjhj Загублений

1 Мечнокова2Царинник Вікторія з Так витискала дитинку,що у нас родова травма(досі лікуємся-дитині 4 роки Нагло вимагала грошей для себе300 євро і ще й для педіатра Абсолютно некомпетентна в плані прийому пологів,хоч як для підтримки вагітності годиться Гарно говорить.Робить не дуже

12. Malyatko

Malyatko New Member

1.Батальна
    2.Маркевич
    3.Був черговим, моя лікар не приїхала.Про пологи - не все так погано, приходив, дивився під час перейм і на пологах "присутність" була.Але якийсь зовсім не привітний, я б сказала неприємний.Нічого від нього не доб"єшся ,ніякого пояснення,ніякої відповіді. Коли прийшов час розрахунку, я дала скільки вважала за потрібне, але він натякнув,що буде ще до 8 вечора, так що можете підходити!!! Ще той собі здирник!!!

13. Malyatko

Malyatko New Member

Повністю підтримую, знаю особисто цю історію та чоловіка породіллі. Леськів досі працює там ,а родичі померлої оббігали всі можливі пороги, але нічого добитися не можуть....

14. марі177

марі177 Well-Known Member

1.Батальна
    2.Сабат О.М(ПО ДОМОВЛЕНОСТІ)
    3.Стимуляція,витискання,поспішав додому,заглядав час від часу,як будь позашивав,в результаті дитинка і доби не прожила.Звичайно доказати нічого не вдалося.
    НІЗАЩО НЕ НАРОДЖУЙТЕ В НЬОГО!!!!

15. MIra

MIra Active Member

1. медінститут
    2. Жемела О
    3. перші пологи: після огляду почалися перейми,любить вийти покурити під час схваток,стимулювання, видавлювання, космічні ціни 500 у.о. 2009р., досить зайнята, і
    навіть після пологів не прийшла спитатися як я.

другі пологи: трохи "несерйозна", а саме: була п"яна чи випивша, хоча домовилися про те, що приїду певного числа на огляд- як результат це пологи у чергового лікаря.

Останнє редагування: 12 Лютий 2013
  16. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

1. Мечнікова
    2. Верхівська С.М.
    3. Почалися перейми, не брала трубки, аж за 4-им разом взяла, сказала випити но-шпу і валеріянку, не приїхала на роди!!!

17. bomgur

bomgur New Member

1.Мединститут
    2.Горінець Оксана Богданівна
    3.Дитячий лікар (неонатолог)який не зауважив у дитини важку патологію та виписала додому.Дитину ледве врятували.

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

1. Мечнікова (січень 2009)
    2. Бонцаревська О.Г.
    3. Пробивання вод, при якому пошкрабала голівку дитини до крові, стимуляція ...акушерка намагалася постійно трохи скрутити крапельницю, але О.Г її постійно підкручувала, не дозволяла вставати, витискала дитину (на той час вигнала чоловіка з палати), епізіо після якої дорвалася до самої д...пи....так і не зашила ..
    .чистка без причини, після оплати до мене не зайшла ні разу, ніхто мене не хотів виписувати, на 6 день виписував якийсь молодий лікар.

19. sweet baby

sweet baby New Member

1. Батальна
    2. Литвинчук Л.П.
    3. Не приїхала на пологи. (Мала більш важливі справи...)

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Лікар Федина. липень 2013 р.
    На вигляд приємний.. але насправді хам з хамів.
    Хоча пологи в мене не приймав.. два рази попала до нього як до чергового лікаря з відходженням вод та переймами.. Хамив, кричав, пускав злі жарти.. Ворогу не побажаю такого лікаря. Чоловік тієї самої думки

• Оптимістично Оптимістично x 1
  21. Mandri

Mandri New Member

1.Батальна
    2.Машталір Ніна Миколаївна педіатр
    3.В кого вона буде просіть, щоб поміняли лікаря, на дитину не реагує, закисало очко, сказала промивати господарським милом, нічого не пояснювала кожне слово треба було витягувати з неї.