Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. kapustynka

kapustynka New Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Литвинчук Л.П.
    Батальна
    Відношення під час родів ніяке, в коридорі сиділа і реготала з Ошуркевичем.

3. Bambe

Bambe New Member

1. Джамбула
    2.Калінін
    3. У мене не відкривалася матка і він дотримав мою дитину у безводному періоді протиягом 12год.і кесарив, коли почало у синочка пропадати серцебиття. "Відкачували" мене і дитину. Як наслідок - неврологічні проблеми у дитини.

Останнє редагування модератором: 17 Лютий 2011
  4. Shkilna

Shkilna New Member

1. медінститут
    2. Мельник Л.П.
    3. вночі коли почалися перейми, сказала випити но-шпу і лягати спати і приїхати зранку, дзвонила до неї кожні 2 години вночі, все відтягувала - казала мені що рано ще, так і родила дома з чоловіком. Заре малій 5 місяців і все добре)

5. hrobak

hrobak Well-Known Member

1. Батальна
    2. Маркевич Роман Олексійович
    3. Стимуляція - на мою думку, абсолютно безпідставна, повний пофігізм, що на пологах (прийшов вже в кінці), що після (якби ми заплатили йому відразу, таке враження, що може би і не зайшов жодного разу після пологів).

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  6. Vероніка

Vероніка Never give up

Пишу по досвіду подруги
    1. Батальна
    2. акушер-гінеколог Фейта Ольга Вікторівна
    3. Призначає зайві дорогі препарати, постійні платні аналізи у діагностичному центрі, вимагає наперед величезні гонорари за "свою роботу".

7. mindsight

mindsight New Member

1. Медінститут
    2. Дружиненко Наталя Вікторівна
    3. Народжувала в неї моя рідна сестра. Лікар їхала до неї на пологи шість годин. Забула, що шийка матки під "кріо". Потуги почалися в родзалі, одягала на себе рукавиці та кричала: "Зачекай, не тужся!!" (!?!?!?). Видушуванням травмувала дитину (дві доби реанімації). Залишила в матці вічко, яке також не помітило УЗД. Дитині було 11 днів, коли сестра потрапила на Русових, до зараження крові було буквально пів кроку.
    Не народжуйте в неї, дівчата. Раджу від щирого серця..

8. Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Повністю згідна. Родила в нього як чергового лікаря без домовленості.Так він після родів майже кожну годину заходив і питав коли привезуть гроші. Після оплати пропав.

9. siriuska

siriuska Member

mindsight

1. Медінститут
    2. Дружиненко Наталя Вікторівна

Якщо це така темноволоса жінка років так 45-50,то я б теж нікому не радила,родила мого чоловіка рідна сестра,то та під час родів викричалася на неї.а на наступний день бігала за чоловіком і сказала суму за роди.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

1Джамбула
    2Калінін (Здається так його прізвище)
    3 Після родів лежала в палаті з дівчиною, його пацієнткою. Попала вона до нього по знайомству, тобто вона не з вулиці, а це щось та й значить. Так от вона розказувала, що він нікудишній, розпотрошив її як індичку, зашив погано, на пологах майже з нею не спілкувався, а після родів прийшов до неї на огляд лише перед випискою. А оскільки має якийсь там ступінь то повідомив що за роди та дівчина має заплатити космічні гроші (якщо не помиляюсь то 400 чи 500 вічнозелених)

Останнє редагування: 27 Квітень 2011
  11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

1.Лех Володимир Любомирович, зав.патологією
    2. Родила в нього особисто, погано почистив після пологів, дитину не дав на груди, сказав: "спочатку зашию тебе, а потім візьмеш." Коли попросила обезболити під час ашивання, сказав, цитую: "Нічого тебе не болить,просто маленький дискомфорт ". Хтілаб щоб відчув той дискомфорт сам. На наступний день чистив по живих швах і знову маленький дискомфорт.
    3. Чоловіку сказав дати скільки не шкода, чоловік дав 200ЄВро, то він, цитую:"Е друже то ще має бути 100 Євро", чоловік поклав ще 50Є, то сказав завтра донести ще 50!!!

12. pilotka

pilotka New Member

Джамбула
    лікар Калінін!!
    це не лікар !!!він всіх підрядстимулює бо полюбляє щоб народжувало одночасно кілька дівчат щоб не затримувати палати)) МЕНІ ВІДКРИВ МАТКУ І СКАЗАВ СКОРО НАРОДИМО -води відійшли за пів години матка відкрилася а дитина не просувалася- мучилася довго і я і дитина - дитина народиласмя в стані середньої важкості - гематомии великі і меконіальних вод нахваталася -висновок 2 дні дитина підковпаком - цілу ніч боролися за їїжиття(( і педіатри говорили мені не давати йому стільки грошей скільки просить- а він в нахалку з вас 300 дол- і то лікар- він на всі 100 винен. бо коли я 9 год відмучилася то казав що я могла ше пару лнів ходити з дитииною. от так- вибирайте дівчата акуратно бо в них то просто конвеєр а ми хочемо до себелюдського ставлення -це ж наші дітки! Дитинку мені вилікували бо вона ала силу побороти все - але мене порізалои так- що дотуалету зігнута ходила

13. Brizi

Brizi New Member

1.Баталбна
    2.Пирогова В.І.
    3.Не приїхала на пологи, 3 тижня лежала в паталогії зайшла один раз.Як результат приймав Сімкін+ КР, а могло б бути інакше+дитина має ознаки гіпоксії дуже неспокійна.
    лех це теж не дуже хороший лікар, при огляді він і спровокував мені пологи, а навіщо досі загадка.

14. ShpalkaG

ShpalkaG New Member

1. Мечнікова
    2. Бонцаревська Оксана Григорівна
    3. Бере невиправдано багато грошей (платите просто за понти, бо вона заввідділу патології), пасивно спостерігає за перебігом переймів (встигає навіть поколупатися в носі), хамка. Практикує проколювання вод і стимуляцію пологів. Після пологів - ви для неї вже пройдений етап - не чекайте на якусь допомогу чи співчуття в разі якогось форсмажору.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

1. Мечнікова
    2. Чегринець Наталя Олександрівна
    3. Чогось дуже поганого не можу написати, але і хорошого теж: дуже зверхня людина, не дай Боже задати лишнього запитання, трохи кричала на мене під час потугів і перейм, сама абсолютно не пояснювала як тужитись і коли, через це я мала два невеликих розриви, але абсолютно могло обійтись і без цього... також стимуляція, гроші(400$ і ні копійки менше!) взяла відразу ж після закінчення пологів, потім за три дні один раз зайшла аж на 3-й день на 2 секунди і спитала "чи все добре"... я вважаю що мені просто пощастило що пологи були достатньо легкі, але з таким же успіхом могла б народити і сама таке враження...
    одним словом, я б її не радила найперше через абсолютно "пофігістичне" ставлення до людей, але от моїй братовій вона підійшла:confused:

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

1.Батальна
    2. Литвинчук Л.П.
    3. Не визначила підтікання вод, коли через добу відійшли води повністю і приїхала до неї, вона явно не була готова шо ми вирішили народжуватися сьогодні, чим була вельми незадоволена, бо на 17 вечора в неї була запланована зустріч, сильно спішила нас вродити окситоцином ніц то не дало крім моєї сильної втоми, чим ледь не довела нормальні пологи до кесарського, в 17-30 пішла залишивши нас в непростому стані (до якого сама довела)на чергового Паврозника В.В., він вимив кров і процес пішов нормально, вже пізніше я була вдячна Богу за те що вона таки пішла бо пологи моєї сусідки по палаті за таким самим сценарієм у Литвинчук закінчилися тим, що малого тягнули щіпцями. Одним словом мені здається що таксист в полі прийняв би пологи професійніше ніж цей так званий "супердоктор". Не заплптили їй нічого, не було за шо.

17. Nyny

Nyny New Member

1.Мечнікова
    2.Костюченко С.Г.
    3. хотіла викликати пологи на 36 тижні через те шо в дитинки могла бути жовтяниця.Добре шо я звернулась і до іншого лікаря , а взагалі бачила як вона поводить себе з іншими - не хочеться такого ставлення

18. opko

opko Member

1. Дж. Вашингтона
    2. Поврозник В.В.
    3. Відсутність контролю за родовою діяльність, запізно проведений КР, що привів до сильної гіпоксії. Як наслідок доня перших 6 міс життя провела в лікарні: два з них тривала боротьба за життя, наступних 4 міс. - боролись за мінімальну соматичну стабільність. По сьогоднішній день вчимось ковтати і їсти і боремось за моторний розвиток дитини.

19. kolobok

kolobok Member

Не знаю, як щодо всіх підряд, але мою двоюрідну сестру стимулював просто, бо минув майже тиждень після ПДП, а вона ще не народила. Сказав прийти в пологовий лягати, на наступний день її простимулювали без будь-яких ознак перейм і родової діяльності. Правда сестра сама на таке була згідна, вважає, що то нормально і ще мені його рекомендувала.

20. shtiljok

shtiljok New Member

1. Джамбула
    2. Калінін
    3. Знайома народжувала в 35. Сказав, що в такому віці нема чого ризикувати і чекати пологів невідомо коли. Призначив день і годину коли б йому було зручно простемулювати. Хоча порадили його в жіночій консультації на вул. Руських... :sad:

---------- Додано в 03:33 ---------- Попередній допис був написаний в 03:29 ----------

1. Медінститут
    2. Дружиненко
    3. Зверхнє ставлення до пацієнтів. До знайомої просто не приїхала на пологи, бо їй був не зручний нічний час. Сказала народжувати в чергового (на чергуванні був Буряк). Після його зашивання через півроку мала купу проблем і операцію по гінекології.

21. Virginia

Virginia Well-Known Member

1. Медінститут
    2. Стах З.В.
    3. Приємний, старший чоловік - це перше враження при знайомстві. На пологах стимулював, витискав, намагався відкрити матку вручну і при тому нервувався, коли я викручувась на кріслі. Після пологів забув вколоти антирезусну вакцину, і за три дні перебування в роддомі зайшов лише 2 рази і то не знати чого.