Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. geregala

geregala Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

1. Медінститут
    2. Солощенко Володимир Іванович
    3. Дуже хотіла народжувати в Володимира Івановича, так багато чула про нього і всі так його хвалили, а мене він хотів положити в патологію за два тижні до родів, без явної на то причини, просто глянув в очі і сказав що в понеділок чекаю вас з пакунками!!!!! На мої заперечення, сказав шо нічого не хоче чути, не оглядав, аналізи в мене чудові і народила я без проблем, але не в нього, просто так йому захотілось бо він дуже зайнята людина і він буде вирішувати коли нам народитись...

3. Anelija

Anelija New Member

1. Батальна.
    2. Сімкін О. Л.
    3. Сама розродитись не могла, тому кесарили. Після кесарського ходила 1,5-2 місяці літерою "Г", а з шва сочилось десь до 3 місяців. Бандаж заборонив носити 3 місяці. Знаєте. якби не другий кесарський, то б і не знала, що може бути інакше. Мені лікар сказав, що мене попередньо дуже похабно зашили, багато внутрішніх спайок. Після другого КР шов сочився певно з тиждень, з пологового вийшла, як біла людина з гордо піднятою головою, а через місяць я вже бігала. Отак буває.

4. Роса

Роса Member

1. Батальна - 2002
    2. Мацюра Роман
    3. В 6 год ранку сказав випити 2 пляшки касторової олії (рекоменував з лимоном, щоб не так тошно) :bad: - як результат сильні схватки провела на унітазі (навіть прибиральниця жартувала, що на унітазі народжу). Приблизно в 11 год укол для стимуляціі пологів, пробиття міхура (дитина народилась в 16 год.) Робив розріз, зашивав без обезболення. Вдома чоловік помітив, що шви розійшлись. Прийшла до нього, а він подивився і каже: " ну так... розійшлись... можете ходити так, але (звиняйте за такі подробиці) в плані інтиму може трішки заваджати". Я вирішила все таки зашитись знову. Тільки уявіть собі, що таке пойти знову через це через тиждень після пологів.:scare: За роди взяв 500 дол. (хоча ін. лікарі в цей час брали 100). Думаю, що пройшла все це тому, що Батальну мали закривати на наступний тиждень, і йому не хотілось втрачати грошовиту клієнтку.
    Зате 2-гі роди в Медінституті - просто казка. Другу дитину, яка була важча від 1-ої, народжувала без розрізів, розривів, стимуляції. зовсім друга пісня

Забула сказати, в Мацюри досить великі руки і при огляді було дуууже не комфортно. При розмові справляє враження інтелегентної людини, а під час родів вів себе як хам і грубіян.

Останнє редагування: 27 Червень 2010
  5. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

1. Мечнікова, вересень 2009р.
    2. Бонцаревська
    3. Народжувала двійню, передчасні пологи. Так діставала дітей, що вони були всі в гематомах. Не беручи ніяких аналізів заявила, що в нас з чоловіком трихомоноз (насправді нічого такого не було, ми перевірялися). Не хотіла віддавати документи поки я не написала заяву, що претензій до лікарів не маю. Хамка.

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

1. Обласний роддом на Нєкрасова
    2. Вовк Марія Іванівна
    3. Народжувала в неї двох своїх синочків, і мені повезло - все ОК. Але народжувала в неї і моя подруга. І їй вже зовсім не повезло. Після пологів погано почистили (залишився шмат плаценти), на контрольний огляд на УЗД подругу вела якась медсестра (пані лікар гроші взяла і пішла на весілля, часу на пацієнтку за 3 дні так і не знайшлось), там теж незабезплатно глянули "добре". І як результат через місяць страшенна кровотеча. Подруга звонить лікарці - а вона "в тебе напевно місячні, купи собі якийсь там укол". Добре, що прийшла сусідка-медсестра і негайно викликала "швидку". Казали, що ще б годину і капец!!! І після того пані доктор навіть не передзвонила і не поцікавилась її станом!!!!

7. nataB

nataB Загублений

1. Мед.інститут
    2. Буряк Ю.Т.
    3. Пологи пройшли нормально, але не доглядів після, через 10 днів попала на Батальну (особливе спасибі Верніковському І.В.), де робили чистку. Слава Богу лишилась жива.

8. karpa

karpa New Member

1.Мечнікова,8,червень 2010рік.
    2.Федина Роман Григорович
    3.Народжувала моя родичка в нього,незадоволена його роботою. Пробиваючи води,поцарапав дитинці голову навхрест,після родів залишив плаценту,не до кінця почистив,в результвті чого температура 39, утворився в грудях мастит. Вже коли прийшла до нього знову на чистку,то на живо її ще раз чистив.Як про лікаря,враження не з найкращих!!!і про пробивання вод і царапання дитині голови цим доктором чую вже: не вперше....girl_sad:

9. Ingochka

Ingochka New Member

1.Мечнікова, липень 2010
    2.Усик Валентин Степанович.
    3.Про пологи було домовлено заздалегідь. Коли я поступила в пологовий із переймами при огляді лікар сказав, що це не пологи, а лише передвісники. Цілий день мені кололи папаварин, анальгін і дімедрол. Результат до кінця дня все ж таки народила, але процес розтягнувся на 18 годин+при пологах із за такої кількості знеболюючого, не було потуг і тому вимушена стимуляція. Як виявилось лікар планував пологи у мене прийняти зранку, оскільки був втомлений. Вже коли я опинилась в родзалі було запропоновано народжувати в чергової Цариник. Я відмовилась і пологи прийняв Федина Роман Григорович, незнаю як із вище описаною ситуацією, в мому випадку справжій професіонал.

10. belik

belik New Member

1.Мечнікова,серпень 2010рік.
    2.Федина Роман Григорович
    3. Я приїхала і лікарню відразу як відійшли води. Федина був черговим лікарем. зяв подивитись мене на крісло і вирішив зняти залишки міхура в якому були авколоплідні води. Так знімав їх щіпцями що поцарапав дитині голову (добрих 5 царапин, по 5 см кожна). Про це сказала мені педіатр на другий день. Може воно і не дуже шкідливе, по словам лікаря, але могло ж бути і гірше

11. NoOne

NoOne миється в бані

1.Батальна, Лех (І.П. не пам"ятаю)
    2.В нього не родила, але зверталась, бо лежала на підтримці
    3.Пасивний, неуважний, вічно в поганому настрої. Ніколи б не довірила йому своє здоров"я, а тим більше-дитини

12. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

1. Медінститут
    2. Солощенко Володимир Іванович
    3. Чула багато хорошого про Володимира Івановича, тому без вагань йшла до нього народжувати, лежала в патології майже два тижні, так як родила на 42. Роди пройшли добре без розривів, але при виписці на УЗД його не було і як наслідок за тиждень у мене почалася кровотеча. Подзвонила до нього, він сказав, що зараз на відпочинку і нічим допомогти не може, навіть нічого не порадивши. Добре, що я звернулася до свого гінеколога Мартина, який професійно все почистив і зі мною все було добре. При тому за пологи ми заплатили Солощенку 600доларів (липень 2008), думала, що розцілує чоловіка, коли брав гроші......але як бачите гроші нічого не означають.....

13. Yta

Yta New Member

Джамбула 2005
    Рудик
    Проколювання вод, стимулювання, залишила саму під час переймів, а коли почалися потуги сказала що ще рано, прийшлося посваритися, після чого розкривала руками ш.м. і зробила наперед розріз. Некоректне приймання пологів.

14. Baksa

Baksa New Member

1.Львівський обласний центр репрудоктивого здоро я населення
    2.Іваночко Андрій Юрійович
    3.Відправив чоловіка на Огієнка здається ном.5,щоб там зробити невимушену операцію,без якої можна обійтись(700 грн),а там до чоловіка поставились як не до людини,тепер не можу переконати його щоб піти до якогось лікара.Шкода забула прізвище того лікаря з Огієнка,як нагадаю то напишу.

15. Vialka

Vialka New Member

1. Мєчнікова
    2. Винник О.В
    3. Проколювання вод,крапельниця(і це все "про всяк випадок"...) свої дії не коментує,нічого не пояснює, на моє запитання "що ви робите" відповідь "роблю те що треба"... впринципі вона може і права, але хотілось знати що це зараз тобі таке роблять(бо ж навіть заперечити не можеш бо роблять і не попереджають..) загалом чула про неї лише позитивні відгуки.

Останнє редагування: 6 Грудень 2010
  16. Donata

Donata Active Member

схожа історія, детальніше тут

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

1. Батальна.
    2. Леськів
    3. Навіть трубку не взяла, коли їй дзвонили. Смерть. Стаття в Експресі від 09-16.12.10, сторінка 18. Вагітним краще не читати.

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  18. veronka

veronka зла друзя

Пишу на прохання подруги, яка народжувала 23.11.2010 (мене досі сіпає від "небайдужості" і "професійності" лікаря, ледь не залишилась без найкращої подруги!:
    1. Батальна
    2. Євтушенко
    3. Невиправдана стимуляція, після пологів залишила напризволяще і дівчина втратила більше літра крові, добре, що чоловік поряд був і помітив, що дружина "відїжджає" (як наслідок слабкість, пізно прибуло молоко (а мала так сильно "присмоктувалась", що майже відгризла сосок і тепер замість насолоджуватися ГВ, подруга має запалення, мусить цідитися) і купа інших проблем)!!!
    ЗІ. грошики вона одразу після пологів витребувала (то був у вівторок, а в четвер воно летіло в Єгипет, то, певно, так к***ва спішила чемодани пакувати, що забула про все на світі!!!!)

Останнє редагування: 10 Грудень 2010
  19. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

1.Батальна
    2.Мелян Лілія
    3.Ніби дуже знаюча,страшно культурна,дуже слідкує щоб все правильно було,а як до діла дійшло все свое нутро показала!Місяць тянула мене з нирковими коліками,кожен день баралгін,хоч вже був 38 тиждень,можна було народжувати,на 42 коли білок зашкалив,заявила лягати на спостереження!!!коли я від болі молила може вже простимулюєм,вона висловилась що ми не на базарі щоб торгуватись!і взагалі все мае йти природнім шляхом!Я зібрала всі сили,погнала до своєї гінеколога,в неї аж нервовий тік стався,кинула весь прийом,полетіли ми в медінститут,там були в шоці,навіть був варіант кесаревого,хоч це 2 дитина!тут же простимулювали,води вийшли як болото,потугів майже не було,бо на баралгіні місяць,спасав лікар Паєнок,виштовхнув,ще й двійне обвиття пуповиною виявилось,акушерка досвідчена з цим справилась. Спасали мене там семеро,акушери,ще лікарі,я навіть не розуміла що робиться бо все було дуже швидко! Лікарі після всього між собою говорили що на завтра вже був би мертвяк!аж мурашки по шкірі йдуть!А ще двійне обвиття і слабі потуги природнім шляхом уявляю що би було і як би це проходило у Мелян!!а якщо би і пройшло то пару днів в таких водах для дитини не відомо би як закінчились! Слава Богу в мене прекрасна дівчинка,здорова,розумна і красуня!:d25: А тій докторші Бог суддя.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

1) Солощенко Володимир Іванович
    2) медінститут
    3) бухає. а тим часом на нього 3 години чекають під дверима жінки, яким народжувати за тиждень-два. Я мала в нього народжувати, але медінститут закрили на мийку і попала я до Леха. І не шкодую.

21. irabil

irabil Well-Known Member

1. Чернова Марта Олександрівна
    2. Мечнікова
    3. Приїхала до неї, як до чергового лікаря, щоб зняти шви, оскільки народжувала не у Львові. Перед тим чоловік передзвонив по телефону і домовився, що ми приїдемо. Коли приїхали, від неї запах алкоголю відчувався за кілометр. При огляді на моє зауваження, що болить, пані доктор сказали: "Йдіть знімати шви в ЖК по місцю прописки". Плюс маса неприємних хамських моментів. Шви я прекрасно зняла без неї на наступний день в центрі Святої Параскеви. До речі, всього навсього за 70 грн, офіційно оплачених в касу.